Dawno nie było płyty, dawać takiego Wenę i takie bity to wyskakuję szybko z siana.
W.E.N.A.
Re: W.E.N.A.
Bit
Wena bardzo ładnie się odnajduje na takich bitach
Łysonzi spoko.
Dawno nie było płyty, dawać takiego Wenę i takie bity to wyskakuję szybko z siana.
za: twitter Krzysztof Nowak, króciutki wywiad z weną z okazji 15-lecia Wyższego Dobra. Aż sobie odświeżę jego albumy do sprzątania
https://rytmy.pl/wena-15-lecie-albumu-w ... n=Krzy+Now
https://rytmy.pl/wena-15-lecie-albumu-w ... n=Krzy+Now
Moze mi ktos dac skrot tego co przez ostatnie miesiace sie dzieje u weny na insta czy na grupkach fb? Skurwiel zablokowal mnie kiedys na insta wiec nie mam jak sprawdzic, a fb nie posiadam.
Oczywiscie pytam o kwestie muzyczne a nie jebane zdjecia nowych butow.
Robi ta plyte kurwa czy nie?
nikogo
W sylwestra pisał, że jak dobrze pójdzie, to puści płytę w tym roku - i od tej pory chyba cisza
W kwestiach muzycznych zupełnie nic się nie dzieje u niego na IG, a na grupie FB i fanpage'u cisza2rzyn pisze: ↑19 wrz 2022, 17:34 Moze mi ktos dac skrot tego co przez ostatnie miesiace sie dzieje u weny na insta czy na grupkach fb? Skurwiel zablokowal mnie kiedys na insta wiec nie mam jak sprawdzic, a fb nie posiadam.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
2rzyn pisze: ↑19 wrz 2022, 17:34 Moze mi ktos dac skrot tego co przez ostatnie miesiace sie dzieje u weny na insta czy na grupkach fb? Skurwiel zablokowal mnie kiedys na insta wiec nie mam jak sprawdzic, a fb nie posiadam.

tak wiec czekamy dalej ehh
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Trafilem wczoraj znowu na track "Najlepsze przed nami", nie powiem serducho lekko mocniej zabilo. Piekny track, nie jestem muzykiem ale mam tez swoja pasje i mam slabosc do takich prostych ale dosadnych przkazow
A MY DALEJ CZEKAMY NA NOWE RZECZY BO DUZE JUZ BYLY
A MY DALEJ CZEKAMY NA NOWE RZECZY BO DUZE JUZ BYLY
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Tak, też mam duży sentyment do tego numeru, w ogóle na Nowej Ziemi było dużo zajebistych momentów
Ostatnio zmieniony 13 sie 2023, 18:44 przez Prez, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygląda na to, że aktualnie zajmuje się szkoleniem ludzi przepytujących phobosów na linkedinie
Zresztą co raper Wena miałby do powiedzenia w 2023
Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Moglby w koncu powiedziec konkretnie ile zarabia phobos bo jak go zatrudnia to chyba powinien wiedziec 
Dla mnie taki Belmondo nagrał bardzo ciekawy mixtape jeśli chodzi o stronę tekstową, byłem autentycznie ciekaw co u niego, czy ogarnął życie, rzucił szereg fajnych rozkminek, które odbijały mi potem gdzieś echem na pourodzinowym kacu, więc tak - da się, po prostu Wena po debiucie był mega nudziarzem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- the badman
- Artysta
To już wolę chyba słuchać nudziarza Weny niż typa z wanny Rafalali
- CeHaTeHaCe
top pierdolenie ze wszystkich pierdoleń rapowych, masa dobrych numerów cie omija przez te wanne na oczach
- the badman
- Artysta
Jakoś mam takie uprzedzenie, tak samo np do rapera Kartky bo napierdala laski, no ale może Belmondo dam szanse