Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Transfery
Matka przez tyle lat, stała waga
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- rozklad_gaussa
kurwa jak moder sie rozjebal to caicedo jeszcze nawet nie zaliczyl debiutu w lidze 
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Były kiedyś pogłoski o Lobotce, ale transfer 28-letniego gościa, którego wartość będzie już tylko spadać, to nie jest model biznesowy FSG (chyba, że za fryty lub okazyjną cenę) więc wątpię.
Był temat Thurama i Kone, oba upadły, nie wiem czemu. Może do nich wrócą.
200 mln i Perez rozwazy sprzedaż Valverde albo Tchouameniego. Napiszecie, że to za dużo, ale za Caicedo też byli gotowi przepłacić słono
A, jeszcze Matheus Nunes się kiedyś przewijał. Właściciele w Wolves już chyba wykładają lachę na tej projekt, więc może przy nim warto pogrzebać.
To w sumie uświadamia jak pojebana to jest kwotarozklad_gaussa pisze: ↑14 sie 2023, 20:21 kurwa jak moder sie rozjebal to caicedo jeszcze nawet nie zaliczyl debiutu w lidze![]()
- ebismolarek
Brighton props za dojenie Chelsea, za Pottera wleciało z 20 mln, tera jakiś gnojek z ekwadorskiej faweli za pojebane pieniądze
Nunes to nie 6tka, z zawodników grających w PL Cheick Doucoure z Palace to niezły dziczek, idealnie by pasował pod Mac'a i Szobo ale generalnie żadnych nazwisk nie ma na ten moment, Klomp ze swoim kumplem którego ściągnął z emerytury będą se teraz kminić
brakuje mi w tym klubie Michaela Edwardsa, wiele z tych sytuacji można by uniknąć gdyby pozostał z odpowiednią dla swojej roli władzą, niestety ale oddalne Klopowi decyzyjności przy transferach (co za tym idzie bardzo często kwestionowanie pomysłów Edwardsa) wychodziło nam bokiem przy wielu okazjach i dalej tak jest, Edwards trochę w tym klubie wytrzymał, Ward tylko rok, dlatego teraz Jurgen ziomka sobie ogarnął
brakuje mi w tym klubie Michaela Edwardsa, wiele z tych sytuacji można by uniknąć gdyby pozostał z odpowiednią dla swojej roli władzą, niestety ale oddalne Klopowi decyzyjności przy transferach (co za tym idzie bardzo często kwestionowanie pomysłów Edwardsa) wychodziło nam bokiem przy wielu okazjach i dalej tak jest, Edwards trochę w tym klubie wytrzymał, Ward tylko rok, dlatego teraz Jurgen ziomka sobie ogarnął
cucurellaebismolarek pisze: ↑14 sie 2023, 21:33 Brighton props za dojenie Chelsea, za Pottera wleciało z 20 mln, tera jakiś gnojek z ekwadorskiej faweli za pojebane pieniądze
- ebismolarek
O właśnie, zapomniałem xd
a wracając do tematu to Neymar czy Ronaldinho? imo Ney, przede wszystkim dłużej się utrzymywał na solidnym poziomie, przecież rok temu o tej porze i do Mundialu to był najlepszy piłkarz świata, a Brazylijczycy ogólnie raczej dość szybko kończą z poważnym graniem. Ronaldinho swój prime miał wybitny, ale krótki. Jak się patrzy pod kątem statystycznym to w sumie bez dyskusji, ale ludzie mają tendencję do gloryfikowania gości z przeszłości, bo byli idolami młodości czy dzieciństwa.
A Liverpool może po Adamsa teraz?
Ostatnio zmieniony 15 sie 2023, 1:00 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Też wydaje mi się, że najbardziej w pamięć zapadają najintensywniejsze doświadczenia. Ronaldinho jeśli chodzi o "joga bonito" był po prostu najlepszy, więc mimo krótkiego czasu na scenie, będzie łatwiej zapamiętać jego poczynania.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chyba jakiś psychofan Neymara
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- ebismolarek
Przecież Neymar skończył poważne granie w 2017, później to już tylko wyjebane jajca, imprezki i granie po 15-18 spotkań ligowych xd a kierunek Arabia to tylko przedłużenie tego, git że jednak nie Barca i props dla Xaviego
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chyba największe zaskoczenie okna. Tym bardziej , że facet chyba zerwał 2 razy ACL.
On miał chyba iść wcześniej do PL, ale tam jakieś kwasy wyszły i zawinął mandżur do Turasów. Teoretycznie po 2x ACLu wciąż można coś tam pograć, a uważam, że cena jest promocyjna.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Dobra cofam. Właśnie przeczytałem że Inter kupił Arnautovica.
Dodano po 3 minutach 23 sekundach:
Zaniolo czytający o zerwanych ACL w przeciągu paru dni u około 6 piłkarzy w Premier League.
- oh shit, here go again.
Tak na chłodno to jednak Ronaldinho, bo poza LM ma też mistrzostwo świata i złotą piłkę. Natomiast ja uwielbiam Neymara z czasów Barcelonypotter pisze: ↑14 sie 2023, 23:55 a wracając do tematu to Neymar czy Ronaldinho? imo Ney, przede wszystkim dłużej się utrzymywał na solidnym poziomie, przecież rok temu o tej porze i do Mundialu to był najlepszy piłkarz świata, a Brazylijczycy ogólnie raczej dość szybko kończą z poważnym graniem. Ronaldinho swój prime miał wybitny, ale krótki. Jak się patrzy pod kątem statystycznym to w sumie bez dyskusji, ale ludzie mają tendencję do gloryfikowania gości z przeszłości, bo byli idolami młodości czy dzieciństwa.
- rozklad_gaussa
Zimą byl chyba temat bournemouth mocno grany, villa teraz chciala znaleźć zastepstwo za buendie, ktory zreszta zerwal acl
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.