Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
a teraz Liverpool przebija ofertę Chelsea za Lavie, 60 mln funtów, kilka dni po tym jak nie chcieli dać więcej niż 45..
nieźle
szkoda, zobaczył bym jeszcze Neymara w jakimś poważnym klubie 
Tak się czasami zastanawiam i dochodzę do wniosku że 90 % psycho fanów piłki nożnej zupełnie się nie jara czystą grą, jej pięknem, umiejętnościami czy taktyką a jedynie tym że jeden grajek z drugim przejdzie do danego klubu i za ile baniek.
Taki się zrobił już z tego totalny marketingowy produkt.

Kiedyś było inaczej.
Taki się zrobił już z tego totalny marketingowy produkt.
Kiedyś było inaczej.
Kurwa, ale ty marudzisz
Sezon ogórkowy, dopiero zaczyna się pierwsza kolejka, okienko transferowe jeszcze trwa to ludzie o tym dyskutują, od zawsze tak było tylko teraz kwoty są coraz bardziej pojebane.
Sezon ogórkowy, dopiero zaczyna się pierwsza kolejka, okienko transferowe jeszcze trwa to ludzie o tym dyskutują, od zawsze tak było tylko teraz kwoty są coraz bardziej pojebane.
MalinowyJogurt 2
- scam_sakawa
Bardzo się cieszę, nigdy nie uważałem Neymara za topowego piłkarza, niech wypierdala po te pieniądze i zostawi miejsce ambitniejszym sportowcom.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
za takie herezje wilczy bilet do livescore'a
- scam_sakawa
Okej, będąc bardziej precyzyjnym - nigdy nie widziałem w gościu potencjału na top topów, żeby dołączyć do wielkiej dwójki. Haaland ma szansę to zrobić, Mbappe również, Neymar nigdy dla mnie nie był tym poziomem.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Neymar był w topce, ale bardziej taki numer 36 niż 5.
Nigdy nie rozumiałem aż takiego spuszczania medialnego nad nim.
Nigdy nie rozumiałem aż takiego spuszczania medialnego nad nim.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- ConeyIsland
Ty ziomek a jak w 2015/2016 typ mial 24g + 12a w samej la lidze to jakis tam p o t e n c j a ł można bylo w nim dostrzec
- scam_sakawa
No i wielbiony przez ojczyznę futbolu (Brazylię) na trzech kolejnych mundialach nie zdobył medalu, tylko raz awansując do strefy medalowej właśnie, gdzie w półfinale dostali przeokrutny i zasłużony wpierdol od mądrej europejskiej piłki w wykonaniu Niemców.
Faktycznie, gamechanger.
Faktycznie, gamechanger.
neymar najbardziej niedoceniony piłkarz ostatniej dekady.
https://en.wikipedia.org/wiki/Neymar#Career_statistics przecie staty są niemożliwe + Brazil- 124(77)
na stronach wystawiających ratingi(typu whoscored.com) ostatnie 10 lat, za każdym jebanym razem top5 zawodników na świecie
https://en.wikipedia.org/wiki/Neymar#Career_statistics przecie staty są niemożliwe + Brazil- 124(77)
na stronach wystawiających ratingi(typu whoscored.com) ostatnie 10 lat, za każdym jebanym razem top5 zawodników na świecie
Neymar zajebisty zawodnik nie ma to tamto, jeszcze kilka lat i wcale nie będzie widać na boiskach brazyliany
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
neymar przeskurwiel, oglądałem na żywo na camp nou jak typ kręci bilbao w pucharze króla, no i nie dało się tym nie zachwycić
nie lubisz neymara, nie lubisz piłki nożnej, taka jest moja prawda futbolu
z nim w składzie nie byłoby też 1-7 z reichem, juan zuniga jesteś kurwą
nie lubisz neymara, nie lubisz piłki nożnej, taka jest moja prawda futbolu
z nim w składzie nie byłoby też 1-7 z reichem, juan zuniga jesteś kurwą
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Właśnie trafiłem na newsa że Caicedo w Chelsea to będzie....18 transfer za ery Amerykańskiego właściciela.
Niesamowite że przy tych środkach napad tak cienko wygląda, przecież przy takich wydatkach to tam mógł sobie podawać piłkę Leao do Osimhena a ten ją podaje jeszcze do Sane i Lautaro Martineza.
Niesamowite że przy tych środkach napad tak cienko wygląda, przecież przy takich wydatkach to tam mógł sobie podawać piłkę Leao do Osimhena a ten ją podaje jeszcze do Sane i Lautaro Martineza.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Lavia gotowy do przejścia do Chelsea, ok 50 mln ma kosztować. Pewnie do powrotu Nkunku będzie grane trójką w środku, chyba że taki transfer na ławkę za tyle siana. Już rok temu go chcieli i to go przekonuje.
ciekawe co tera zrobi Liverpool, jest jeszcze jakis ciekawy dm na rynku?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ebismolarek
Może ten Sangare z PSV, w sumie chuj wie czemu nikt po niego nie podbija