offtopic zhh
Re: offtopic zhh
Snoop giga rozpierdolił na tym koncercie, od 6:03:15
rapuje tak zajebiście że brzmi jak z playbacku
rapuje tak zajebiście że brzmi jak z playbacku
Cały event był mega dojebany. 8 godzin rapu i mnostwo zajebistych momentów.
Wydaje mi sie ze rzadko sie ogarnia streamy z koncertów (moze przy okazji wybranych festiwali jak coachella itd ??), wiec nie bylo to takie oczywiste, ale jednak bawilem sie zajebiscie- w sensie jest to zajebisty sposob na spedzenie wieczoru/nocy, troche jak dobra gala ufc albo cos w tym stylu.
W ogole weterani co tam lecieli na początku też w wiekszosci zajebiscie dali. Byla energia i ogarnięcie, w sensie wdechy opracowane bez problemu, wspolpraca na scenie. Nawet bylem w szoku, bo po nich w ogole nie bylo widac, ze jednak nie sa juz aktywnymi wykonawcami. To Nas mial juz wiecej problemow
Snoop faktycznie chyba najlepiej dal, on ma wyjebany repertuar. Ale ja musze wspomniec, ze zajebiscie dal tez np. Kid Capri (4:18:42 ) co on za energie tam przyniósł to chuj.
Beka, że to co bylo na plakacie to 1/4 tego ilu tam bylo wykonawcow na scenie, bo jak grał Fat Joe to pojawil się KRS One, był Too Short u Snoopa, z Nasem była Lauryn Hill
itp. itd. Od chuja ludzi. Dlatego jak Nas na scenie mówił, że powinni to robić co roku i schodząc mówił, że do zobaczenia za rok to myślę, że o ile w ogóle coś takiego sie odbedzie to nie ma opcji, żeby drugi raz złożyć taką ekipę na jeden występ bez wiekszego powodu, a kolejne 50 lat czekania nie wchodzi w gre 
Wydaje mi sie ze rzadko sie ogarnia streamy z koncertów (moze przy okazji wybranych festiwali jak coachella itd ??), wiec nie bylo to takie oczywiste, ale jednak bawilem sie zajebiscie- w sensie jest to zajebisty sposob na spedzenie wieczoru/nocy, troche jak dobra gala ufc albo cos w tym stylu.
W ogole weterani co tam lecieli na początku też w wiekszosci zajebiscie dali. Byla energia i ogarnięcie, w sensie wdechy opracowane bez problemu, wspolpraca na scenie. Nawet bylem w szoku, bo po nich w ogole nie bylo widac, ze jednak nie sa juz aktywnymi wykonawcami. To Nas mial juz wiecej problemow
Snoop faktycznie chyba najlepiej dal, on ma wyjebany repertuar. Ale ja musze wspomniec, ze zajebiscie dal tez np. Kid Capri (4:18:42 ) co on za energie tam przyniósł to chuj.
Beka, że to co bylo na plakacie to 1/4 tego ilu tam bylo wykonawcow na scenie, bo jak grał Fat Joe to pojawil się KRS One, był Too Short u Snoopa, z Nasem była Lauryn Hill
Ta historia samplowania od Parlae super.
Co do koncertu, to oglądałem pobieżnie z odtworzenia i też od razu zwróciłem uwagę na Snoopa, który pomimo 50 lat na karku, z blantem w dłoni bez zadyszki leci bez problemu wszystkie swoje zwrotki po czym zaprasza na scenę niejaką Scar Lip nie potrafiącą zarapować pełnego wersu swojego numeru
Co do koncertu, to oglądałem pobieżnie z odtworzenia i też od razu zwróciłem uwagę na Snoopa, który pomimo 50 lat na karku, z blantem w dłoni bez zadyszki leci bez problemu wszystkie swoje zwrotki po czym zaprasza na scenę niejaką Scar Lip nie potrafiącą zarapować pełnego wersu swojego numeru
W której minucie wchodzi Snoop?
Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Ten bit Dilli z 17.58. Ja jebie, nie mogę wyjść z podziwu jak on to posklejał.
Zgadza się. Rozruszał towarzystwo.
Snoop jakoś po 6 godzinie wchodzi. Rzeczywiście fajnie wypadł, za to Scar Lip marnie. Przed nią jeszcze Flo Milli wpadła do Too Shorta. Całość przewinęła bez problemu, tylko ten jej głos mocno irytuje. Ogólnie baby słabo.
Większość dała radę. RUN DMC na samym końcu elegancko.
Swedish criminal gangs using fake Spotify streams to launder money
https://www.theguardian.com/technology/ ... nder-money
https://www.theguardian.com/technology/ ... nder-money
- yungXpaproch
malolat tu sobie leci, wyglada troche jakby ktos mu to napisal ale daje kredyt zaufania ze naprawde potrafi, jebac wojny
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
ale to jest vibe fenomenalny, chyba moj najulubienszy Tiny Desk Concert na chwile obecna
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
dalibyscie jakies tegoroczne albumy, ktore warto przesluchac? ostatnio sluchalem tylko playlistami, zamiast posprawdzac plyty
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
scaring the hoes, the am3rican dream jaya worthyego, burning desire mike'a, till im dead rx nepha, veeze ganger, do tego plytka black milka, kena carsona, larryego junea, magic3 nasa, moze jeszcze wasnt built in a day rome streetz
Scaring The Hoes (JPEGmafia i Danny Brown), Utopia (Travis), Business Is Business (Thugger), Burning Desire (MIKE), MICHAEL (Killer Mike), TW2052 (KayCyy), Ways Of Knowing (Navy Blue), Lovesick (Don Toliver) i album roku czyli Let's Start Here (Yachty), chociaż to już nie rap, ale wykonawca jak najbardziej rapowy
A no i perełka z ostatnich tygodni czyli Jesus Is King 2, czyli wersja JIK zremixowana przez Doktorka, oczywiście na streamingu brak, ale znajdziesz na YT
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
- przedszkolanek
key glock, lil keed, gunna, chester watson, mike jenkins
odświeżyłem sobie Trae - Restless, gorąco polecam nadal wybitny album
o, nigdy nie słuchałem tego albumu, jakimś cudem mnie ominął, więc dziękówa za polecajkę