Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
Jag zarzucający komuś, że jest przyglupem 
Chyba kogoś zabolał mój ostatni hot take 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
https://eurosport.tvn24.pl/kolarstwo-to ... _eurosport
Nie powiem-smiechłem
Będę smażył się w piekle
Nie powiem-smiechłem
Będę smażył się w piekle
- zemsta1camzata
Nie działa link
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
gość bez rąk dostał zegarek w nagrodę za jakiś tam wyścig
Ehh kurwa, wytypowałem sobie że w meczu GKS Tychy - Wisła Kraków pierwszy gol padnie w 41 minucie, do wygrania wejściówki VIP
Społecznościówki GKSu podają że brama padła w 42 minucie.
Google, flashscore i bukmacherzy podają 41 minutę.
Obejrzałem skrót z transmisji - bramka wpadła ~40:50.
Pewnie chuj mi w dupe ale czekam na wyniki, może jakimś cudem

edit: dobra upośledzony jestem, przecież 41 minuta = 40-40:59
Pewnie chuj mi w dupe ale czekam na wyniki, może jakimś cudem
no oczywiście, wygrałeś izi, nachlasz się i nażrysz na vipach za darmo
pozdrawamSergiusz pisze: ↑12 sie 2023, 23:22 Ehh kurwa, wytypowałem sobie że w meczu GKS Tychy - Wisła Kraków pierwszy gol padnie w 41 minucie, do wygrania wejściówki VIP
Pewnie chuj mi w dupe ale czekam na wyniki, może jakimś cudem![]()
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

pozdrawiam Jack, zagramy jeszcze na orliku wierze
Roberto Mancini nie będzie już selekcjonerem reprezentacji Włoch. Szkoleniowiec podał się do dymisji, a tamtejsza federacja przystała na jego wniosek. O tym, kto zostanie nowym trenerem, przekonamy się w ciągu najbliższych dni.
Spaletti pewnie, chyba ze Rino Gattuso 
Weźcie Allegriego please
-
Bisclavret
A Conte na coś w reprezentacji obrażony czy akurat tam nie? Może on?
był już trenerem przecież na euro 2016, włosi fajnie wtedy pykali, ofensywna piłeczka, hiszpanów zjedli w 1/8 jak chcieli, potem trochę frajersko przegrali z niemcami, co tam musiało wzbudzić spory niesmak, bo biorąc pod uwagę historię piłki to szwabów italia zawsze leczyła, no i poleciał
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
aż mi się przypomniał conte wspinający się się na ławkę rezerwowych, i ogólnie wtedy odpierdalal w sensie pozytywnego świra, i ta paka z przodu z ederem, giacherinim, graziano pelle, i Simone zaza, i ten karny typa XD szkoda że wtedy Niemców nie przeszli,
a co do wyboru to chyba nie mają lepszej kandydatury niż Spaletti, po sukcesie życia z doświadczeniem
a co do wyboru to chyba nie mają lepszej kandydatury niż Spaletti, po sukcesie życia z doświadczeniem
graziano pelle wybitna niesztampowa kariera, wybitna linia wlosow oraz wybitna partnerka pozdro graziano jesli to czytasz
i wybitne woleje na tym na euro
aleście przypomnieli typa, graziano czemuś ty poszedł do tych chin, twój wolej to był jak zewniak quaresmy, jak zwód na lewą do środka robbena, jak wjebanie się na sanki jacka góralskiego
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
też lubiłem gościa w Soton, bo Gabbiadini to już chujograjek. jeszcze Daniel Osvaldo i jego gola v City zawsze będę pamiętał
-
genocidegeneral
czemu oni nie zajmą się czymś, co rozumieją, jakimiś autobusami elektrycznymi z siedzeniami uniemożliwiającymi manspreading czy jaki tam jest aktualny przystanek w ich drodze ku spierdoleniu
Spoiler