Siedzę mało w hip hopie jako kulturze poza tym, że słucham, byłem na kilku koncertach tylko, chciałbym więcej, ale nigdy nie potrafię znaleźć(nie szukam też cały czas, po prostu co jakiś czas widzę, że przegapiłem) plus wiem, że duża część już chyba nie gra koncertów. Tutaj więc w sumie takie pytanie czy macie info czy wybrani raperzy jeszcze cokolwiek grają:
Szesnaty
Deys
Kukon
Pezet
Sokół
Radzias
Erking
Russkiefajki
Przemek Fergusson
Peerzet
Kecaj
Koncerty
Re: Koncerty
O huj
Szesnasty idk
Deys wraca na trasę jak wyda mixtape jako grimmy
Kukon pewnie że gra, może nie teraz, ale ogólnie to tak
Pezet/Sokół/Radzias to mam wyjebane jajca, Pezet i Sokół pewnie coś tam na festiwalach rzucą
Erking to mu chyba wygodnie w UK i nie ma parcia na koncerty
Ruskie i Przemek to wątpię by w ogóle mieli jakieś propozycje
Peerzet znikął po chujowych kawałkach jako raper-ojciec
Kecaj kiedyś w ogóle grał koncerty?
Szesnasty idk
Deys wraca na trasę jak wyda mixtape jako grimmy
Kukon pewnie że gra, może nie teraz, ale ogólnie to tak
Pezet/Sokół/Radzias to mam wyjebane jajca, Pezet i Sokół pewnie coś tam na festiwalach rzucą
Erking to mu chyba wygodnie w UK i nie ma parcia na koncerty
Ruskie i Przemek to wątpię by w ogóle mieli jakieś propozycje
Peerzet znikął po chujowych kawałkach jako raper-ojciec
Kecaj kiedyś w ogóle grał koncerty?
to kurwa forum rap, nie wizaż
Jeszcze z takich zapomniałem o Pr0bl3mie ale z nim pewnie też ciężko?
Pr0bl3my to ktoś ostatnio pisał, że coś nowego skrobią, więc pewnie jakaś trasa też będzie po premierze
to kurwa forum rap, nie wizaż
Szesnasty - na bank nie gra, bo dawno już nic nowego wypuścił.
Deys - wydał rok temu płytę i wydaję dosyć regularnie materiały ale rzadko gra koncerty nie ma zainteresowania zbytnio jego osobą.
Kukon - grał ostatnio na wszystkich największych festiwalach w Polsce, na jesień bankowo wleci u niego jakaś trasa.
Pezet - Miał grać w wakacje koncerty ale je odwołał, ale u niego to normalne robi przerwy a później wraca.
Sokół - grał w wakacje z Ponem koncerty na festiwalach, a na jesień bankowo gdzieś jeszcze zagra.
Ruskiefajki - wydaje mi się że nie ma zainteresowania na jej koncerty, ale jest pewnie szansa zobaczyć ja u Floral Bugsa gościnnie pewnie na jego koncertach bo są razem w związku.
Reszta jak Radzias, Kecaj, Ferguson Przemek, Erking wydaje mi się że nigdy koncertów nie grali bo nawet popytu na nie było. Natomiast PeeRZet za czasów Aptaun grał koncerty ale nie była to na pewno zawrotna ilość, raz udało mi się być na jego występie gdzieś z 10 lat temu.
PRO8L3M - wróci na trasę po premierze nowego albumu, przed tegoroczną przerwą, grali praktycznie non stop o każdej porze roku koncerty.
Deys - wydał rok temu płytę i wydaję dosyć regularnie materiały ale rzadko gra koncerty nie ma zainteresowania zbytnio jego osobą.
Kukon - grał ostatnio na wszystkich największych festiwalach w Polsce, na jesień bankowo wleci u niego jakaś trasa.
Pezet - Miał grać w wakacje koncerty ale je odwołał, ale u niego to normalne robi przerwy a później wraca.
Sokół - grał w wakacje z Ponem koncerty na festiwalach, a na jesień bankowo gdzieś jeszcze zagra.
Ruskiefajki - wydaje mi się że nie ma zainteresowania na jej koncerty, ale jest pewnie szansa zobaczyć ja u Floral Bugsa gościnnie pewnie na jego koncertach bo są razem w związku.
Reszta jak Radzias, Kecaj, Ferguson Przemek, Erking wydaje mi się że nigdy koncertów nie grali bo nawet popytu na nie było. Natomiast PeeRZet za czasów Aptaun grał koncerty ale nie była to na pewno zawrotna ilość, raz udało mi się być na jego występie gdzieś z 10 lat temu.
PRO8L3M - wróci na trasę po premierze nowego albumu, przed tegoroczną przerwą, grali praktycznie non stop o każdej porze roku koncerty.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop