O kurwa, aż mi się niedobrze zrobiło
Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
O kurwa, aż mi się niedobrze zrobiło
https://przegladsportowy.onet.pl/ofsajd ... ci/qedqrp2
Co trzeba mieć w głowie, żeby tak pisać do obcej osoby
Co trzeba mieć w głowie, żeby tak pisać do obcej osoby
Ostatnio zmieniony 04 sie 2023, 20:15 przez vipdavid, łącznie zmieniany 1 raz.
-
genocidegeneral

"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
jestesmy tylko zabawkami dla dawida
ależ debiut KTS Weszło w IV lidze - 1:5 z rezerwami Płocka 
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- zemsta1camzata
@vipdavid nie widze tego co wrzuciles
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/uefa-euro-2024-mistrzostwa-europy-w-pilce-noznej-tvp-4k-hd-4k-regularna-emisja-jak-ogladac pisze:Tim Achberger z firmy Sportcast, producenta transmisji z Bundesligi i Bundesligi 2, poinformował, że mecze Euro 2024 nie będą nadawane w jakości 4K. Kontrowersyjną decyzję miała podjąć w tej sprawie UEFA. - Telewizja Polska czeka na oficjalne stanowisko UEFA w tej sprawie - informuje Wirtualnemedia.pl Centrum Informacji TVP.
nie wiem kim jest TOMASZ MAKOS, ale całkiem mnie ubawiło czytanie komentarzy o nim na 90minut po tekstami o oks start otwock pozdro tomasz MAKINIO makos. ciekawe czy to ktoś z rodziny robił mu kampanię na ivana udarevicia, czy to jednak sam pan tomek
Adrianna Sułek wypierdala z MŚ, bo zaciążyła
Jak można mieć wpadkę będąc pro sportowcem 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
genocidegeneral
sportowcy nie zachodzą w ciążę
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Cristiano Ronaldo pierwszym człowiekiem na świecie który osiągnął 600 milionów obserwujących na Instagramie.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Gratulacje dla Ady, dzieci > sport
tak offtopicując to mężczyźni-sportowcy full łatwiej mogą ogarnąć życie, w sensie jednocześnie działać z karierą sportową i rodziną. kobiety wybierają jedno lub drugie, chvjowo trochę
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Czekałem co napisze siedziba TVP Sport, bo już przed afera strasznie go jechali, no i jest
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Jak tam twoje dzieci?
@RIVALDO111 wrzucanie tutaj tego przygłupa Lelenia
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Jedno mam, dobrze, dzięki ze pytasz