Od listopada 2022 wrzucam co jakiś czas na swój kanał solowy singiel na klasycznym instrumentalu, z obrazkiem przez siebie nakręconym. Cuty robią moi ludzie z Radomia - Daddy Dee i Biz. Mix to robota Tytuza, a montuje mi to w całość Bart Lenski.
Póki co wypuściłem 4 kawałki. W przygotowaniu kolejny. Bez presji, pośpiechu, labelu, deadline'u, co jakiś czas będą pojawiać się następne. W takiej częstotliwości jak pozwoli mi życie. Wymyśliłem, że każdy z nich będzie częścią projektu ,,Engram". Nie wiem ile tam się znajdzie utworów, nie rzucam też żadnej daty. Nie wrzucam ich na platformy cyfrowe, ani nie myślę o fizyku na ten moment. Po prostu mam zamiar uzupełniać playlistę, do której link Wam tu zostawiam. Jeśli już miałbym to jakoś mieć nazwać to charakter projektu jest chyba najbliższy mikstejpowi. Każdy z dotychczasowych singli został już przetłumaczony na angielski przez Kamila Michalika i posiada napisy. Jeśli macie ochotę to zapraszam do słuchania.
PS: W daaalszej perspektywie jest pomysł nagrania LP z producentem Mayorem o tytule ,,Rapdope".
Pożyjemy, zobaczymy. Na razie badajcie to, co wrzucam na dole.
Pozdrawiam
https://youtube.com/playlist?list=PLYek ... irDTEIxhh6