Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Przecież chyba nikt o zdrowych zmysłach nie liczył, że Pogoń będzie w stanie powalczyć z Gentem. Obstawiałem, że w dwumeczu przyjmą około 10 i widzę, że jest to możliwe.
Belgia to inny poziom. Pamiętam dwumecz Lecha z Genkiem i żadna drużyna która była w Poznaniu nie zrobiła na mnie takiego wrażenie jak właśnie Belgowie.
Chciałabym, żeby kiedy Polska liga zrównała się z nimi poziomem, bo taki futbol naprawdę fajnie się ogląda.
Może jednak już dzisiaj dobiją do tej 10.
Ostatnio zmieniony 09 sie 2023, 20:47 przez Sao, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bisclavret
Niektórzy mówią że nie można grać w pucharach bez bramkarza. Można tylko trzeba wstawać rano, na tym polega odpowiedzialność
Kurwa przecież oni kolejny raz jak grają z kimś lepszym to są obsrani, sami o siebie się potykają, prosto piłki nie potrafią kopnąć, no wstyd mi za taką grę. Dobrze że mi kiero urlopu na wyjazd nie dała.
MalinowyJogurt 2
daj boze zeby kiedys polska druzyna w pucharkach miala taka sile ognia
- ebismolarek
przecież te pały w ogóle nie biegają 
ten fofana to rocznik 05' boze swiety
No to pogoń już wyjaśniona
-
Bisclavret
props pogon, wiedzieli ze chuja ugrają z tym gentem wiec specjalnie przyjeli 5 zeby w rewanzu zostać zlekceważonym i po wymeczonym 1-0 dopisać dwa punkty ku chwale polskiej piłki.
- the badman
- Artysta
Ciekawe czy któryś ekspert powie "MUSIMY WIERZYĆ, TO DOPIERO PÓŁMETEK,NIE TAKIE RZECZY PIŁKA WIDZIAŁA"
Grunt, że przełożyli w weekend mecz ze Śląskiem 
fajnie tego klebaniuka dziecko zdissowało jakiś czas temu

skojarzyło mi się z tym

skojarzyło mi się z tym
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
HEJ LEGIO JAZDA Z KURWAMI
po wpierdol
Chłop sam sfaulowal i się rozjebał 
co do kurwy xd
Legia klasycznie sama sobie strzela