Fifa
Moderator: con shonery
- bloodyhell
Re: Fifa
10h przed premierą dzięki abonamentowi EA Access
Zagrałem wczoraj z 2-3 mecze i tylko się wkurwilem. Gra brązowymi plackami vs drużyny z informami itd. Pierdole Rivalsa, póki co ograniczam się do SB i SBC bo to nie ma sensu. Co do samej gry to mam wrażenie, że piłkarze są cięższi, ale to może przez to, że są plackami. No i każdy faul w okolicy 12-16 metrów kończył się dla mnie czerwoną kartką.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Sa na TOTW w Squad Battles - można też ten mecz normalnie powtarzać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
W ogole mam wrazenie ze ta gra to taki radosny futbol
Strasznie szybki gameplay, nieogarniająca obrona itp itd
I taki składzik na razie mam
https://www.futbin.com/20/squad/8120996
Trochę pracowitości mieszają, ale no na razie musi starczyc
Strasznie szybki gameplay, nieogarniająca obrona itp itd
I taki składzik na razie mam
https://www.futbin.com/20/squad/8120996
Trochę pracowitości mieszają, ale no na razie musi starczyc
mi się narazie gra super
zupełnie inny feeling niż w kilku poprzednich fifach
bramkarze wreszcie nie są tak mocno upośledzeni co bardzo mnie cieszy, chociaż oczywiście zdarzają się jakieś tam pomniejsze akcje - wkurwia mnie jedna rzecz, podając piłke do tyłu i chcąc ją wybić z pełnej pizdy z pierwszej zwykle leci jakiś balon z dupy, już jedną bramke przez to dostałem
fajnie że jak piłkarz przeciwnika ma przyklejonego do siebie typa przy rożnym/wrzutce to nie napierdala nic sobie z tego nie robiąc jak w poprzednich tylko jednak utrudnia mu to zadanie - przynajmniej póki co, rywale na któych grałem nie mieli schematu żeby to złamać
7-1-0 narazie, więc idzie
ten jeden remis frajersko oddany przez dwie totalnie spierdolone akcje obronne, ale chłop miał skład chyba za bańke z Sane i Aubami tego świata, czuć było że ci goście robią różnice więc i tak jestem zadowolony
mam nadzieje że nie uproszczą gry zaraz w pierwszym patchu bo ludzie będą płakali że nie potrafią skleić akcji czy bronić
zupełnie inny feeling niż w kilku poprzednich fifach
bramkarze wreszcie nie są tak mocno upośledzeni co bardzo mnie cieszy, chociaż oczywiście zdarzają się jakieś tam pomniejsze akcje - wkurwia mnie jedna rzecz, podając piłke do tyłu i chcąc ją wybić z pełnej pizdy z pierwszej zwykle leci jakiś balon z dupy, już jedną bramke przez to dostałem
fajnie że jak piłkarz przeciwnika ma przyklejonego do siebie typa przy rożnym/wrzutce to nie napierdala nic sobie z tego nie robiąc jak w poprzednich tylko jednak utrudnia mu to zadanie - przynajmniej póki co, rywale na któych grałem nie mieli schematu żeby to złamać
7-1-0 narazie, więc idzie
ten jeden remis frajersko oddany przez dwie totalnie spierdolone akcje obronne, ale chłop miał skład chyba za bańke z Sane i Aubami tego świata, czuć było że ci goście robią różnice więc i tak jestem zadowolony
mam nadzieje że nie uproszczą gry zaraz w pierwszym patchu bo ludzie będą płakali że nie potrafią skleić akcji czy bronić
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2019, 20:33 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie dziwne skoro niektórzy wydają potężne kwoty na FP. Np. Junajted trafił Scholesa, z tym że on miał 200k fp. Nie mówiąc już o ananasach typu bateson, który strimował przedwczoraj z londynu mając na koncie 2 miliony fp.UlicaRzadzi pisze: ↑19 wrz 2019, 21:30 e: fajnie sobie spojrzeć na rynek i zobaczyć, że jeszcze gra na dobre nie wystartowała i ludzie już ikony trafili, sympatycznie
UlicaRzadzi pisze: ↑19 wrz 2019, 21:30 e2: teraz się nie da prime ikony trafić, przynajmniej w tym momencie, prawda?
Spoiler

Mi też się podoba gierka. Klepka fajnie wychodzi, czasami obrona nie ogarnia, ale to raczej z własnych błędów, które na początku są nieuniknione - dlatego wychodzi radosny futbol
-
UlicaRzadzi
No spoko, ja rozumiem, że to są ytberzy, ale totalnie nie widzę przyjemności z gry wrzucając w to hajsy, taka sama przyjemność jak seks za pieniądze u kurwy, zero satysfakcji.
- Cz4rny1337
- Moderator
Ej grałem w 18, nie grałem w 19, w 20 będzie moj klub fut czy nowy muszę zakładać? Bo ziomkowi wywaliło i się zastanawiam czy 19 nie odpalić wcześniej

-
FÜRDIEGANG
36k profitu w 1,5h bez grania w gre, czekam na premiere jak pojebion.
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Grasz turniej?
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
-
FÜRDIEGANG
nie grywam
ex-AlmostDivine
mój ziomek tak nadropił z tych SBC że ma już prawie full Bundeslige (400k), brakuje mu tylko Reusa i Neuera
z paczek Sterling, Malen IF, Aurier IF, Moreno IF, do tego dużo meta gości z FPL typu Vardy, Wijnaldum
pierdolony
i się zmarnują monetki bo on grać nie umie
z paczek Sterling, Malen IF, Aurier IF, Moreno IF, do tego dużo meta gości z FPL typu Vardy, Wijnaldum
pierdolony
i się zmarnują monetki bo on grać nie umie
-
FÜRDIEGANG
To pomyslec ze ja z drozszych trafilem tylko Boatenga i Rodrigo xD
chociaz z sbc to zrobilem tylko narodowsci + mm
chociaz z sbc to zrobilem tylko narodowsci + mm
ex-AlmostDivine