[serial][HBO] Rodzina Soprano / The Sopranos (1999 - 2007)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [Serial] The Sopranos
Lubie dialogi wiec obejrze wierzac ze sa 5 poziomow wyzej niz te w klanie.
Wez mi kurwa nie zdradzaj fabuly xD terapeutka pewnie zostanie wyruchana albo zginie albo okaze sie agentka fbi. Juz tego z glowy nie wyrzuce teraz
Wez mi kurwa nie zdradzaj fabuly xD terapeutka pewnie zostanie wyruchana albo zginie albo okaze sie agentka fbi. Juz tego z glowy nie wyrzuce teraz
Że to jest przegadany serial, to mogli powiedzieć tylko ci wychowani na serialach, gdzie każdy odcinek kończy się cliffhangerem albo MUSI SIĘ COŚ DZIAĆ!11, bo inaczej nuda. To po prostu spokojniejszy serial, z rozwiniętymi wątkami, z niespiesznymi scenami, jak sobie piją kawkę czy z petryliardem scenek czy dialogów, za które można go kochać. Ja przez te kilka lat dużo zapomniałem, no i kurwa wielkie
Zacząłem też ten podcast Moltisantiego z Bobbym i zapowiada się fajnie, ale mam za mało czasu niestety
Zacząłem też ten podcast Moltisantiego z Bobbym i zapowiada się fajnie, ale mam za mało czasu niestety
Smieszny jest ich ten taki lekki/subtelny rasizm w dialogach xd
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
A niech mi on wypierdala, jedyny moltisanti jakiego kojarze to ten z forum. On tam uskutecznia jakies pedalenie? Przezyje tak jak przezylem sceny z Pettym i brodatym wujasem Ruth
Nie, nie uskutecznia pedalenia. Rucha najlepszą dupę w serialu
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Nie.
Najlepsza w całym serialu była pani z lewej
Najlepsza w całym serialu była pani z lewej
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
najlepsza była Gloria 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

-
RIVALDO111
- Zbanowany
To uczucie kiedy taka Gloria ma już ponad 60 lat.
Dla mnie nr 2 po Blondynce to była żona kucharza
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Byla ciekawa ze Cale Napoli bylo pod Nia albo pomylilem to ca wywieszala biale posciele
Odcinek z neapolu jeden z lepszych
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
w którym był sezonie?
S02E04 "Commendatori"
-
genocidegeneral
I like that. That's respect!
nr1 meadow oczywiście e:jakby chudsza była
Nigdy nie widziałem, zacząłem pare dni temu, fajowe
bedzie bitka o 1sze miejsce z moim ulu twin peaks cos czuje
bedzie bitka o 1sze miejsce z moim ulu twin peaks cos czuje
nie nie nie KURWa najlepsza o wiele mili bylo te dziewcze z las vegas w jednaym odcinku pod koniec jak tony zajebal grziba czy tam jaki kaktus
-
RIVALDO111
- Zbanowany
To ona
-
RIVALDO111
- Zbanowany
To w tym świecie już nawet 51 latki zakładają onlyfansa