Albo daje mu jedynie dupy
Hehehe taki żart z wąsem, pozdrawiam
Więcej, za sam koncert na lotnisku Bemowo mógł dostać między 800k - 1 mln zł.RIVALDO111 pisze: ↑29 cze 2023, 10:46 Mata to pewnie lekko zarobił już 3 mln zł na swoim hype , a chodzą plotki że może mieć nawet buty swojej marki od adidasa.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Ostatnio grał koncert w Bydgoszczy i przyszło 20k osób. YouTube to obecnie słaby wyznacznik, każdemu spadły liczby bo ludzie przerzucili się na Spotify. Wyjątkiem są tracki, które trafiają do ogólnych ludzi, np. Smolasty x Doda.
Ostatnio jakiś jego snippet jeremi Sochan zrobił około 90 tysięcy w 4 dni na youtube. Facet ma teraz największy hype
Bedoes ma żelazny status on , za 7 lat będzie róbil takie wyniki tak jak Szpaku,White,Zabson ,Mata,Young Igi,Reto czy Oki.
No to trzydziestolatek bardziejRIVALDO111 pisze: ↑23 sie 2023, 11:26 Jedynie Kizo jako dwudziestolatek ciekawi mnie czy przetrwa/tak wiem możecie być w szoku że to rocznik 94