Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
ma dokladnie takie same papiery na brylowanie jak skóraś
wez kurwa skad wy bierzecie takie opinie?
wez kurwa skad wy bierzecie takie opinie?
- ebismolarek
Przecież ten cobra to jakieś bortwickie multi, to nic dziwnego że pierdoli głupoty
Widać, że nie oglądaliście chłopaka nigdy w trakcie meczu
Greenwood to największy talent ze szkółki od czasów Scholesa czy Beckhama, potencjał większy niż Rashford. Lewa noga, prawa noga,balans ciałem, strzał, po prostu czysty killer. Poziomu Mbappe czy Haalanda nie osiągnie, ale za ich plecami może się wlec.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Z tym potencjałem większym od Rashforda to bym poczekał.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Chłop dwa lata w piłkę nie grał, do tego jest debilem, a ci o top 10 Złotej piłki i
kibice United jak zwykle odklejeni.
Te dwa lata gry bez piłki to argument z pizdy, myślicie, że zapomniał jak się kopie piłkę czy biega? Brazylijski Ronaldo miał zerwane więzadła rzepki, pauzował 140 + 523 dni, czy po tym grał gorzej? No nie, a uraz jest gorszy niż zwyczajna przerwa od treningów prawda? Zresztą, może coś se ćwiczył, kopał, trenował, nikt tego z nas nie wie (Ofc chodzi mi o czas spędzony już poza aresztem)
A że jest debilem, no jest debilem, Mbappe też nie ma klasy, a taki Grealish jest alkusem, to jest sport, kopanie balona, tu nie trza mieć wysokiego IQ tylko czuć tę grę, zresztą, założę się, że większość piłkarzy inteligencją nie grzeszy
A że jest debilem, no jest debilem, Mbappe też nie ma klasy, a taki Grealish jest alkusem, to jest sport, kopanie balona, tu nie trza mieć wysokiego IQ tylko czuć tę grę, zresztą, założę się, że większość piłkarzy inteligencją nie grzeszy
konrrowersyjna opiniaConeyIsland pisze: ↑02 sie 2023, 15:17 Ten chukwuemeka jakos najbardziej mi siedzi z calego tego czarnego składu. Dobrze poprowadzony moze sie wyrozniac, chyba. Chociaż moze tez i nie.
- ConeyIsland
Nie generalizuj kolego.
Co do Greenwooda - tak, przydałby się w najbliższym sezonie. Tak, chłopak jak grał to czuł się cholernie komfortowo z piłką przy nodze. Być może po calej tej sytuacji nabrał pokory czy chęci do pokazania, że cały czas warto na niego stawiać. Jest niewiadomą natomiast niewiadomą, która wie jak kopnąć piłkę prosto.
A co do TOP10 / Złotej Piłki to wrzuciłbym takie posty do jednego wora z tymi, o których pisałem x stron wcześniej, tj. "tego kupić za tyle, tamtego za tyle i mamy tyle, no jakie to kurwa proste. ide grac w fife elo"
- ebismolarek
Fabrizio Romano: João Cancelo uzgodnił warunki kontraktu z Barçą i jest chętny do przyjścia do Katalonii. Portugalczyk stanowi priorytet dla Xaviego już od minionego stycznia. Trwają rozmowy z Manchesterem City na temat struktury transferu.
- ebismolarek
A on aż taki chujowy? Widziałem że De Zerbi wolał stawiać na tego angola. Chujowo gra nogami? Bo warunki ma całkiem spoko, prawie 2 metry wzrostu
- Cz4rny1337
- Moderator
30 za Sancheza, 80 za Ceicedo i wszyscy szczęśliwi, wierze
Po prostu trenerem bramkarzy jest typ z brighton który spoko żył z Sanchezem i stad ten wybór na druga opcje
Po prostu trenerem bramkarzy jest typ z brighton który spoko żył z Sanchezem i stad ten wybór na druga opcje

On chyba nawet w Brighton rywalizację już przegrał więc taki ruch to pokazanie Kepie że stawiają na niego w tym sezonie. No trudno, oby za rok wzięli kogoś poważnego.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
co to za dostępne opcje? bo oprócz Goncalo Ramosa nie ma nikogo
nie ma żadnego sensu sprzedawać Maguire'a za mniej niż ok 30mln (taką ma wartość dla United w FFP)
Kessi w Al-Ahli, here we go. 15mlne dla Barcy, 18mlne rocznie do Franka, umowa do 2026
Bayern rzucił ostatnia ofertę za kane 100mln euro+ ciekawe czy łysy zyd go puści czy 30mln w styczniu lub free za rok
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Nie puści, bo te 100mln zawiera kwoty bonusów, a to stanowczo za mało. Nie pamietam aby w przeszłości kiedykolwiek puścił jakaś swoją gwiazdę za mniej, niż oczekiwał. Zreszta ze źródeł bliskich klubowi wyszło info, ze jeżeli nie uda się Kanowi wyjechać do Niemiec, to prawdopodobnie będzie w trakcie sezonu negocjował przedłużenie kontraktu.
Klubowi kompletnie nie zależy na sprzedaży Kane, bo raz ze planują z nim przyszłość, a dwa ze zwyczajnie nie potrzebują tej kasy. No a trzeci powód, to sposób negocjacji Bayernu, który zapomniał, ze nie negocjuje transferu wewnątrz ligi i swoimi zagrywkami zwyczajnie zirytuja Daniela, który pewnie zagra im na nosie.
Klubowi kompletnie nie zależy na sprzedaży Kane, bo raz ze planują z nim przyszłość, a dwa ze zwyczajnie nie potrzebują tej kasy. No a trzeci powód, to sposób negocjacji Bayernu, który zapomniał, ze nie negocjuje transferu wewnątrz ligi i swoimi zagrywkami zwyczajnie zirytuja Daniela, który pewnie zagra im na nosie.
Zapraszam do United latem za darmo, będzie zmiennikiem Hojlunda
hiszpański bramkarz na 7 letnim kontrakcie co może pójść nie tak