SBM Label
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: SBM Label
Walczuk ,Kacperczyki i za pare dni Fukaj z 1 mln na Spotify pierwszy raz w historii SBM Label.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
A który raper jest najlepszy na spotify? Tzn zdobył tam najwęcej punktów? Jestem ciekaw a jestem za głupi by przeprowadzić takie badanie statystyczne, żądam odpowiedzi.
I na pewno nie jest tam najlepszy co, najlepszy obstawiam Dawid Podsiadło chyba. Albo Quebonafide. Albo Lana del Ray. Albo Maryla Rodowicz.
I na pewno nie jest tam najlepszy co, najlepszy obstawiam Dawid Podsiadło chyba. Albo Quebonafide. Albo Lana del Ray. Albo Maryla Rodowicz.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Obecnie White2115 jeśli dla Ciebie to raper
Statystycznie od ery Spotify najdłużej tam siedział na sto procent Que,Mata i Taco.
Dodano po 1 dniu 23 godzinach 44 minutach 42 sekundach:
Solar o HM3.
01:34:00
Statystycznie od ery Spotify najdłużej tam siedział na sto procent Que,Mata i Taco.
Dodano po 1 dniu 23 godzinach 44 minutach 42 sekundach:
Solar o HM3.
01:34:00
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
SBM podpisało kontrakt z Jacusiem.
ale Lanek refren położył, mega mi siedzi
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Oficjalny skład nowej ery SBM po Festiwalu jaką ogłosił Solar
Solar,Białas, Szaran,Kinny Zimmer,Kacperczyki ,Nypel , Janusz Walczuk,Tomb ,Jacuś,Fukaj,Po prostu Kajtek ,Michał Anioł,Lanek,Bryan.
I jak Wasze opinie?
Solar,Białas, Szaran,Kinny Zimmer,Kacperczyki ,Nypel , Janusz Walczuk,Tomb ,Jacuś,Fukaj,Po prostu Kajtek ,Michał Anioł,Lanek,Bryan.
I jak Wasze opinie?
- marmolad_k2
Nypel 
Mam pytanie odnośnie rapera Jacuś. Nie mam nic do jego kawałków, nawet ciekawe muzycznie i tekstowo.
Czy raper Jacuś maluje oczy kredką jak to dotychczas robiły przeważnie kobiety?
Czy raper Jacuś maluje oczy kredką jak to dotychczas robiły przeważnie kobiety?
W więzieniu sobie tak tatuują, wiec albo sobie maluje albo był cwelem
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Z tych ostatnio pozyskanych od zera jest najpopularniejszy co ciekawe. Bryan,Szaran,Michał Anioł ,Kajtek mogą tylko marzyć o takich zasięgach.
Facet zaraz wbija 150 tysięcy na insta.
i zara ktoś przyjdzie i będzie mi mówił, że to jest właśnie hiphop a ja jakąś zamkniętą głowę mam, ja pierdole wariatkowo
jasny wracaj na forum
- marmolad_k2
Ludzie chyba dla beki go śledzą.RIVALDO111 pisze: ↑28 sie 2023, 15:28
Z tych ostatnio pozyskanych od zera jest najpopularniejszy co ciekawe. Bryan,Szaran,Michał Anioł ,Kajtek mogą tylko marzyć o takich zasięgach.
Facet zaraz wbija 150 tysięcy na insta.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Raczej nie. Jego utwory na YT robią nawet 800 tys -1 mln.
przejebana ekipa, przejebany lot będzie nie ma coRIVALDO111 pisze: ↑27 sie 2023, 21:59 Solar,Białas, Szaran,Kinny Zimmer,Kacperczyki ,Nypel , Janusz Walczuk,Tomb ,Jacuś,Fukaj,Po prostu Kajtek ,Michał Anioł,Lanek,Bryan.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Prawdziwy rap
nie ma co ironizować, to są idole dzisiejszej młodzieży, to że niektórym z was oni nie odpowiadają wynika głównie z różnicy pokoleniowej
to nie jest kwestia: stare pokolenie-młode pokolenie, tylko kwestia: słuchacze rapu-pedryle.
jasny wracaj na forum
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ja już czekam na tą 5 erę i takie kawałki. Zimmer,Walczuk prowadźcie
Spoiler
Ja już wszystko ładnie wyjaśniłem w wątku Szarana.
Spoiler
RIVALDO111 pisze: ↑28 sie 2023, 0:27
Ale właśnie tak kolego wyglądaja dziś obiekty westchnień Julek - Mata ,Blonskie,Dubiele ,Justin Bieber,Kinny Zimmery
To już nie jest to co było kiedyś. Byłem kiedyś na insta Nypla to nawet tam były wpisy że ,,kocham Cię , umówisz się " itp.
Kto tak naprawdę jest dziś mega męski co ma 20 parę lat w mainstreamie oprócz może 29 letniego Kizo. Nikt.
Widziałeś nowe nabytki mainstreamu Asstera czy Rusine?
Dziś takie Nyple,Rusiny i Matczaki to kanon piękna Julek , więc po co Białas ma szukać ,,męskich" graczy.
Weź sobie zobacz dziś mocno zasiegowego Mortalcia czy Qry.
Tak jak kiedyś pisałem obecnie to czas przegrywow którzy są dziś gwiazdkami Julek. Dziś wszyscy wyżej wymienieni 15 lat temu dostaliby przekopke na korytarzu , ale dziś to już inne czasy i to oni rozdają karty.
Dzisiejszy 20 letni Chada czy Peja nie dałby rady podbić Julek to musi być właśnie tak sweet boy Nypel. Takie czasy...
Dlatego świat ciotowateje i to każdy kumaty od dawna wie. Dobrze to widać na tych kartach freaków jakie tam ananasy latają
A potem patrzę na taką ciotkę a lektor mi mówi ,,idol dzieci z YouTube, twicha czy innego tik toka"
Przecież kiedyś te Xayoo,Nitry czy Franie to by stały na bramkę za kare na w-f a teraz gwiazdy Freaków![]()