Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Boxing
Za 49 zł to dostaniesz bilet na wprost filaru albo szachtu mechanicznego, to są takie wejściówki jak te na koncert the weekenda za 250 z tyłu sceny, co tylko typa słyszysz
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- the badman
- Artysta
Kupilem za 79, teoretycznie wyglada przyzwoicie
Knockout Boxing Night podało, że w pierwsze 25 minut po otwarciu sprzedało się 7k biletów
- mlodyperkez
dobra, udało się dzisiaj dostać bilecik. essa wariaty bokserskie dozoba 26 sierpnia 
- ConeyIsland
nikt tu w boksy?
niegdyś nie byłem fanem niższych wag ale od wejścia łomaczenki do topu przekonuję się powoli do lżejszych. co crawford się w weekend pobawił ze spencem w weekend to łooo.
niegdyś nie byłem fanem niższych wag ale od wejścia łomaczenki do topu przekonuję się powoli do lżejszych. co crawford się w weekend pobawił ze spencem w weekend to łooo.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Cisza, bo właśnie ten sport trochę obumiera i jak nie walczy Joshua czy Fury to zbytnio masę świata #nikogo niższe wagi, może jedyny wyjątek to Rudy Meksykanin.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- ConeyIsland
Nie tyle obumiera co wydaje mi sie ze gdyby doszlo do joshua czy usyk vs wilder / fury to nie bylaby walka crawforda nazywana walka dekady. Szkoda heavyweightu bo po kliczkach zrobilo sie ciasno na szczycie.
- mlodyperkez
boks tak umiera ze w ostatni weekend eminem wyprowadzal do ringu jednego z zawodnikow, cos o czyms ktos ze swiata mma moglby pomarzyc
- ConeyIsland
-
RIVALDO111
- Zbanowany
mlodyperkez pisze: ↑31 lip 2023, 18:48 boks tak umiera ze w ostatni weekend eminem wyprowadzal do ringu jednego z zawodnikow, cos o czyms ktos ze swiata mma moglby pomarzyc
W UFC jest zakaz wychodzenia z jakimiś muzykami.
Ps- Donald Trump ogląda wiele gal UFC.
Gdyby UFC bawiło się w szopki to tam każdy zaśpiewa.
Dodano po 1 dniu 3 godzinach 4 minutach 44 sekundach:
Podobno żadna tv polska nie pokaże Usyk vs Dubois.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- mlodyperkez
no chujowo, nie to obiecywal don wasyl xd
Przykra sprawa. Kojarzy mi się ta scena z Gladiatora, gdzie cezar wbija oponentowi sztylet przed walką, a potem idzie zaimponować gawiedzi.
- ConeyIsland
Korzystał ktos kiedys z tego megogo? Mozna se kupic walke i potem zrezygnować na amen?
AJ gasi światło
- ConeyIsland
Helenius to przeknur. Tydzień przygotowań do gościa z top3 (top4?) i i tak ladnie wytrzymał. Aj skonczyl walkę jak wilder. Ale czy jakas byla to jego wybitna walka? Niekoniecznie
- ConeyIsland
Bomba ruiza w ucho odmieniła Antoniego i juz nigdy nie bedzie taki sam