Travis Scott - UTOPIA (2023)
- Rafał81000
Re: Travis Scott - UTOPIA (2023)
https://vm.tiktok.com/ZGJbj2HHJ/
Sheck Wes miał być w Fe!n. Musieli go usunąć jakoś niedługo przed premierą płyty skoro w filmie jest na tym utworze… Szkoda, bo fajnie siedzi jego zwrotka.
Sheck Wes miał być w Fe!n. Musieli go usunąć jakoś niedługo przed premierą płyty skoro w filmie jest na tym utworze… Szkoda, bo fajnie siedzi jego zwrotka.
Po prostu średnia płyta, na średnich kurwa bitach. Są momenty
, są momenty
, rollout dziwaczny, niepotrzebny, wszystko niespójne, nie sądzę żeby ten czarnuch jeszcze czymś kiedyś rozjebał. Z drugiej strony jako sajko ye i osoba już średnio zainteresowana poszerzaniem horyzontów w muzyce, jestem ok z konsumowaniem większej ilości tej samej paszy w trochę gorszym wydaniu (No do Kanye tu daleko, ale fajna podróbka, z daleka nie widać), będę wracał do paru numerów
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Przesadzili chyba trochę z tą oceną, ale ten Alfons już kilkukrotnie pierdolił jakieś farmazony. Chociaż.... Muszę się trochę zgodzić z treścią tej recenzji, natomiast ocena za niska imho, pewnie chciał być kontrowersyjny 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Trochę racji mają ale przypominam ich ocenę Rodeo - 6.0. 
Ten sam rasistowski czarnych od recenzji yachtiego xd
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Nom przecież ta płyta to chaos, nie ma żadnego porządku.
Spoiler

Scott to wgl przehajp, astro najlepsze ale i tak nie bardzo dobre.
MY EYES perfect song 
Dodano po 4 godzinach 39 minutach 27 sekundach:
https://krakenfiles.com/view/HS5PPa0oKm/file.html
Dodano po 11 godzinach 21 minutach 48 sekundach:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... b8ThhJnrxs
zripowane CD
w FE!N (#8) jest featuring Sheck Wes'a którego nie ma na streamingach
track #6 nie ma Drake'a na outro, a track #7 to AYE z Uzim
dzięki tej płycie przypomniałem sobie o Future Sounds i odkryłem tę wersję
Telekinesis jeden z najlepszych numerów na płycie. 
Ale nudy, dałem się nabrać
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Crazy Story Behind Egypt Canceling the Travis Scott Concert
https://newlinesmag.com/spotlight/no-ut ... t-concert/
https://newlinesmag.com/spotlight/no-ut ... t-concert/
Cały ten artykuł jest gowno warty.
Chłop sprzedał 400 tys sztuk albumu mniej przyswajalnego dla słuchaczy. W dodatku nie zrobił KOLEJNEGO Birds lub ASTRO, ale polaczkom nadal za malo. Gdyby Kanye wypuścił taki album byłoby 100 stron i zero negatywnych komentarzy. Za 5 lat napiszescie, ze fajnie się słucha i jednak jest to dużo lepszy album niż początkowo XDD. Ale tak jak wyzej, pogadamy potem.
Chłop sprzedał 400 tys sztuk albumu mniej przyswajalnego dla słuchaczy. W dodatku nie zrobił KOLEJNEGO Birds lub ASTRO, ale polaczkom nadal za malo. Gdyby Kanye wypuścił taki album byłoby 100 stron i zero negatywnych komentarzy. Za 5 lat napiszescie, ze fajnie się słucha i jednak jest to dużo lepszy album niż początkowo XDD. Ale tak jak wyzej, pogadamy potem.
Strasznie długa płyta, strasznie napakowana różnymi patentami... Dla mnie ciężko jest to wszystko razem przetrawić, ale ja lubie słuchać albumów w całości
Trochę bym to obciął. Ogolnie nie w moim stylu to, ale szanuje cala prace, bo brzmi to bardzo dobrze. Kanye jest jeden. Pozdro
bo? przecież dobrze pokazuje zaistniałą sytuację i rzuca dodatkowy obraz na to co się dzieje w tym całym Egipcie
poza tym niezła odklejka w dalszej części postu
przecież większość dobrze odbiera ten album - nawet za dobrze patrząc na to jak pusto jest w warstwie tekstowej mimo że to nie jest najważniejsza składowa muzyki tego typu to jest to prawdopodobnie najgorszy jego album pod tym względem dodatkowo sama struktura też jest daleka od ideału i numerów typu K-POP czy TOPIA TWINS po prostu być tu nie powinno bo dodatkowo nie wnoszą nic ciekawego muzycznie
porównanie do Kanye jest o tyle nietrafione że co by o Kanye nie mówić to teksty na jego albumach czy były gorsze czy lepsze to praktycznie zawsze były wyraziste niezależnie czy dotykały tematów bardziej personalnych czy społecznych, a tutaj mamy typowe pierdolenie o niczym przez cały album
co do liczb to przecież wszyscy dobrze wiemy jak to działa, na tym etapie mamy do czynienia z efektem kuli śnieżnej po hypie poprzedniego albumu
w jego pozycji jeszcze po tych wszystkich kontrowersjach które tylko napędziły zainteresowanie wydałby rzyganie do mikrofonu i też by poszło ze 300k
Sklej pizde ojkuwtt pisze: ↑05 sie 2023, 20:02 Cały ten artykuł jest gowno warty.