Buty
Moderator: wrubel
Re: Buty
Akurat nie miałem klapkowych Yeezy choć od dawna mnie kusiły , więc nie mam porównania, ale za to posiadam 4 pary Adilettów i są przekozackie, pasują do wszystkiego i są również mega wygodne - na upały tylko w nich śmigam, są bardzo wytrzymałe, jedne padły mi po 5 latach ciągłego chodzenia po domu, więc team klapki.
Oprócz dziwnej rozmiarówki tak jak napisałem wyżej są świetne, multum modeli, kolorystyki oraz kształtów, zabudowane, standardowe, na rzepy, jakieś kosmiczne lub nawet typowe zapinane sandały czy też unikaty jak adilette połączony z Pharrell Williams czy adilette 2.0, 3.0 i nie ma praktycznie letniego fitu nie pasującego do nich na kampaniach stonowane kolory widziałem połączone z marynarkami, koszulami , długimi spodniami, dresami czy bermudami, praktycznie ze wszystkim, sam je nawet tak łącze, sprawdzają się nie tylko w plażowym looku, nie wiem jak wygoda Yeezy bo nie miałem okazji nosić tego modelu, ale już z sam adilette mi osobiście wystarczy na lata.
Yeezy najwygodniejsze klapki ever. To samo z foam runnerami, ale jedynie z wysoką skarpetą bo obcierają. Ale jakoś trudniej dobrać ubiór do nich niż do klapek.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Niebieskie mam. Najlepsze jest to, że rozmiar 47 przy moim normalnym rozmiarze 44 2/3 w adidasie i 46 z pozostałych rzeczy w yeezy (350, 500, 700, foam).
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Tak. Powinieneś bez problemu sprzedać
- piernikowyskoczek
elo jaki bucior na lato
najlepiej bez czerwonych elementów, bo z takimi mam dużo już
najlepiej bez czerwonych elementów, bo z takimi mam dużo już
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
02/08 wracaja Yeezusy na CONFIRMED
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
mocne kurwa pytanie, uronilem lezke bo psssypomnialo mi sie jak outlet we wro pekal od shoxow full white, black i takich jasno szsep pomarańczowych po 180-220pln i nie wzialem żadnego zapasu a moja ostatnia para shoxow to nawet nie bitersy 
jutro drop YZY
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.