Tau/Medium

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

tunetime111

Re: Tau/Medium

Post autor: tunetime111 »

Szkoda, ze Łotr zmarnował szanse na bycie w topce ale cóż, umiejetnosci ma ale wierzy w sekte.
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

https://www.youtube.com/watch?v=Z50HVzmUHFU

Tau - Ola Lizbona (Oficjalny Teledysk)
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

hahahaha okurwa, na głos
to nawet jak na niego jest za mocne xdd
Awatar użytkownika
Wolny

Post autor: Wolny »

damn
cyk
tunetime111

xDDDDDDDDDDDDD

Dodano po 4 minutach 57 sekundach:
Ciekawe co mysli Pan Piotr majac swiadomosc, ze wyprzedza go ksiadz w hypie w katorapie. Pewnie nawet umiejętnościami wyprzedza.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

nie rozumiem przyjebki, to chyba polski hymn na dni młodzieży w tym roku, wiadomo że będzie chujowe, jak wszystkie tego typu twory :dunno:
rubinstein

Post autor: rubinstein »

typowa muzyczka dla mlodych wierzacych: bezpieczna, sympatyczna. nie rozumiem takich srogich hejtow. ducha swietego w tym kawalku nie uswiadczymy, no ale tu raczej nie o to chodzilo. a moze te hejty dalej sa podszyte rozczarowaniem wynikajacym z tego, ze medium byl kiedys obiecujacym raperem astralnym, a poszedl w kierunku opychania bluz ministrantom i szkalowania aborcji?

czekam na nieuniknione nawrocenie innego rapera z aldebarana, ak-47, i jakis wpsolny rap-projekt opracowujacy listy do koryntian oczywiscie pod nadzorem ks. bartczaka, co by apokryf z tego nie wyszedl przypadkiem.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Mi też się podobają te aktualne mutacje rapu z klubowymi tuptankami i piosenkami z disney channel, bo rzygałem już przydługą epoką najpierw afro-trapu, a później pożal się Boże drillu, gdzie na niemożliwych do odróżnienia bitach machał najkami każdy od Janusza Walczuka po Kaczego Proceder

Hip-hop działa jak polityka i jeśli za długo katujesz czymś (w tym wypadku groźnymi minami i tracksuitem Nike) społeczeństwo, to po jakimś czasie odbije w totalnie odwrotną stronę i czeka nas zalew chudych ciumcioków jakichś kacperczyków wyglądających jakby wracali z protestu kobiet.

Nie wiem po co to napisałem, bo jak już zostało wspomniane - ten kawałek z założenia miał taki być
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
clockers

z założenia miał być obsranym gównem i krindżówą? aa, to ok.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Nie, miał być wesołą przyśpiewką do której ludzie w teledysku nie połamią sobie nóg zastanawiając się jak się tańczy do tego całego hip-hopa, miały być uśmiechnięte buzie i ujęcia z drona, nie bez powodu hymnami mistrzostw też zostaje zawsze jakieś Waka Waka, a nie Waka Flocka
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

Czy on tam tak ewidentnie fałszuje czy to tylko moje uszy
Awatar użytkownika
clockers

nie wiem, ja wychodzę z założenia, że nawet tak kasztańskie zlecenie można wykonać dobrze, jakościowo, po swojemu. on jest tutaj w każdym aspekcie na poziomie Arki Noego, brakuje tylko Darka Malejonka na ficie.
tunetime111

mi to tylko szkoda ze medium sie tak stoczyl
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

No wielka szkoda bo rozpierdalal warsztatem, glosem, doborem bitow. Ze zmiana ksywy przyszla sroga chujnia, chociaz juz graal byl sekciarski a tam byl jeszcze mediumem o ile mnie pamiec nie myli.
No coz, widac jak kosciol moze popierdolic w glowce i zjebac ,jak w tym przypadku ,kariere. Dziwne ze on trzyma sie tej sekty osranej tym bardziej ze sam byl gwalcony przez odzianego w czarną szatę spierdolozjeba księżula, do czego sie przyznal w wywiadzie lata temu...
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

,Świat wirtualny jest niesamowity. Dzięki niemu ludzkość weszła w nowy wymiar rozwoju sztuki, przedsiębiorczości czy nauki, ale niestety potrafi równie mocno zniewolić człowieka. Utwór pt. ,,Tracę Cię'' zachęca do spojrzenia z dystansem na swój stosunek do technologii cyfrowej i zweryfikowania czy jesteśmy od niej wolni, a może już uzależnieni? Koniec końców świat cyfrowy nie zastąpi prawdziwej rzeczywistości i żywej relacji z drugim człowiekiem. Nie zastąpi prawdziwej miłości.''
Tau - Tracę Cię (prod. Tau)
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Bardzo spoko. Nie jest to chyba szczyt formy rapera Tau, natomiast przekaz jest tutaj ważny, a biciwo też wysmażył dobre.
rubinstein

Post autor: rubinstein »

eh nie ma nic gorszego jak uzywanie AI do generowania wideo. niech ta moda juz zdechnie, najgorsza kurwa.
a track nawet spoko, ale juz raczej go nigdy nie odtworze.
wklz

Post autor: wklz »

On ma dobry dryg do aranżacji swoich bitów, natomiast treść jest powierzchowna. Fajnie by było w duchowo nacechowanej twórczości jednak użyć symboliki i ciekawej poetyki. No ale to jest problem z muz. rozrywkową-chrześcijańską - niby ma wyjść do szerszego słuchacza ale jednak próg wejścia jest na tyle wymagający, że łatwo o śmieszność.
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Nawet okej, tylko dalej czekam na coś bardziej rapowego w jego wykonaniu
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

skąd jest ten refren? znany motyw ale zapomniałem
ODPOWIEDZ