Travis Scott - UTOPIA (2023)
Re: Travis Scott - UTOPIA (28/07/2023)
Trailer filmu. Premiera 27/07 tylko w kinach w USA.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2023, 19:00 przez Sha6e, łącznie zmieniany 3 razy.
https://www.reddit.com/r/travisscott/co ... utm_term=1
Tu są wszystkie 5. Na każdej ponoć inny raper (kendrick, keem, kid cudi, Lil baby i ktoś tam jeszcze)
Tu są wszystkie 5. Na każdej ponoć inny raper (kendrick, keem, kid cudi, Lil baby i ktoś tam jeszcze)
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Tamte 4 to po prostu zdjęcia z tej samej sesji. Pozostałe 4 i główna będą ujawniane.
Aaa ok dzięki za sprostowanie 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Kurwa podejrzewam, że z tych filmów wyjdzie chujnia opierając się na jakże genialnym Idolu, ale refn x korine x noé, skład sobie zorganizował solidny do tego przedsięwzięcia
-
JessePinkman
Na prawdę podobają Wam się te nowe "okładki"? Dla mnie mocno amatorsko, tanio i odtwórczo to wygląda.
Wydaje mi się że ktoś musi w końcu powiedzieć głośno, że cały koncept tego albumu jest mało ciekawy i bardzo chaotyczny.
Każdy z ostatnich wrzutów zaczynając od singla, a kończąc na trailerze filmu, wydaje sie jakby pochodził z zupełnie osobnych projektów.
Nic tutaj nie ma wspólnego mianownika. Nie tak wyobrażałem sobie ten jego powrót, i mówię to jako fan twórczości
Wydaje mi się że ktoś musi w końcu powiedzieć głośno, że cały koncept tego albumu jest mało ciekawy i bardzo chaotyczny.
Każdy z ostatnich wrzutów zaczynając od singla, a kończąc na trailerze filmu, wydaje sie jakby pochodził z zupełnie osobnych projektów.
Nic tutaj nie ma wspólnego mianownika. Nie tak wyobrażałem sobie ten jego powrót, i mówię to jako fan twórczości
- Rafał81000
Haha co za lamus tyle miesięcy rolloutu i chuj

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Odwołanie jest częścią rolloutu.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Zero powodów na czekanie na ten album widze. Rollout który jest rozmemłany na 5 lat a jedyną ciekawą rzecz czyli piramidy spalają sie na panewce. jest nawet singiel który jest turbo nudny. Jedyny kto może uratować ten rok to pewien goat który też od pół dekady zapowiada album a wychodzi 08/11/23 
W sumie serio, naszła mnie rozkmina że taki travis żeby stawał na chuju oprócz różnych zagrań produkcyjnych nie pokaże już nigdy nic nowego. W sumie tyczy sie to większości mainstreamowych raperów z ugruntowaną pozycją.
W sumie serio, naszła mnie rozkmina że taki travis żeby stawał na chuju oprócz różnych zagrań produkcyjnych nie pokaże już nigdy nic nowego. W sumie tyczy sie to większości mainstreamowych raperów z ugruntowaną pozycją.
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Ten rollout jest strasznie dziwny. Myślałem, że będzie cos zajebistego a tu nic ciekawego w sumie xD
No cóż, trzeba czekać na premiere
No cóż, trzeba czekać na premiere
album póki co zapowiada się na giga chujnie
z jednej strony to dobrze bo o zawód będzie ciężko, a jedynie będzie można się pozytywnie zaskoczyć
te kilka numerów które puścił w klubie kilka miechów temu były do bólu generyczne
ten singiel co wjechał to giga chujnia, numer ze Swae mid at best
a to nie są dwa numery tylko z 7 więc jak to wszystko na prawdę wejdzie na album to
z plusów Lost Forever i God's Country które powinny być na albumie
chociaż przy God's Country już wiem że będzie mi brakować tego wykręconego autotune'a który był w wersji live bo wokale w oryginalnej brzmią dość łagodnie
no cóż zobaczymy jutro, szkoda że bez streamowanego eventu bo to zawsze fajny dodatek
edit
bym zapomniał, te okładki też są przechujowe
z jednej strony to dobrze bo o zawód będzie ciężko, a jedynie będzie można się pozytywnie zaskoczyć
te kilka numerów które puścił w klubie kilka miechów temu były do bólu generyczne
ten singiel co wjechał to giga chujnia, numer ze Swae mid at best
a to nie są dwa numery tylko z 7 więc jak to wszystko na prawdę wejdzie na album to
z plusów Lost Forever i God's Country które powinny być na albumie
chociaż przy God's Country już wiem że będzie mi brakować tego wykręconego autotune'a który był w wersji live bo wokale w oryginalnej brzmią dość łagodnie
no cóż zobaczymy jutro, szkoda że bez streamowanego eventu bo to zawsze fajny dodatek
edit
bym zapomniał, te okładki też są przechujowe
No ale z wszystkich rzeczy które wyszly żadna niby nie jest na albumie
a jeśli są ja albumie to pozdro bo wszystkie były Chujowe
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Dobra niech ten pajac wypierdala
Tak to se do ojca mów, a nie do Pana Groszka.
- Rafał81000
Myślicie że przełożą premierę płyty przez odwołanie lp w Egipcie? W sumie już kilka godzin zostało do premiery, miała być wrzucona oficjalna okładka, zawsze te kilka godzin przed premierą są jakieś leaki tracklisty, potencjalnych gości, jakieś wpisy na różnych socialach itp. A w sumie dzisiaj od rana nic się nie dzieje, żadnych informacji…
Jakim murzynem w ogóle trzeba być, żeby zapowiedzieć jakiś legendarny gig w PIRAMIDZIE, opierdolić ludziom bilety i go odwołać dwie doby przed, bo coś tam xD Nie wiem, dla mnie to jest oczywiste, że oni tak naprawdę nigdy tego eventu do końca nie dopięli.