Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Gallagher podobno robi wylot, kwota ok 35 mln funtów
XD
XD
- Cz4rny1337
- Moderator
- ConeyIsland
czy można cos w internecie znalezc cos co bardziej powoduje facepalm niz wypociny graczy FM / Fify na forach klubow piszacych "proste, ja to widze tak ze tego sprzedamy za 15 mln, tamtego za 22 spokojnie, potem na wypozyczenie pojdzie ten trzeci i jeszcze pozbyc sie tego za 8 mln i tamtego za 18 mln i spokojnie 63 mln mamy, wiec dlaczego kurwa nie mozemy kupic takiego bajcetica skoro nas stac? przeciez on ma potencjał!"
- ebismolarek
Isco w Betisie, a Canales poszedł do Monterrey xd
Lepsi tacy, niż ci którzy nie grali i wielkie zdziwienie ze kwoty różnią się w zależności czy piłkarz ma 24 czy 34 lat lub rok czy 4 do końca kontraktu. Poza tym nie są w stanie zrozumieć, ze drużyna to także rezerwowi i czasem trzeba kupić kogoś na zaplecze zespołu i oczekują ze klub będzie sciągał same gwiazdy. A wgl to każdy ma nieograniczony budżet i powinen pompować w transfery nieskończone ilości pengiConeyIsland pisze: ↑26 lip 2023, 9:40 czy można cos w internecie znalezc cos co bardziej powoduje facepalm niz wypociny graczy FM / Fify na forach klubow piszacych "proste, ja to widze tak ze tego sprzedamy za 15 mln, tamtego za 22 spokojnie, potem na wypozyczenie pojdzie ten trzeci i jeszcze pozbyc sie tego za 8 mln i tamtego za 18 mln i spokojnie 63 mln mamy, wiec dlaczego kurwa nie mozemy kupic takiego bajcetica skoro nas stac? przeciez on ma potencjał!"
Ja pierdolę, jakim cudem Milan bierze Chukwueze za śmieszne 20 milinów
przeciez to kradzież w chuj. Czemu nikt z Anglii go nie wyciągnął? A no tak, dla nich to za tanio, lepiej wypierdolić 100 za Antonego i 80 za Mudryka czy 50-60 za jakiegoś Gordona (kto to jest wgl, rozumiem ze Angole w PL chodzą po zawyzonych cenach, ale bez przesady
).
ostatni rok kontraktu miał, łącznie to będzie 28, ale no i tak tanio trochę
Marco Verratti piłkarzem Al-Hilal
3-letni kontrakt, chuj wie ile będzie zarabiać, ale pewnie właśnie w chuj. Szkoda bo lubiłem tego piłkarza od momentu kiedy był jeszcze znany tylko jako cudowne dziecko fma, klasa zawodnik, szkoda że się nie chciał sprawdzić w PL np u Kloppa
A co do Liverpoolu to podobno Lavia blisko dealu, mówi się o 45 milionach
edit ten Verratti to jeszcze nie oficjalka jednak, ale blisko porozumienia
A co do Liverpoolu to podobno Lavia blisko dealu, mówi się o 45 milionach
edit ten Verratti to jeszcze nie oficjalka jednak, ale blisko porozumienia
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- ebismolarek
Chukwu promka ofc, co prawda gość dopiero bardziej odpalił po przyjściu Setiena, ale Milanowi brakowało kogoś takiego na prawym skrzydle z lewa noga, w chuj ciekawy jestem jak będzie sobie radził
- Cz4rny1337
- Moderator
Brighton nie zamierza opuścić ceny za Ceicedo i chcą dalej 100 mln, Chelsea uważa, ze 70 to spoko oferta i nie zamierzają się uginać tylko przejdą do kolejnych celów
Ekipa piłkarza tez spokojna bo kuma ze ma 21 lat i jeszcze zdąży zmienić klub
Briefieng obu stron (w tym jakiś dziennikarz z ekwadoru)
A i Connor do West Hamu ponoć off
Ekipa piłkarza tez spokojna bo kuma ze ma 21 lat i jeszcze zdąży zmienić klub
Briefieng obu stron (w tym jakiś dziennikarz z ekwadoru)
A i Connor do West Hamu ponoć off

taka pomoc Verratti - Milinkovic-Savic - Neves wygląda całkiem spoko, a to tylko Al-Hilal, plus jeszcze Koulibaly i Malcom
Chelsea to niech bramkarza kupuje, a nie że Poch zadowolony z krótkorękiego. No i ten środkowy pomocnik na już, a reszta to jakoś to będzie.
Chelsea to niech bramkarza kupuje, a nie że Poch zadowolony z krótkorękiego. No i ten środkowy pomocnik na już, a reszta to jakoś to będzie.
- the badman
- Artysta
Ich nie dotyczy FFP ?
no nie :P
ffp to uefa (Union of European Football Associations) araby są pod jakąś inną gówno-organizacją
ffp to uefa (Union of European Football Associations) araby są pod jakąś inną gówno-organizacją
Romano podaje, że Chelsea złożyła nową ofertę za Caicedo tym razem 80mln funtów, od razu odrzucona. Śmieszne te wpisy sprzed paru tygodni, że gadają nieustannie po to, żeby się dogadać zanim złożą ofertę, a teraz wychodzi, że już 4 odrzucona.
Kocham, pozdrawiam
o tym verrattim przez to, że nigdy nie zagrał w poważnej lidze nigdy nie będzie można powiedzieć jak właściwie był dobry
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- Cz4rny1337
- Moderator
Alternatywa Chelsea miał być Lavia, ale jemu już marzy się Liverpool
No ciekawe co teraz wymyśla, mam nadzieje, ze nie zapłacą Brighton, niech się Bloom jebie
No ciekawe co teraz wymyśla, mam nadzieje, ze nie zapłacą Brighton, niech się Bloom jebie

nie wiem jakim cudem Sangare jeszcze siedzi w PSV przy takiej biedzie defensywnych pomocników na rynku, a Fofana z Lens też poszedł za jakies gówno pieniądze do Arabii ehh