Fity polskich raperów
Moderator: wrubel
- zemsta1camzata
Re: Fity polskich raperów
polska niegotowa
- scam_sakawa
Ulało się dla chłopa, a fit polska niegotowa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- gonny_trebor
- Moderator
tiara przydziału nie pomyliła się
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Głosowanie
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
slytherin (sicarios)
w Hiszpanii to człowiek przed kolonoskopią uśmiechnięty
nie to co w Polsce katolickiej
nie to co w Polsce katolickiej
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
- bialyjelen
ale dziod
- ebismolarek
Filipek i Edzio wbw wersja Dubaj deluxe
- zemsta1camzata
jongmen kozacko jak zawsze
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- scam_sakawa
jongmen komicznie jak zawsze
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Tez mi się nie podoba stylówa Jongmana , ale są tacy którym to pewnie podejdzie, jego partnerka też akceptuje @cyniu pokaż swojego fita zobaczymy jak Ty komicznie wyglądasz w wielu tematach uważasz że Twój pogląd jest jedyny i słuszny, przyczepiasz się do gości w temacie rapu , którzy mają inny gust niż Twój to dawaj przykład looku.
- scam_sakawa
Nie będę Ci pokazywał swojego fitu, bo Ty już tak przede mną zabłysnąłeś bezguściem, że ta rozmowa nie miałaby sensu.
Jak chcesz trochę bardziej konstruktywnego komentarza to do czego bym się dojebał w ficie jongmena:
- jebitny napis LV - niczym nie różni się pod względem estetyki od tureckich guczich na 70% powierzchni torsu, dla mnie to wieśniactwo;
- wyjebanie klamry od paska, aby udowodnić, że jest markowy - to też wieśniactwo na poziomie rapera Białas;
- ciasne spodnie - nie mam nic do silm fitu, sam mam dobre nogi do nich i takie noszę, ale u jongmena karykaturalnie wyglądają chude nóżki w porównaniu do szerokości ramion, nie jest to idealna proporcja.
Czy taka opinia Cię satysfakcjonuje? Powiem więcej, wśród ludzi ogarniętych +- koło 30-stki, większość osób ma zdanie podobne do mojego.
Jak chcesz trochę bardziej konstruktywnego komentarza to do czego bym się dojebał w ficie jongmena:
- jebitny napis LV - niczym nie różni się pod względem estetyki od tureckich guczich na 70% powierzchni torsu, dla mnie to wieśniactwo;
- wyjebanie klamry od paska, aby udowodnić, że jest markowy - to też wieśniactwo na poziomie rapera Białas;
- ciasne spodnie - nie mam nic do silm fitu, sam mam dobre nogi do nich i takie noszę, ale u jongmena karykaturalnie wyglądają chude nóżki w porównaniu do szerokości ramion, nie jest to idealna proporcja.
Czy taka opinia Cię satysfakcjonuje? Powiem więcej, wśród ludzi ogarniętych +- koło 30-stki, większość osób ma zdanie podobne do mojego.
@cyniu Nie obchodzi mnie rozwinięcie Twojej opinii na temat Jogmana, jemu się najwidoczniej podoba skoro się z tym afiszuję i dobrze się w tym czuje. Poruszyłem temat Twoich przytyków szczególnie w muzyce i nie tylko ,iż nie potrafisz przetrawić w swojej potylicy, iż każdy człowiek jest inny, a Ty nie jesteś wyznacznikiem gustu, więc stwierdzenie bezguście proponowałbym skierować we własne lustro - też nic nie ma do slim fitu, ale niezbyt podoba mi się taki krój spodni, więc idąc Twoim tokiem myślenia i tak jak Ty oceniasz gust ludzi po kliku słowach powinienem stwierdzić, że pewnie wyglądasz w nich bardziej kabaretowo, niż Jongman.
- scam_sakawa
XD napisz do jongmena, ża na FORUM DYSKUSYJNYM skrytykowałem jego fit, napisz też do wszystkich raperów, których skrytykowałem, że ich skrytykowałem na FORUM DYSKUSYJNYM.
Co do muzyki - wypracowałem swój gust na podstawie przesłuchanych setek lub tysięcy albumów, począwszy od 95 i Trials X, więc tak - uważam się za osobę, która ma prawo powiedzieć, że płyta Paluch x Słoń z 2023 jest chujowa, bo słyszałem 192321314 lepszych albumów w życiu, Ty natomiast na każdej płycie znajdujesz [tu wstaw pierdolenie o jakichś miękkich dźwiękach, symfoniach, basach, kolumnach, podkładach, energii i czego jeszcze tam używasz, żeby napisać o 3-płytowej płycie SB Maffija, że jest zajebista].
Koniec.
Potrafię to przetrawić.
To FORUM DYSKUSYJNE - nie mam wydziaranego na czole napisu "WYZNACZNIK GUSTU", ale ze względu na fakt, że to FORUM DYSKUSUJNE według MOJEGO GUSTU mogę nazwać cudzy gust "bezguściem", nie sądzisz? Na tym polega dyskusja. Ty chyba tego nie rozumiesz.
Co do muzyki - wypracowałem swój gust na podstawie przesłuchanych setek lub tysięcy albumów, począwszy od 95 i Trials X, więc tak - uważam się za osobę, która ma prawo powiedzieć, że płyta Paluch x Słoń z 2023 jest chujowa, bo słyszałem 192321314 lepszych albumów w życiu, Ty natomiast na każdej płycie znajdujesz [tu wstaw pierdolenie o jakichś miękkich dźwiękach, symfoniach, basach, kolumnach, podkładach, energii i czego jeszcze tam używasz, żeby napisać o 3-płytowej płycie SB Maffija, że jest zajebista].
Koniec.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2023, 16:30 przez scam_sakawa, łącznie zmieniany 1 raz.
@cyniu To Ty chyba nie rozumiesz, Jongman to tutaj najmniej istotna i znacząca kwestia. Posiadam dość dobry sprzęt w domu na którym mogę przesłuchać dany album/produkt to zawsze wyrażę opinię o strukturze dźwięku, jeśli kiedyś będziesz miał okazję rozkoszować się muzyką przy dobrych warunkach nagłośnieniowych czego Ci życzę to mam nadzieję , że też tego doświadczysz (no chyba, że należysz do grupy, który mają taką możliwość). Nikt Ci nie broni wyrażania opinii o tym czy dany krążek jest słaby czy też nie to i tak tylko Twój prywatny oraz subiektywny werdykt tylko nie krytykuj kogoś za to , ze słucha czegoś nie po Twojej myśli i dementuję, nie słuchałem 3płytowego albumu sb mafijji (chyba nawet nie ma takiego) z reguły ich krążki są bardzo słabej jakości, więc nie wymyślaj.Nie wiem dlaczego Ty masz taki problem z tym Paluchem i Cię tak to boli i w sumie nie wiem dlaczego cały czas też kierujesz ten album w moją stronę, ja nie jestem jakimś jego psychofanem, może pomyliłeś osoby?