DJ Buhh - Wakacje z Buhhami (2023)
Re: DJ Buhh - Wakacje z Buhhami [TBA - 2023]
Zawsze uczyli, że buhhhem należy się dzielić więc ja również poproszę o zipa
Również poproszę o zipa.
przesluchalem calosc no i jest slabo, zawiodlem sie. Po Buhhu spodziewalem sie czego hip hopowego, a tutaj tak jakby brak argumentów,
punchline'ów, melodii, skurwysyństwa i patentów.
punchline'ów, melodii, skurwysyństwa i patentów.
Znalezione na chomiku:
https://mega.nz/file/7IR0RAza#iU0PFpU0c ... uMTlZ0N27o
https://mega.nz/file/7IR0RAza#iU0PFpU0c ... uMTlZ0N27o
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
Tylko dwa ostatnie numery są jako takie, nie ma co spradzać tego materiału
"Disco Noir" jest wybitne, a tutaj Tede dostarcza mocno wakacyjny vibe italo disco na dancowych biciorach, lekka , przyjemna, mocno melodyczna płyta, przepełniona dosłownie słońcem, super, że jest mixowana (tylko, że znowu te złączenia nie są jakieś wybitne) oby więcej djsetów ma polskim rynku, pochłania się ją bez problemu - podkłady są bardzo podobne do siebie w początkowej fazie co jest imo minusem, mogłoby być bardziej różnorodnie, ale dalej w klimacie Noirowym.
Re: DJ Buhh - Wakacje z Buhhami (2023)
Mi siadły "Uważaj Ziomku" i "Loteria". Bardzo dobry mixtape, zastanawiam się czy bity są zrobione przez Tedego czy ukradzione np takie "Ona Jest Szmatą" brzmi jak zajebane, ale z drugiej strony co za problem zrobić taki bicik.
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Bity jak zwykle zajumane (chyba tylko w pamiętnikach jest robiony przez jakiegoś prodecenta dlatego lata na spotify i youtube)
Masz rację, dopiero dzisiaj przesłuchałem Intro i tam wprost mówią, że bity są "Zajebane od ruskich", a na grupce dowiedziałem się, że ten kawałek, który puszcza Tede z telefonu to unreleased diss na Intruza xD
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Wee nie o takiego buhha nic nie robilem.
3 dobre kawalki i tyle.
No szalu nie ma.
3 dobre kawalki i tyle.
No szalu nie ma.
Zajebiste, takie Disco bez Noir, chociaż tematycznie ciężko, co akurat mi siedzi. Loteria, Ona jest szmatą oraz Ja Lub Buhh kozackie. Chociaż szczerze przyznam, ze Słońce Monako mogłoby być jako singiel i by było lepiej. Pozdro techno
Po co plamić "imię" Buhha takim disco, nie lepiej to inaczej nazwać 
Może po to, że dj BUHH pierdoli to co o nim mówią i jak chce to robi disco.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
nie wiem kto jest odbiorcą docelowym tej płyty i po co to w ogóle wyszło
nie wiem czy Tede ma jeszcze jakiś fanów poniżej 30ego roku życia i kto po skończeniu 30ego roku życia jest w stanie słuchać muzyki w tematyce rozmów najebanych studenciaków, na bitach do których tańczą wujkowie w koszulach z krótkim rękawem na weselach
nie wiem czy Tede ma jeszcze jakiś fanów poniżej 30ego roku życia i kto po skończeniu 30ego roku życia jest w stanie słuchać muzyki w tematyce rozmów najebanych studenciaków, na bitach do których tańczą wujkowie w koszulach z krótkim rękawem na weselach
Gówno obesrane, nie wyobrażam sobie puścić tego komuś. Takie Polo TV nadałoby się najwyżej na jakiś urodzinowy hehe mikstejpik a wydał to pod szyldem Buhha 
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Jakie disco polo xd
zmieniam zdanie, jestem na wakacjach no i pieknie wszedl nowy Buhh. Takze taki pro tip - najlepiej pasuje do slonecznej pogody z wakacyjnym mindsetem.
Refreny wkrecaja sie jak po.yebane. Niesamowite, jak Jaca potrafi bawic sie muzyka! No i o dziwo ten caly, mityczny przekaz tez sie pojawil.