Alberto
Re: Alberto
bezkitu przeciez to jest wyjatkowo zle nawet jak na standardy polskiego rapu
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- Moltisanti
Co wy gadacie przeciez super ten refren
Mi się podoba, Alberto jako raper jest overhated.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- zemsta1camzata
- Bryx Fenrir
Słabe. O ile PlanBe jeszcze brzmiał po prostu przeciętnie, to Alberto zaniżył poziom dość wyraźnie. Bit SirMicha też taki niczym się nie wyróżniający
Śmignął mi gdzieś ostatnio news, pewnie na glamrapie, że kolorowy mówi że wejdzie tylko w beef który mu się opłaca
co to wgl za podejście. Jasne że jak Cię wyzywa jakiś noname z wyświetlaniem pod kawałkami na poziomie 70-80 views, to nawet tego nie zauważasz, ale napisał na Ciebie dissa Fazi, i w wpisach jedzie Cię od małp, fejków, i że jesteś cwelem, ciśnie Cię Śliwa że jesteś pozerem, który kiedyś miał diss z Białasem. Bierzesz udział w fame mma, w których konferencje wyglądają tak że każdy każdego wyzywa od frajerów. Kurwa, jak można mieć tak mało godności, i taki brak szacunku do siebie, żeby zgrywac ulicznika, i tak prowadzić swoje życie, i jeszcze pierdolic że, no powyzywam się jak będzie mi się to opłacać
- piernikowyskoczek
nescafeklasyg pisze: ↑27 sie 2021, 16:28ja w ogóle nie kumam jak takie coś mogło powstać w warszawie.Murzyny biegają po pradze, cygan jongmen w lambo, wszyscy są cięzkimi gangsterami oraz handlarzami żywym towarem.Przewózka przewózką ale nie wydaje mi się żeby w takim np. krakowie by przeszły takie opcje.OmarStooleyman pisze: ↑26 sie 2021, 12:35 No kurwa Malik, ty mózgu operacyjny, mogłeś jakieś ciekawsze backstory dla chłopaków wymyśleć. Jak w ogóle dyskryminowani śniadzi chłopcy wspinali się po szczeblach okołowarszawskiej hałastry, jak poznali ludzi co znają ludzi, a nie wykładać na stół od razu wszystkie karty sugerujące, że są bardziej pojebani od braci Niewiadomskich i trzęsą wwa. Kto to kupi?
kurwa przecież w tym kraju nigdy nie widziałem nawet czarnoskórego typa na bramce w klubie.O dilerach już nie wspominając.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Alberto - Złamane serce (prod. Reeceps)
Alberto wizualizuje sobie marzenia, że w końcu zadzwoni do niego...

Alberto wizualizuje sobie marzenia, że w końcu zadzwoni do niego...
Spoiler

- Bryx Fenrir
Nie jest to takie najgorsze muzycznie, całkiem nieźle melodyjnie leci, tekstowo oczywiście nie jest to wysokich lotów, natomiast całościowo da się przełknąć
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
A to po to było to całe "zatrzymanie"
polski J'rock kurwa się znalazł 
Dlaczego jeszcze raz wrzucił dwutakt na kanał?
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=W-K0Glih5oU
Miszel ft. Alberto - DAWAJ TEN SOS (prod. Premixm x SlvR) OFFICIAL MUSIC VIDEO
Miszel ft. Alberto - DAWAJ TEN SOS (prod. Premixm x SlvR) OFFICIAL MUSIC VIDEO
Dodano po 1 dniu 18 godzinach 11 minutach 27 sekundach:
Ale ładnie się Bedoes wpierdolił tutaj na bit
Poczekaj chwilę, Alberto, to do tych typów, co siedzą na bando
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji