Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
Vivell miał być odpowiedzialny za strukturę multi-klubu, transfery już od zimy robią Winstanley i Stewart, ale znów nie kumam po co go zatrudniali w takiej roli wtedy (bo wyszło ze nie ma dla niego miejsca w strukturze i w sumie nic nie robi)
Był tez bardziej tytułowany dyrektorem technicznym - może chodzi i przedłużanie kontraktów?
Chuj wie, trzeba czekać na sensowne artykuły, ale beka bo sie spuszczali ze udało się go ściągnąć
Dodano po 3 godzinach 53 minutach 37 sekundach:
Wg RMC Chelsea rozpoznaje grunt ws. Mbappe xDDDD
Jeszcze jeden angielski klub zainteresowany
Był tez bardziej tytułowany dyrektorem technicznym - może chodzi i przedłużanie kontraktów?
Chuj wie, trzeba czekać na sensowne artykuły, ale beka bo sie spuszczali ze udało się go ściągnąć
Dodano po 3 godzinach 53 minutach 37 sekundach:
Wg RMC Chelsea rozpoznaje grunt ws. Mbappe xDDDD
Jeszcze jeden angielski klub zainteresowany

Coś mi się przewinęło że UEFA wprowadziła jakieś zmiany w zasadach zarządzania projektami multi-klubów i chłop zwyczajnie stracił robotę do której został zatrudniony
Chelsea rusza po Kudusa, lubię go, ale wolałbym żeby tego Cherkiego zawinęli z Lyonu.
Do zespołu Kariereende ma trafić oprócz Buffona także David Silva, który zerwał więzadła na treningu Sociedad.
Do zespołu Kariereende ma trafić oprócz Buffona także David Silva, który zerwał więzadła na treningu Sociedad.
@up zgooglowałem zespół kariereende i się dziwiłem przez kilka sekund czemu nic nie mogę znaleźć XD
Może wraz z tym Kudusem ruszy się coś w kwestii transferów do klubu, na jakiej pozycji on gra w ogóle?
Oby Chelsea wzieło tego Kudusa, bo są ploty o Arsenalu też
O ile wydaje się fajnym grajkiem to wolałbym zeby wydali hajs na kogos innego
O ile wydaje się fajnym grajkiem to wolałbym zeby wydali hajs na kogos innego
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
szoumidelej
w arsenalu jest rzekomo rozwazany jako backup saki
@Piters np kogo? wolałbym diabego z leverkusen ale juz klepniety przez ville
ogolnie props za sprowadzenie timbera dobry baller widzialem sparing z mls i posadzenie ziny na lawce to kwestia kilku spotkan
- the badman
- Artysta
Co Ty pierdolisz człowieku, jakiego Ziny, jak to jest środkowy obrońca, czasem grający na prawej obronie. White vibe. Zinchenko ma akurat do tego nic
-
szoumidelej
Arsenal:
Ramsdale, Timber, Saliba, Gabriel, Tomiyasu, Rice, Havertz, Odegaard, Saka, Martinelli, Nketiah
United:
Heaton, Shaw, Martinez, Varane, AWB, Mainoo, Mount, Bruno, Garnacho, Sancho, Antony
4 gosci ktorzy moga obskoczyc stopera, ciekawe kto bedzie gral inverted, timber czy tomiyasu, pewnie tomiyasu bo jest po lewej stronie tam gdzie zina
Ramsdale, Timber, Saliba, Gabriel, Tomiyasu, Rice, Havertz, Odegaard, Saka, Martinelli, Nketiah
United:
Heaton, Shaw, Martinez, Varane, AWB, Mainoo, Mount, Bruno, Garnacho, Sancho, Antony
4 gosci ktorzy moga obskoczyc stopera, ciekawe kto bedzie gral inverted, timber czy tomiyasu, pewnie tomiyasu bo jest po lewej stronie tam gdzie zina
Oczywiście, że ma. Timber w Arsenalu ma być takim Zinchenko z drugiej strony, tyle że lepszym w obronie. No a na dwóch schodzących grać nie będą. Dzisiejszy skład z resztą pokazuje testowanie tego (btw. ciekawe jak tam wszyscy na twitteru i r/gunners mówiący że Timber da nowe życie Tierneyowi, obecnie 4 w kolejce na lothe badman pisze: ↑22 lip 2023, 21:51 Co Ty pierdolisz człowieku, jakiego Ziny, jak to jest środkowy obrońca, czasem grający na prawej obronie. White vibe. Zinchenko ma akurat do tego nic
Ofc to nie jest tak, że Zina nie bedzie grał, podejrzewam że będzie po prostu częsta rotacja rozwiązań. Zresztą on i tak nie moze grac co chwile bo sie łamie xd
- the badman
- Artysta
To powodzenia jak macie dwóch niezłych LO ( w zasadzie nie wiem o chuj chodzi z tym Tierneyem bo jak grał to grał dobrze i robil liczby i robotę) a chcecie tam wciskać ŚO/PO który nigdy nie grał na LO. Niech wam zawali trochę punktów.
Diaby oficjalnie w Aston Villa. Ogółem bym się nie napalał bo to idealnie taki sam transfer jak Leon Bailey do nich. Ten sam klub, taki sam wielki talent.
Na forum bundesligi piszą że płakać nie będą za nim. Znamienne że walczył o niego Al Nassr i Aston Villa xD
Diaby oficjalnie w Aston Villa. Ogółem bym się nie napalał bo to idealnie taki sam transfer jak Leon Bailey do nich. Ten sam klub, taki sam wielki talent.
Na forum bundesligi piszą że płakać nie będą za nim. Znamienne że walczył o niego Al Nassr i Aston Villa xD
Nie no, Timber nie bedzie grał z lewej, po prostu odwrócenie systemu. Czyli dzisiaj
Tomi - Gabriel - Saliba - Timber
Fakt, że ten Tomiyasu z prawą nogą na lewej to taki meh
Tomi - Gabriel - Saliba - Timber
Fakt, że ten Tomiyasu z prawą nogą na lewej to taki meh
City i Chelsea wjeżdżają po Olise, który ma promocyjną cenę ok. 35mln funtów, fajnie jakby nas wybrał, o wiele lepszy ruch niż Kudus imo, ale pewnie City go powinie jako zastępstwo dla Mahreza
Kocham, pozdrawiam
- Cz4rny1337
- Moderator
Dajcie mi tego Olise pliska
Co prawda Angelo wyglądał ok, ale może wypożyczenie będzie ok
Dodano po 14 godzinach 21 minutach 16 sekundach:
Angelo do Strasbourga, wiec pewnie jakiś RW wbija
Co prawda Angelo wyglądał ok, ale może wypożyczenie będzie ok
Dodano po 14 godzinach 21 minutach 16 sekundach:
Angelo do Strasbourga, wiec pewnie jakiś RW wbija

- zemsta1camzata