Perfumy

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

hwjsk

Re: Perfumy

Post autor: hwjsk »

nie no, nawet jakby mi się próbka spodobała to 1.5k za flakonik to troche za duzo
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Co to za zbiorowe kręcenie prowa z tym Joop Homme? Psiknąłem się wczoraj w jednej z czołowych sieci perfumeryjnych i przypomniałem sobie czemu nie znoszę tego zapachu. Mam wrażenie że jest jeszcze bardziej mdły, ordynarny i targowy niż dawniej. Ohyda, przecież Fahrenheit czy JPG to go zjadają, nawet jakiś Zirh Ikon jest lata z przodu.
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
hwjsk

Aż sprawdziłem dziś w Hebe tego joopa homme po waszym postingu i ożeszkurwajapierdole, taki wykręt że aż chyba se zamowie 75ml

btw zamowilem se zestawik
Spoiler
Obrazek
i jest testowane

ale juz widze ze drugi o jeszcze wiekszej objetosci bedzie musial wjechac, ech trzeba bylo nie wchodzic do tej kroliczej nory
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Panowie, mam butelkę Soważa, którą można uzupełniać. Nie widzi mi się jednak kupować wielkiego zapasu, czy jest opcja u któregoś z autoryzowanych sprzedawców uzupełnić sobie tylko potrzebną ilością?
emdeer

Post autor: emdeer »

macie jakichś legitnych sprzedawców z próbkami na allegro ?
Awatar użytkownika
Banan

Post autor: Banan »

Nie wiem czy zależy ci z jakichś powodów konkretnie na allegro i niczym innym (bo darmowa wysyłka Smartem?), ale ja mam inną propozycję, jeśli jej nie znasz - stronę odlewkiperfum.pl. Działają od lat, wszystko legitne, spory wybór, szybka wysyłka, polecane przez wiele osób, w tym kilka stąd (nawet kilka postów wcześniej hwjsk wspominał że ostatnio robił tam zamówienie).
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

odlewkiperfum drogie w huj, bez sensu, dodaj sie na jakies grupki facebookowe typu perfumowe ŚWIRY i kupuj odlewki od ludzi, zwykle sprzedaja w cenie ml z flakonu (czyli np. 3zl jesli flakon kosztuje 300), najlepsza opcja żeby sprawdzić perfumy i przy okazji kupisz 10 odlewek w cenie jednego flakonu i możesz dużo sprawdzić
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

@emdeer jak nie chce ci się pierdolić z grupkami i wykopem to https://zapachnisci.com.pl dużo tańsze od odlewkiperfum.pl i też legit
hwjsk

zapachnistow sprawdzałem jak zamawiałem odlewki, rzeczywiście są tansi ale niestety nie mieli wiekszosci pozycji ktore mnie interesowały albo mieli ale w za dużej objętości

z odlewkiperfum juz dwa zestawy zamowilem i wszystko ok, jakies bonusy zawsze dorzucili

moze lepsze te grupki na fb do zamawiania pojedynczych ale tam zamawiam caly zestaw od razu i wyjebane

najbardziej zawiodlem sie na przywolywanym tu czesto encre noire, probowalem w wersji sport i normalnej, rzeczywiscie pachnie sie jak wampir, tylko w takim wydaniu ze dla mnie jest to zapach mietowego tiktaka odswiezajacego i nic wiecej. Ale jest opcja ze po prostu czegoś nie czuje, bo dawalem do powachania innym i im sie podobało :dunno:

Przerobilem juz z 30 probek letniaczkow/wieczorowo-randkowych zapachow i Jazz Club ktorego sprobowalem wczesniej to jest jednak przekot, zawsze jak go zarzucam to wącham co chwile

Honourable mentions Chanel Allure Homme Sport, Rasasi Hawas, i Nautica Voyage (Bleu de Chanel tez, pachnie podobnie ale bardziej dystyngowanie, jeszcze za mlody chyba jestem). El Charamain L’Aventure tez super ale podobnie jak BDC, imo 35+

D&G The One myslalem ze kupie jako wieczorowy zapach po probie w hebe ale odlewka okazala sie ladna ale nudna

Invictusy, One Milliony, Ultra Male i te inne fajne ale nie moj klimat

Dior Sauvage tez zawód

Versace Eros na kluby fajny

Polecam te odlewki uguem, nie wyobrazam sobie perfuma bez nich kupic tera, a sam fakt posiadania takiej kolekcji fajny bo zaleznie od dnia i nastroju mozna sobie zawsze coś innego psiknąć i lepiej poczuć

search continues
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

e-glamour jest legitny? Niektóre interesujące mnie zapachu mają absurdalnie tanie
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

legit
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Dobrze słyszeć, będzie powijane coś na jesień
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Legit, tej samej firmy jest tez sklep elnino ktory ma tez spoko ceny, wiekszosc towaru maja chyba z czeskich oddzialow producentow
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

@Sidd https://perfumehub.pl/ perfumowe ceneo i lista legit sklepów
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

byl ktos w mo61? jakies wrazenia/opinie/wskazowki?
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

wrubel pisze: 20 sie 2023, 22:10 @Sidd https://perfumehub.pl/ perfumowe ceneo i lista legit sklepów
O dziękuję, zajebiste, nie znałem tego
Awatar użytkownika
carl

Post autor: carl »

Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Moje odkrycie i miłość lata, to: Light Blue Forever pour Homme Dolce&Gabbana piękny grejpfrucik i wyczuwam również jakąś nutkę ziołowo-iglastą, której nie ma w składzie. Może to olej jawajskiej wetywerii lub białe piżmo? Nie znam tych nut solo. Najlepsze jest to, że zapach ten dociera do mnie co jakiś czas na moment, przebija się jakbym użył go przed chwilą. Nie czuję go ciągle i nie męczy przez to. Wyczuwam również pewną chemiczność, co czułem również w klasycznym D&G PH ale zarówno tam, jak i tutaj podoba mi się ona. Na pewno będę testował jeszcze wersję intense Light Blue Eau Intense Pour Homme Dolce&Gabbana.

Teraz kminię nad wersją D&G LBF, która sprawdziłaby się jesienią. Coś z mocnym grejpfrutem i właśnie wetywerią a może jakimiś iglakami? Macie jakieś pomysły?
Może: Red Vetiver Montale
nic na potem
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

red vetiver i jeszcze terre d' hermes
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

perfumowe swiry co zabrac na wakacje z temperaturami 25+? zamowilem w ciemno bois imperial, ale jeszcze nie przyszedl i nie wiem czy to na tyle uniwersalny zapach, zeby go nosic w ciagu dnia i wieczorem. mialem kiedys ysl l'homme i byl sliczny, ale mial tragiczna trwalosc i projekcje, mam teraz acqua di gio i jest ok, ale zdziwilem sie jak zobaczylem na fragnatice, ze to zapach na lato, bo wydaje mi sie dosc ciezki.
ODPOWIEDZ