Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Sportowy Offtopic
Prawda jest taka że dziś nowe pokolenia nie oglądają w ogóle sportu i tv i jestem ciekaw jak to w przyszłości będzie z takimi kwiatkam jak Viaplay.
Nadejdzie pewnie era gdzie każdy sport, liga będzie miał swój własny segment w necie do płacenia abonamentu. Najwyżej mainstream zejdzie z gigantycznych pensji i wrócimy do dawnych,zdrowych lat.
Nadejdzie pewnie era gdzie każdy sport, liga będzie miał swój własny segment w necie do płacenia abonamentu. Najwyżej mainstream zejdzie z gigantycznych pensji i wrócimy do dawnych,zdrowych lat.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
ja pierdole znowu cyrki będą
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Połowa C+ odeszła do Viaplay komentować angielską i zaraz co powrót? Haha, Twaro to już by drugi raz wracał, bo raz odszedł radio robić i po miesiącu padło
- scam_sakawa
I co z tego? Pracodawca to nie Twój pan, że masz być wierny jak pies
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Wilkowicz co ekipę nazbierał, a wszystko jak krew w piach
no szkoda, mam nadzieję, że bartki nadal będą pracowały przy F1
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Kanał sportowy właśnie podał news że Edzio znów został ojcem. Zapłodnił ta czarnulke jednak
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
ja pierdole 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ciekawe komu odsprzedadzą f1 i premier league, ale ogolnie dramat
Są granice spamu i moim zdaniem te nadają się na tydzień odpoczynku od wrzucania co popadnie.RIVALDO111 pisze: ↑20 lip 2023, 11:12Spoiler
Kanał sportowy właśnie podał news że Edzio znów został ojcem. Zapłodnił ta czarnulke jednak![]()
chuj w to viaplay
kurwa @gogi props
NARESZCIE
Props gogi. Za krótko nawet.
pierdolenia zelaznego, okonskiego i zachodnego nie moglem zniesc, ale poza tym polubilem sie z viaplay - props dla nich za transmitowanie wszystkich meczow z kolejki, studia z relacjami ze stadionow i wywiadami z legendami premier league, czy ciekawe materialy w magazynie po kazdej kolejce, no i przede wszystkim brak reklam. w niejedna sobote sezonu 22/23 wlaczalem tv o 12:30 i wylaczalem dopiero o 21.
za f1 tez sle propsy, bo zawsze maja wyslannika na miejscu i studia bogate w tresci. no i brak reklam, gdzie w eleven byla reklama jak juz bolidy staly na gridzie w oczekiwaniu na start xD albo podczas treningow jak bylo mniej samochodow na torze.
za f1 tez sle propsy, bo zawsze maja wyslannika na miejscu i studia bogate w tresci. no i brak reklam, gdzie w eleven byla reklama jak juz bolidy staly na gridzie w oczekiwaniu na start xD albo podczas treningow jak bylo mniej samochodow na torze.
- zemsta1camzata
jablka z sadu dziadka wy kurwy
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Chuj w dupe Viaplay za beznadziejną jakość, która nie przeszkadzała chyba tylko masochistom oglądającym wydarzenia sportowe na telefonach. Przeskok z Eleven 4K na Viaplay na TV to tragedia.
MalinowyJogurt 2
Popieram. Jakość była tragiczna i częesto zrywało zupełnie bez powodu.
Mam nadzieję, że prawa do EPL przejmie C+ albo Eleven.
Mam nadzieję, że prawa do EPL przejmie C+ albo Eleven.
i znowu będzie zajebane reklamami na eleven 
props dla viaplay ode mnie tylko za to, że transmisja była live, a nie kurwa jak w tym frajerskim canale + minutę opóźnienia
Śnieg Garbatym Nosom
Spoiler