Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Z cyklu "co do kurwy" - Jonny Evans podpisał krótkoterminowy kontrakt z Manchesterem United
Kocham, pozdrawiam
- ebismolarek
Przecież on nigdy nie grał w eredivisie, co ty ten hag
Grał sezon w Antwerpii, więc najwidoczniej rozszerzył skauting do Beneluksu
Kocham, pozdrawiam
dodajmy, bardzo krótkoterminowy bo na 2 tygodnie. Ale pewnie dadzą mu potem na rok po obozie, bo Maguire na wylocie, już odebrano mu kapitana
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- ConeyIsland
Waran + Lisandro + Lindelof + (grajacy tam nierzadko) Shaw + Evans
Brzmi niegłupio, zwłaszcza że wyróżniających sie młodzików na tej pozycji prawdopodobnie ni ma.
Brzmi niegłupio, zwłaszcza że wyróżniających sie młodzików na tej pozycji prawdopodobnie ni ma.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Oficjalnie- Rashford 2028.
Gdyby nie podpisał za rok byłby free agentem. United ma co świętować.
Gdyby nie podpisał za rok byłby free agentem. United ma co świętować.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Za taki hajs każdy by podpisał
Zapraszam
Zapraszam
[TRANSFERY]
Chelsea rozważa ruch po Harrego Maguire w związku z kontuzja Fofany.
Źródło: Graeme Bailey
- scam_sakawa
Oho, wzmocnienie w chuj się szykuje
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Co tu się odjebało
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- zemsta1camzata
spoko klub do odbudowy po kontuzjach i aferze koperkowej
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Aubameyang-Marsylia deal done
Dodano po 53 minutach 1 sekundzie:
Tego się nie spodziewałem.
Dodano po 53 minutach 1 sekundzie:
Tego się nie spodziewałem.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Aubacwelyang wypierdala do OM i to na trzy lata umowa, jeden z najgłupszych transferów Chelsea w historii
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Ten Saint maximin to taki Traore, że wszyscy się nad nim spuszczają bo szybko biega i robi sztuczki po czym się kisi w Newcastle/Wolves I biur poważny się nim nie interesuje
nie no bez przesady, aż tak słaby nie jest. a. traore to jest tylko szybkość + bycie atletycznie freakiem. saint maximin jest znacznie bardziej techniczny i błyskotliwy, no i taktycznie też bardziej ogarnięty
- bialyjelen
dziwny transfer, chlop 26 lat jeszcze moglby pobiegac chociaz we francji w jakims pucharowiczu
beka, ze sie nie moga dogadac na kase jak to ten sam właściciel.
nie wiem w jakim stanie jest zdrowie saint-maximim, ale ominął kilkanaście meczy w minionym sezonie z powodu kontuzji i moze jedzie do arabii wyleczyc sie na 100%, a w styczniu go wypożycza z powrotem do newcastle.
nie wiem w jakim stanie jest zdrowie saint-maximim, ale ominął kilkanaście meczy w minionym sezonie z powodu kontuzji i moze jedzie do arabii wyleczyc sie na 100%, a w styczniu go wypożycza z powrotem do newcastle.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Zgadzam się że to taka lepsza wersja Traore ale mimo wszystko już Arabia to trochę szok.
Ogólnie dla piłki to szkoda że nie ma skutecznosci bo to jeden z lepszych do oglądania piłkarzy w obecnej piłce i jakby umiał robić liczby to top 5 ZP na luzie ale niestety.
Mahrez w Arabii deal done