Belmondawg - Hu$tle A$ U$ual (2021)
Re: Belmondawg - Hu$tle A$ U$ual (2021)
+1 za pozno sie zorientowalem ze istnieje takie wydanie
posluchalbym z checia Te Tereny z wosku
Jak sb wracałem z gór to w trójka polskie radio puścili p.s.w.i.s i se wrocilem do albumu, piekne sluchanko z perspektywy czasu
- scam_sakawa
No i kozak, bo to jest świetna płyta, top1 z 2021.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
jest spoko, ale nadal trochę zamula, wolę bardziej energiczne kawałki, już jak aglio e olio, stelyo albo emploi
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- scam_sakawa
Wiadomo, Belmondo przyzwyczaił do innego niż spokojny stylu, ale mi ta EPka potężnie siadła.
Pierwsze odsłuchy ładowałem akurat w Gdyni i np. "Te Tereny" w otoczeniu nadmorskiego miasta 15k+/m^2 w moim przypadku rozjebało, do dzisiaj ciągle mi to gra.
Wte I Wewte to z kolei mój prywatny klasyk rapu o wychodzeniu z syfu (jak się finalnie potoczyło to można było zakładać wcześniej, no ale). Kupuję Belmondo, bo chłop przećpany najgorszymi sebo-bieda-ketonami dalej jest większym artystą, bardziej świadomym niż praktycznie cała polska scena. Wielbiony tutaj Sentino odwala różne akcje, ale przy tym jest wzorem skończonego wsiura, a jego największe osiągnięcia artystyczne na trackach to wymienianie LV, Gucci i innych marek.
Belmondo widać, że pochodzi z rodziny gdzie była muzyka, książki, kino (i to całkiem sensowne), dlatego zawsze będę miał dla niego spore rezerwy. A same przypały Belmondo to legendarne akcje, a nie pobicie kobiety na spacerze z psem jak pewien poznański raper uczynił kiedyś.
Pierwsze odsłuchy ładowałem akurat w Gdyni i np. "Te Tereny" w otoczeniu nadmorskiego miasta 15k+/m^2 w moim przypadku rozjebało, do dzisiaj ciągle mi to gra.
Wte I Wewte to z kolei mój prywatny klasyk rapu o wychodzeniu z syfu (jak się finalnie potoczyło to można było zakładać wcześniej, no ale). Kupuję Belmondo, bo chłop przećpany najgorszymi sebo-bieda-ketonami dalej jest większym artystą, bardziej świadomym niż praktycznie cała polska scena. Wielbiony tutaj Sentino odwala różne akcje, ale przy tym jest wzorem skończonego wsiura, a jego największe osiągnięcia artystyczne na trackach to wymienianie LV, Gucci i innych marek.
Belmondo widać, że pochodzi z rodziny gdzie była muzyka, książki, kino (i to całkiem sensowne), dlatego zawsze będę miał dla niego spore rezerwy. A same przypały Belmondo to legendarne akcje, a nie pobicie kobiety na spacerze z psem jak pewien poznański raper uczynił kiedyś.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
mam to samo, są spoko nawet bardzo, ale nie wkręcam się tak, już to AI mi bardziej podeszło, jak ma zamulać to tylko w stylu gyros.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Taka prawda. Osobiście najczęściej chyba wracam do CAPTCHA, ale ogólnie dobry album. Spoko, że jest reedycja w Empiku, bo przy premierze sobie odpuściłem kupowanie fizyka, a teraz chętnie dorzucę do kolekcji. Lipa tylko, że od tamtego czasu najciekawsze rzeczy od niego to ta pierwsza wersja Piekarenki, poskładana przez kogoś innego z fragmentów vloga, i ostatnio to AI
- StartedAsAYoungin
O której godzinie?
600K
FrontstreetK, SavageSquadK, Oblooock killlaaz
Rest in Piss queen von
nie pamietam bo przejechanie 200km zajelo mi 7h bo musialem co chwile spac po drodze po 3 dniach wyrypy w gorach
Ale jechalem od 22 do 5 rano
tytul audycji cos w stylu dziwne dzwieki czy dzwieki spoza czegos tam, jakichs dwoch typow
e: chyba jakos w przedziale 22-1 bo pozniej zasiegu trojki nie mialem, z niedzieli na poniedzialek
tytul audycji cos w stylu dziwne dzwieki czy dzwieki spoza czegos tam, jakichs dwoch typow
e: chyba jakos w przedziale 22-1 bo pozniej zasiegu trojki nie mialem, z niedzieli na poniedzialek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
ale buja ten remix Persa 
która to już reedycja?
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Znów remixy 
żenada kapke
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
- marmolad_k2
Belmondziakomania przeszła najśmiejszelsze oczekiwania.
(jebać was)
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN