O to to, podbijam mocno.
poleć mi coś z gatunku...
Moderatorzy: gogi, con shonery
- ConeyIsland
Re: poleć mi coś z gatunku...
Haha, Pynchon padł ofiarą własnego żartu, take your own medicinejajca pisze: ↑10 lip 2023, 14:29Troche oczywistych propozycji:
"Sznur" hitchcoka - wlasciwie same dialogi, ciekawostka ze film udaje krecony jednym ujeciem, maskując cięcia montażowe, więc wyprzedza tych wszystkich birdmanów o dobre 50-60 lat
glengarry glen ross, tramwaj zwany pozadaniem - te 2 faktycznie na podstawie spektakli teatralnych
dziecko rosemary
jakis woody allen? annie hall, manhattan
kawa i papierosy, bardziej jako ciekawostka w sumie
good will hunting
niektore tarantino: nienawistna osemka, reservoir dogs
nom u woodyego pierdolą non stop, nie da sie wytrzymac
Kurier Francuski z Liberty Kansas Evening Sun, juz sam tytul wskazuje, ze nalezy sie trzymac z daleka, niestety poszedlem do kina i gdyby nie moje cebulactwo i szkoda pieniedzy wydanych na bilety to wyszedlbym w 1/3
Kurier Francuski z Liberty Kansas Evening Sun, juz sam tytul wskazuje, ze nalezy sie trzymac z daleka, niestety poszedlem do kina i gdyby nie moje cebulactwo i szkoda pieniedzy wydanych na bilety to wyszedlbym w 1/3
To na chuj chodzisz na takie filmy
Przeciez wiadomo że to się nie uda jak bliżej ci do The Idol
Przeciez wiadomo że to się nie uda jak bliżej ci do The Idol
no juz nie chodze wlasnie, w czym problem
Dodano po 1 minucie 10 sekundach:
a tak serio to jest roznica miedzy gadaniem a fajnopierdoleniem ktorego nie da sie sluchac, kawa i papierosy props
Dodano po 3 minutach 11 sekundach:
kurier francuski dla alternatywkow z wonsem dobry
co nie smieja sie haha tylko hoho
Dodano po 1 minucie 10 sekundach:
a tak serio to jest roznica miedzy gadaniem a fajnopierdoleniem ktorego nie da sie sluchac, kawa i papierosy props
Dodano po 3 minutach 11 sekundach:
kurier francuski dla alternatywkow z wonsem dobry
co nie smieja sie haha tylko hoho
Zapodajcie jakimś fajnym serialem na Amazonie, najlepiej jakiś kryminał ale w sumie przyjmę wszystko
lista śmierci
kryminał: Bosch, ZeroZeroZero , Tom Clancy's Jack Ryan.
A jeśli chodzi o dobre propozycje to przecież przykładowo: Wspaniała pani Maisel , This is us, Nie z tego świata, Yellowstone, The Boys, Invincible, Dexter, Fleabag, Shameless (US) czy nawet Dr, House, Legenda Vox Machiny, Reacher.
A jeśli chodzi o dobre propozycje to przecież przykładowo: Wspaniała pani Maisel , This is us, Nie z tego świata, Yellowstone, The Boys, Invincible, Dexter, Fleabag, Shameless (US) czy nawet Dr, House, Legenda Vox Machiny, Reacher.
Polećcie jakieś intensywne guwno. Coś jak Uncut Gems, żeby się dużo działo.
Jak intensywnie i żeby dużo się działo, to jakiś gangbang najlepiej.
Spoiler
Boiling Point może się sprawdzić.
To może poprzednie dzieło braci Safdie, czyli Good Time z Pattinsonem?
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Colonia (2015), ten film przeczołgał mnie jeszcze bardziej niż Uncut Gems.
Dzięki za propozycje. Obejrzałem już Boiling Point. Mocne, mocne.
Z intensywnością to mi się kojarzy np. training day, misery, nighclaver, requin dla snu, oldboy, infiltracja, to nie jest kraj dla starych ludzi, uciekaj.
Ostatnio w takim klimacie to podobał mi się i polecam holendersko-duński film Goście
No dobre to Boiling Point, ostatnie dwie-trzy minuty czyli sam finał finałów już o jeden most za daleko, ale do tego momentu top, lubię ogółem te filmy na jednym ujęciu. Fajna przystawka przed drugim sezonem The Bear, w którym również bywa tak intensywnie.
boiling point również polecam, a widzę, że goście jest na hbo więc też sobie pyknę bo czaiłem się na to od jakiegoś czasu