Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Pewnie już widzieliście albo chociaż mignęły Wam cytaty z tego wywiadu, ale no jak ktoś jeszcze nie to polecam całość, mocna rzecz.
Wielki props za ten wywiad, inaczej się zawsze patrzy potem
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- bloodyhell
zawsze go darzyłem sympatią, na boisku był kozakiem za pochettino w spurs. bardzo mocny wywiad za który należy pochwalić zarówno dele jak i neville'a (ogólnie caly content na kanale fajnie prowadzony jest przez niego). trzymam kciuki że ta rozmowa to będzie swego rodzaju oczyszczenie i próba powrotu na piłkarskie szczyty, bo predyspozycje na to myśle że dele w dalszym ciągu ma
- zemsta1camzata
i cala kariera w pizdu bo jedna kurwa z druga cie pomowia a lewactwo osadzi przed tym jak zrobi to sad
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
genocidegeneral
to wcale nie znaczy że ich nie zgwałcił intzelu
Rozwiń mordko bo pierdolisz głupoty
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Szkoda chłopa, jebać głupie rury
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
on akurat i tak miał trochę farta bo kaske z kontraktu od City dostał, umowa wygasła dopiero teraz więc dużo stratny nie jest
może chociaż kontuzje zaleczył porządnie
to może jeszcze coś pogra gdzieś
nie zdziwiłbym się jakby wbił do arabów szczególnie że on chyba islamista, przynajmniej w papierach
może chociaż kontuzje zaleczył porządnie
nie zdziwiłbym się jakby wbił do arabów szczególnie że on chyba islamista, przynajmniej w papierach
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ciekawy jestem czy to nowa gwiazda Premier League czy 108 flop klątwy Chelsea chłopa do ofensywy.
Dodano po 1 dniu 7 godzinach 42 minutach 16 sekundach:
Kto by pomyślał że coś takiego kiedyś nastąpi wg najnowszych rankingów Afc posiada najdroższą kadrę piłkarską ,2 miejce City, 3 PSG.
Choć szczerze tak bardzo nie dziwi. Dziś dużo hajsu poszłoby za Salibe,Sake ,Martinelli,Odegaarda,Havertza,Gabriela Jesusa czy Declana Rice
Dodano po 1 dniu 7 godzinach 42 minutach 16 sekundach:
Kto by pomyślał że coś takiego kiedyś nastąpi wg najnowszych rankingów Afc posiada najdroższą kadrę piłkarską ,2 miejce City, 3 PSG.
Choć szczerze tak bardzo nie dziwi. Dziś dużo hajsu poszłoby za Salibe,Sake ,Martinelli,Odegaarda,Havertza,Gabriela Jesusa czy Declana Rice
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Wesley Fofana zerwał ACL, mocne rozpoczęcie przygotowań do nowego sezonu, plus taki, że teraz już na pewno Colwilla nie puszczą
Kocham, pozdrawiam
znakomicie wydane 80 baniek
Badiashile + Colwill jako główni śo, wierzę
a Klopp w więzieniu za te telefony do niego i Liverpool -10, tak będzie
Obaj są lewonożni @yaneq, także stary dobry Thiago Silva będzie musiał grać dalej dużo
Obaj są lewonożni @yaneq, także stary dobry Thiago Silva będzie musiał grać dalej dużo
Fofana xD
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- Cz4rny1337
- Moderator
no kurwa bronilem go pamietam, ze nie taki kontuzjogenny, bo w koncu przerwa od zlamanej nogi, a teraz ten ACL i prawdopodobnie out na wiekszosc sezonu, no ciekawe czy da rade wrocic na poziom...

Ej jak to jest w końcu z greenwoodem, ta laska która rzekomo napierdalal jest teraz jego żona? Już się pogubiłem, po sieci było wchuj twardych dowodów, ale okazało się niewinny. Jak to dokładnie wygląda?
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

po mojemu to oni oboje mają jakieś zaburzenia psychiczne i to jest w chuj toksyczna relacja, podobno spodziewają się nawet dzidziusia..w każdym razie wolę żeby odszedł bo jeszcze typ narobi smrodu nie raz
- bloodyhell
no ziomek mial zakaz zblizania sie do panny i jebnął jej w tym czasie dziecioka, a później okazało się że zarzuty wycofane a on jest niewinny, czego nie rozumiesz