Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
ze starszych polskich płyt, których nie ma na ślizgawka dropbox, mam takie na starym dysku:
52 Dębiec - Najwyższa instancja (2000)
1000 - Się przyjęło! (1999)
Dobry Towar - Dobry Towar Bootleg (2008)
Drim Tim - Nie ma wątpliwości (2000)
Firma - Pierwszy nielegal (2001)
IGS - Ekspedycja (2000)
Obóz TA - Obóz TA (2000)
OMP - Wilanów... zobacz różnicę (1998)
VETO - Vetomania (1999)
Wiele CT - Owoce Miasta (1999)
V/A - Usta Miasta Kast (2001)
chyba żaden nie jest w regularnej sprzedaży, jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę to pozgrywać potem
52 Dębiec - Najwyższa instancja (2000)
1000 - Się przyjęło! (1999)
Dobry Towar - Dobry Towar Bootleg (2008)
Drim Tim - Nie ma wątpliwości (2000)
Firma - Pierwszy nielegal (2001)
IGS - Ekspedycja (2000)
Obóz TA - Obóz TA (2000)
OMP - Wilanów... zobacz różnicę (1998)
VETO - Vetomania (1999)
Wiele CT - Owoce Miasta (1999)
V/A - Usta Miasta Kast (2001)
chyba żaden nie jest w regularnej sprzedaży, jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę to pozgrywać potem
Najwyższa instancja jest na streamingach
Kojarzy ktoś w jakim numerze ślizgu był wywiad z jakimś prodeskorolkarzem z polski, który dostał kontrakt z jakąś wielką firmą i miał opcję lotu do USA z czego skorzystał. Opowiadał on historię jak gdzieś tam śmigał z ziomkiem po skateparku i nagle zatrzymała się czarna furgonetka przed nimi i wyszło z niej kilku meksykańców "jakby z teledysku Cypress Hill" i chcieli im ukraść deskorolki?
Może ktoś ma screena tego wywiadu?
Ma ktoś stary wywiad z Kalim, który się jąkał i nie potrafił wytłumaczyć dlaczego Firma jebie policje?
chipmunk soul po polsku - co wam pierwsze do glowy przychodzi, gdzie tego szukac kto to robil gdzie co jak dajcie co macie, tak pierwsze co mi do glowy przychodzi to te starsze rzeczy od rasmentalism, miliony od smarkismark polecam pakiet (kurwa to w ogole chipmunk co xD) bonson z soulpete i full pewnie rzeczy oczywistych i mniej-oczywistych, ktore mi nie przychodza do glowy a powinny, w kazdym razie podrzuccie cos
- Oportunistycznyebaka
Wiem o jakim wywiadzie mówisz, było to chyba dla telewizji lookrtv, gdzieś w latach 2010-2011.
A czy posiada ktoś wywiad z Borixonem, jak siedzi wygrzany na ławce w parku, ubrany jak poważny biznesmen w okularach i baby na pasach nie chce przejechać?
- ConeyIsland
jako że człowiek wydoroślał to i mniej czasu ma na sprawdzanie świeżych twarzy. druga sprawa, że miłość do bumbapów jest zbyt silna by łykać trap w całości. stąd pytanie - jest ktoś na polskiej scenie z młodziaków kto umie latać po brudnych bitach? centrala asthmy to chyba ostatnie co słyszałem w ostatnich latach i mi siadło
Sydoza obczaj
Wcześniej wspomiany Sydoz, Leo Ros, Barto na płycie z Soulpetem, Ziomcy, Cichoń(w Brei chociażby)ConeyIsland pisze: ↑30 cze 2023, 10:28 jako że człowiek wydoroślał to i mniej czasu ma na sprawdzanie świeżych twarzy. druga sprawa, że miłość do bumbapów jest zbyt silna by łykać trap w całości. stąd pytanie - jest ktoś na polskiej scenie z młodziaków kto umie latać po brudnych bitach? centrala asthmy to chyba ostatnie co słyszałem w ostatnich latach i mi siadło
to kurwa forum rap, nie wizaż
- ConeyIsland
Dzięki byczku. Barta & piotrka mam na półce oczywiście. Resztę sprawdziłem po parę numerów i chyba od Ziomców sprawdzę więcej bo chociażby Motłoch tojest łoooo cie mocne.
macie gdzieś link do wywiadu jak ostr zjarany siedzi na ławce i pierdoli głupoty? bo przecież na YT się teraz nie da szukać 
chodzi Ci o wywad z Peja z 2002r? czy moze o to:
nie no chyba chodzi o taki, co siedzial kompletnie zbakany w dzień na jakiejs laweczce na zewnatrz w łodzi, to chyba nawet nie był wywiad tylko luźna gadka z jakimiś typami jeśli mówimy o tym samym filmie, ale też teraz nie znajdę
jedyne co mi jeszcze prychodzi na mysl, a tak to pustka
- marco_pantani
leo ros, d.realConeyIsland pisze: ↑30 cze 2023, 10:28 jako że człowiek wydoroślał to i mniej czasu ma na sprawdzanie świeżych twarzy. druga sprawa, że miłość do bumbapów jest zbyt silna by łykać trap w całości. stąd pytanie - jest ktoś na polskiej scenie z młodziaków kto umie latać po brudnych bitach? centrala asthmy to chyba ostatnie co słyszałem w ostatnich latach i mi siadło
zwracam honor
ta, o to mi chodzi i to też nie jest ten z drugiego posta Ryuka
No tak to pod jakims blokiem było i chyba amatorskim sprzetem kręcone, jakąś komórką z dobrą na owczesne czasy kamerką
- ConeyIsland
Dzięki. Leo ros też mi siadł. Dobre podkłady dostaje od FU$a