[serial] Wataha
Moderatorzy: gogi, con shonery
[serial] Wataha
Listopad, 3 sezon, kto czeka na ten wspaniały serial?
Re: [serial] Wataha
Czekam, przede wszystkim dla widoków i tego baśniowo-folkowego klimatu - jesień do dobra pora na taki serial. A sama fabuła jakoś mnie nie przekonuje.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
nie pamietam jak sie 2 skonczyl dawno ogladalem
Jasne, że czekanko.
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
O super info Czekando mocno Wataha topka polskich seriali
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
No proste, piękne krajobrazy, klimat. Czekam mocno.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Udźwiękowienie polskich seriali weszło już na tak chujowy poziom, że mimo ojczystego języka zapobiegawczo dają napisy 
- Uratowałeś mnie i mojego syna oraz znalazłeś mojego męża, wreszcie będziemy całą rodziną bezpieczni! <ruchają się>
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
No ja cały drugi sezon Watahy oglądałem na plejerze HBO GO z włączonymi polskimi napisami XDDDD. Uznałem, że nie chce mi się cofać ani domyślać, co on właśnie powiedział.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- mlodyperkez
no udzwiekowienie W OGOLE jakichkolwiek polskich produkcji bardzo czesto lezy, nie wiem z czego to wynika czy zal im kasy na dobrego dzwiekowca czy co. a co do tego serialu to juz o nim jakis czas temu slyszalem i myslalem czy sie nie zabrac, warto pany? jaki to jest klimat mniej wiecej, idzie to porownac do jakiegos amerykanskiego serialu?
no taki kryminałek, z tym, że zamiast policji jest Straż Graniczna i akcja toczy się w Bieszczadach, więc dużo ładnych obrazków (w sumie to chyba główna zaleta).
Poza tym klasycznie: służby specjalne, niesłuszne oskarżenia, mafie itd.
Poza tym klasycznie: służby specjalne, niesłuszne oskarżenia, mafie itd.
- mlodyperkez
mhm, dzieki. te bieszczady kusza bo wlasnie widzialem jakies fragmenty to ladnie to wyglada i sporo osob propsuje wiec pewno dam szanse. z polskich seriali jeszcze belfer ponoc dobry.
z polskich nowych seriali to Ślepnąc>Wataha>Belfer 1 sezon i tu jest granica oglądalnosci bez mocnego uczucia żenady. Kolega w sumie dobrze wyżej opisał, fajnie się to ogląda jest klimacik bieszczad, plus pani prokurator to niezła dupa
Dla mnie Wataha to jednak wyzej niż Ślepnąc, więcej dobrego aktorstwa głownych bohaterów bo w ślepnąć to drugoplanowi frycz i więckiewicz grali świetnie. I mniej przekombinowany jest.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Ja z polskich jeszcze wyżej od wymienionych stawiam Pakt.
Premiera jednak 6 grudnia
Jak wrażenia po 1 odcinku?
spoko, dobrze się zaczyna.