Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
56
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 126

Awatar użytkownika
2do5

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: 2do5 »

Mniej więcej od roku 2018 występy w kadrze generują w kopaczach niespotykane dotąd pokłady frajerstwa, gdy tylko trzeba założyć koszulkę z orzełkiem mózg wysyła maila do nadciągającej kupy że spotkanie jest w spodniach, mi się wydaje że oni wszyscy patrzą po sobie i w głębi duszy czują, że tu nikt nie wierzy ani w siebie ani w drużynę. W wywiadach często się zdarzały takie kwiatki, jak te że z Japonią spełniliśmy założenia taktyczne, że grupa na MŚ była bardzo ciężka (no, dla nas na pewno), niedawno że gramy brzydko (to jest mało powiedziane) ale musimy tak grać, bo inaczej nie umiemy :dunno: wszystko powiedzą jebani, żeby tylko się wybielić, bo polski kibic i tak za jakiś czas przestanie być obrażony i kupi bilet, bo przecież nie jesteśmy jakąś potęgą piłkarską, grajki czują tę narrację i to im odpowiada. Oni wszyscy są tak złamani psychicznie, włącznie z lewusem o którego pytasz, że to jest materiał dla jakiegoś konkretnego terapeuty, a nie trenera, tak mocno ten gen frajerstwa zagościł w repce. Dlatego imo będzie lepiej, dopiero jak to pokolenie już wypierdoli na emeryturę i ktoś kumaty zacznie budować nowe z zupełnie innym mentalem. Robertowi nie zależy, żeby coś tam próbować naprawić jako kapitan, bo kurwa to jest wszystko już jakieś zgniłe, zepsute, śmierdzące, do wypierdolenia
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
Visern

Post autor: Visern »

wierzę raczej człowiekowi, który w piłce trochę przeżył i widzi go na co dzień, niż takiemu przeciętnemu kibicowi w repce, czyli wiecznie zblazowanemu, wiecznie niezadowolonemu, notorycznie zrzucającemu winę na innych i z mowa ciała parszywego cwela, który ma się za eksperta
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Robercik pewnie marzył że w końcu ta reprezentacja będzie grała ofensywny football żeby się pokazać dla kraju i strzelać gole, a nie co turniej jest gorzej niż ostatnim razem i nie widać żadnej poprawy to po tylu latach też bym miał dość grania z polakami robakami dla polaków robaków i wylewał na nich frustrację eeeeelo

Plus ofc całe życie marzył o grze dla Realu, ale Arab Benzema rozgrywał sezon życia to wybrał Barcelonę dla żony, a tu chuj Benzema spierdolil sezon później do arabii i mógłby przejść do Realu za free i jeszcze bardziej go to wkurwia
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Robercikowi trudniej byc parszywym cwelem w barcelonie z powodu bariery językowej
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
kosciey

Post autor: kosciey »

gogi pisze: 20 cze 2023, 23:33
https://twitter.com/grobel09/status/1671268663587131392 pisze:polska pilka

3 szmaty wjebane od moldawii w polowe
grojki nie podeszly pod sektor kibicow gosci
bednarek na wywiadze dostaje za uchem jebac jebac pzpn
brak wyjscia grojka na konferencje
lukasz ciona sugeruje selekcjonerowi powolanie GLIKSONA

Panowie, dziekuje
W Kiszyniowie był najlepszy dziennikarz sportowy, pan Cioną po oczach, który nie wykorzystał fenomenalnej okazji do tego, by zamknąć mordę :bag:

Jestem dumny z tego że chodziłem z Łukaszem do jednej klasy.
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

kosciey pisze: 06 lip 2023, 8:39 Jestem dumny z tego że chodziłem z Łukaszem do jednej klasy.
Jak patrzę na jego popisy, to odnoszę wrażenie, że to chyba zbyt długo nie trwało.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

nie wiedziałem, że chodziłeś do klasy integracyjnej, jak oceniasz z perspektywy czasu wspólną naukę z upośledzonymi
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
kosciey

Post autor: kosciey »

Zważywszy, że była to ówcześnie jedna z dwóch oficjalnie działających w Polsce, pod kuratelą MEN klas teatralnych, to szybko wyleczyłem się z marzeń o byciu Robertem Pacino. Może to będzie jakaś wskazówka dla Was odnośnie tego jak podejść do tego co robi mój kolega.
Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

ocena wykonania
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Co za luzak
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

yikes
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/ujawniamy-krychowiak-sklada-zawiadomienie-do-prokuratury-przeciwko-lekarzowi/jxw2exl,79cfc278 pisze:Grzegorz Krychowiak złożył zawiadomienie do prokuratury przeciwko lekarzowi reprezentacji Polski Jackowi Jaroszewskiemu. Oskarża go o potajemne przejęcie kontroli nad jedną z ich spółek. W tle toczy się walka o kilka mln zł.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

demon pisze: 06 lip 2023, 14:51 Ten Marcin Torz to chyba lekko odklejony jest. Co widzę jego wpis na tt to jakieś pierdolety.
4 dni później...

Ja wiem, że jebanie Lewandowskiego w ostatnich tygodniach jest modne, ale przypierdalac się o to, że chłop się bawi to trzeba być smutnym polaczkiem (czyli Marcinem Torzem).
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Nikt poważny nie wie nawet kim jest jakiś Marcin Torz
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

m.in. mężem Kasi, a wiadomo z kim go to stawia w jednym szeregu
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Serio istnieją ludzie którzy przejmują się tym co sobie robi multimilioner. I to ma zniechęcić kibiców do niego? :dunno:

Ja rozumiem gdyby rzucał nożami w ludzi ale tak?

Ludziom serio się nudzi, że żyją imprezami Lewego.

Przez ten chory mainstreamowy sport w zarobki to nie tacy ludzie w ogóle się cieszą że im się chce jeszcze kopac tego balona na stadionach.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

ten Jaroszewski wciąż jest lekarzem kadry? Śmiesznie by było gdyby teraz Krycha jednak wrócił do kadry ( Imo Santos już go odpalił )
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

tak, jest, swoja droga chlop tam siedzi jakoś od Fornalika, czyli kupę czasu
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

ja pierdole ale tam musi byc atmosfera, disco czarek napierdala sobie z shotguna po kolanach ostatnio

lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

boniek wróć
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
ODPOWIEDZ