Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- the badman
- Artysta
Re: Ekstraklasa
No i Szymon Czyż coś tam zaczął grać przed kontuzją
- FruitOffTheWall
coś tam zaczał grać to ładne określenie
bartosz nowak ufam tobie
bartosz nowak ufam tobie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
> Eric Yeobah gra sobie w piłeczkę i hasa na skrzydle Śląska Wrocław
> Ślask walczy o utrzymanie, a agent Yeboaha walczy o rozwiązanie kontraktu z klubem
> w tym czasie Yeboah praktycznie sam robi utrzymanie (no, Wisła Płock pomogła)
> po sezonie chłop pojechał na testy we Francji za zgodą klubu, ale Śląskowi się odwidziało i wezwał gracza do powrotu
> Yeboah wyjebane jajca i nie wraca z wojaży po Francji
> za każdy dzień nieobecności kara finansowa
piękny klimacik, czuję się jak w poprzedniej epoce (a btw przeglądałem ostatnio jakiś numer Piłki Nożnej z okresu 2007/8/9, w którym była notka, że Manu Arboleda wrócił z Kolumbii do Polski luźny miesiąc po pierwotnym terminie, bo tak
> Ślask walczy o utrzymanie, a agent Yeboaha walczy o rozwiązanie kontraktu z klubem
> w tym czasie Yeboah praktycznie sam robi utrzymanie (no, Wisła Płock pomogła)
> po sezonie chłop pojechał na testy we Francji za zgodą klubu, ale Śląskowi się odwidziało i wezwał gracza do powrotu
> Yeboah wyjebane jajca i nie wraca z wojaży po Francji
> za każdy dzień nieobecności kara finansowa
piękny klimacik, czuję się jak w poprzedniej epoce (a btw przeglądałem ostatnio jakiś numer Piłki Nożnej z okresu 2007/8/9, w którym była notka, że Manu Arboleda wrócił z Kolumbii do Polski luźny miesiąc po pierwotnym terminie, bo tak
- the badman
- Artysta
John*
Ale jako mieszkaniec Wrocławia zgadzam się że to patologiczny twór i bardzo mi szkoda że nie spadli w zeszłym sezonie
Ale jako mieszkaniec Wrocławia zgadzam się że to patologiczny twór i bardzo mi szkoda że nie spadli w zeszłym sezonie
bez kitu skąd ja wziąłem tego Erika dx (e: dobra już wiem, latał mi kiedyś w VFL Lubeck w fmku na OPŚ, super piłkarz - tylko bez liczb)
Ivi skończył z rozjebanym więzadłem krzyżowym, więc dłuższa przerwa się szykuje
Ivi skończył z rozjebanym więzadłem krzyżowym, więc dłuższa przerwa się szykuje
dalej twierdzę, że to olbrzymia strata mimo słabszego poprzedniego sezonu. Bo akurat w poprzednim sezonie w eliminacjach pucharów to on dobrze grał, a w lidze się już tak na nim skupili że miał trudniej. I wiem, że Raków ma szeroką kadrę, ale ilość nie oznacza jakości i warto mieć swoją najlepszą gwiazdę zdrową. Jakby Josue się rozjebał to też można powiedzieć, że jest jakiś nowy albo Celhaka z Sokołowskim, no ale bez żartów.
A jeszcze Petrasek odszedł przed tym sezonem, kłopoty kłopoty Rakowa.
A jeszcze Petrasek odszedł przed tym sezonem, kłopoty kłopoty Rakowa.
Ostatnio zmieniony 28 cze 2023, 10:05 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
- FruitOffTheWall
też uważam że strata, za małe siano można było ogarnać go lekko
a sokołowski to jest gracz do środka ligi, niech wraca do piasta albo do zagłębia lubin do fornalika i coś z niego będzie. Fakt jest z wwa, wychowanek i legia to dla niego szczyt marzeń ale panei
a sokołowski to jest gracz do środka ligi, niech wraca do piasta albo do zagłębia lubin do fornalika i coś z niego będzie. Fakt jest z wwa, wychowanek i legia to dla niego szczyt marzeń ale panei
rip zioloziolo
no ale jako zapchajdziura nie zrobi roboty? jak jest wychowankiem, w miarę rozsądnym - zdającym sobie sprawę ze swojej pozycji, bez wygórowanych ambicji, to nie może zrobić kariery typu Michał Kopczyński (aka zmienić klub tylko, jeśli będzie to naprawdę potencjalnie ciekawa zmiana - no kurde nikogo nie powinno dziwić, że obecny warciarz śmignął do Nowej Zelandii)
btw z ciekawostek - Stal Mielec robi coraz bardziej DOPIERDOLONE ruchy (kręcą się koło nich: typo wypożyczony z Radomia do drugiej ligi słowackiej, chłop wypożyczony z Warty do trzeciej ligi, czy portugalski trzecioligowiec Rafa Silva czyli klasyczny szarak z fma), a Zagłębie Lubin weszło w kontakty z nekromantami z zagłębia miedziowego i przywróciło do życia Adama Matyska, nawet pozycja sie zgadza
btw z ciekawostek - Stal Mielec robi coraz bardziej DOPIERDOLONE ruchy (kręcą się koło nich: typo wypożyczony z Radomia do drugiej ligi słowackiej, chłop wypożyczony z Warty do trzeciej ligi, czy portugalski trzecioligowiec Rafa Silva czyli klasyczny szarak z fma), a Zagłębie Lubin weszło w kontakty z nekromantami z zagłębia miedziowego i przywróciło do życia Adama Matyska, nawet pozycja sie zgadza
- FruitOffTheWall
zagłebie jak wiadomo props za kurwa dąbrowskiego
na miejscu sokołowskiego bycie zapchajdziuro to kurwa trocha słabo, szczególne że typ analizuje z ziomeczkiem każdy swój błąd i ogólnie profeska, dla mnie sie tam marnuje i widziałbym go w klubie z środka tabeli gdzie jest podstawowym, niż w legii gdzie zagra ogony lub bo musi, a jak już zagra to anonimowo mocno . Jaki rafa silva? w sensie wyskakuje mi tylko ten z benficaXD jak masz linkacza to podeślij bo jestem ciekaw co to za ziulko
fajnie jak stal sprowadziłaby leszczyńskiego, lubię chłopaka i to solidny bramkarz
na miejscu sokołowskiego bycie zapchajdziuro to kurwa trocha słabo, szczególne że typ analizuje z ziomeczkiem każdy swój błąd i ogólnie profeska, dla mnie sie tam marnuje i widziałbym go w klubie z środka tabeli gdzie jest podstawowym, niż w legii gdzie zagra ogony lub bo musi, a jak już zagra to anonimowo mocno . Jaki rafa silva? w sensie wyskakuje mi tylko ten z benficaXD jak masz linkacza to podeślij bo jestem ciekaw co to za ziulko
fajnie jak stal sprowadziłaby leszczyńskiego, lubię chłopaka i to solidny bramkarz
rip zioloziolo
ale znowu odjebałem z personaliami - Rafa Santos to jest
Leszczyński spoko typo, ale chyba nie bez powodu całe życie pierwsza liga z momentami wyżej, zresztą w huj to Stali utrudni życie, jeśli by musieli wybierać na bramce miedzy nim a Kochalskim, bo gdzie znajda młodzieżowca (naturalnie życzę im wypożyczenia jakiegoś fajnego chłopa z klubu z mocną akademią, żeby hulał po skrzydełku czy rozdzielał piłki w środku - taki Kozubal Antek by mógł przejąć kierownicę, a do tego miałby blisko do domu)
Leszczyński spoko typo, ale chyba nie bez powodu całe życie pierwsza liga z momentami wyżej, zresztą w huj to Stali utrudni życie, jeśli by musieli wybierać na bramce miedzy nim a Kochalskim, bo gdzie znajda młodzieżowca (naturalnie życzę im wypożyczenia jakiegoś fajnego chłopa z klubu z mocną akademią, żeby hulał po skrzydełku czy rozdzielał piłki w środku - taki Kozubal Antek by mógł przejąć kierownicę, a do tego miałby blisko do domu)
Nie robił, tym bardziej, że był zmiennikiem Kapustki. Najlepszy mecz w zeszłym sezonie zagrał z Widzewem jak zastępował Slisza, a i tak zajebał bramkę xd przez brak porządnej ławki nie byliśmy w stanie powalczyć o MP, oby to teraz się zmieniło. Na razie transfery porządnie wyglądają, do Kuna mam największe wątpliwości, ale lepsze to niż szukanie "uzupełnień".mql pisze: ↑28 cze 2023, 10:12 no ale jako zapchajdziura nie zrobi roboty? jak jest wychowankiem, w miarę rozsądnym - zdającym sobie sprawę ze swojej pozycji, bez wygórowanych ambicji, to nie może zrobić kariery typu Michał Kopczyński (aka zmienić klub tylko, jeśli będzie to naprawdę potencjalnie ciekawa zmiana - no kurde nikogo nie powinno dziwić, że obecny warciarz śmignął do Nowej Zelandii)
Influencer.
- FruitOffTheWall
kurwa nóż w kieszeni mi sie otwiera, okunuki jak dla mnie zawodnik dla którego warto włączyć mecz ekstraklasy, zostaje oddany do 2 bundesligiXDDD bez żadnej walki klubów o jakże mocno kreatywnego, jak i zarówno ZAJEBISCIE technicznego piłkarza którego ogląda się cytując bonusa bgc DOBRZE W CHUJ. No japierdole, kumam górnik brak kwitu i go nie wykupił, zero zdziwienia ale no taka jaga. Napisałbym zagłębie ale tam chyba wraca hinokio w którego również wierzyłem ale on chyba gdy widzi lubin to od razu ma kupe w gaciach i nic nie gra i wiec oni chyba japonców to chyba maja dosyć 
rip zioloziolo
pewnie w takiej 2. bundeslidze dostanie w chuj lepszy kwit, a poza tym bk, że górnik dalej nie ma floty za kubicę xD
- FruitOffTheWall
zgadza sie kwit kwitem ale na moje oko to jest ideolo magik na eklape, życzę sukcesów i zostania drugim zalazarem ale boje się że wróci szybko do kraju kwitnącej wiśni
rip zioloziolo
jest szansa, że jak nie wypali w 2BL to wróci do Ekstraklapy
mnie ciekawi jak wypalą transfery Lecha w tym sezonie, czy będzie ten mityczny odjazd
nie wiem czy ktoś nadmienił, że Golizadek z Charleroi za €1,8 mln ma przyjść
mnie ciekawi jak wypalą transfery Lecha w tym sezonie, czy będzie ten mityczny odjazd
nie wiem czy ktoś nadmienił, że Golizadek z Charleroi za €1,8 mln ma przyjść
- FruitOffTheWall
no tego kota jestem ciekaw w chuj stary, typowałbym go na top 3 ale rok temu typowałem na najlepszego gościa TSHVITASHVILI (wybacz za błąd pisowni, no ten kurwa z lecha) zrobił na mnie wrażenie w wiśle a wyszło jak wyszło...
rip zioloziolo
dywagowanie, kto co osiągnie w Ekstraklasie jest bezsensowne, bo w tej lidze dzieją się totalnie losowe rzeczy i chuja można dostać, poważnie
poza tym, https://weszlo.com/2023/07/01/media-jes ... go-lopeza/ - plotki ze sport.pl, że Raków w miejsce Iviego chce sprowadzić Imaza. Przecież jak wyjmą z Jagi jeszcze Imaza, to mogą mieć problemy z utrzymaniem
(oczywiście zabawnie to brzmi w kontraście do pierwszego zdania, jebać XD)
poza tym, https://weszlo.com/2023/07/01/media-jes ... go-lopeza/ - plotki ze sport.pl, że Raków w miejsce Iviego chce sprowadzić Imaza. Przecież jak wyjmą z Jagi jeszcze Imaza, to mogą mieć problemy z utrzymaniem
(oczywiście zabawnie to brzmi w kontraście do pierwszego zdania, jebać XD)
według mnie jest więcej znaków zapytania, niż podstaw do hajpowania (totalnie inna kultura, towarzystwo też niehalal, do tego ta kontuzja), ale pewnie dlatego wypali i na początku rundy zimowej będzie miał luźne double-double
natomiast wydane pieniążki (nawet jeśli to Lech, słynący z dopisywania do sumy kwoty transferowej kosztów taryfy z Ławicy na Bułgarską i zużytego papieru na wydrukowanie umowy) robią wrażenie (dla odmiany: zwłaszcza, że to Lech) i nadzieję, że to kroczek w stronę Europy. chociaż uczciwie przyznam, że inaczej sobie te "grube nazwiska" z ich listy wyobrażałem, tak bardziej w stylu tego Sinkgravena (o którym wiem tyle, że jest na kontrakcie w BL, nie znam typa) niż tego Szweda
jeszcze co do Okunukiego - to jest mega fajny piłkarz i to prawda, że bardzo żal będzie go już nie oglądać w tej lidze, natomiast smutna prawda jest taka, że poza top3 (i też nie zawsze), to my jeszcze nie możemy konkurować na rynku z 2BL i niestety trzeba się do tego przyzwyczaić (choć akurat tutaj wydaje mi się, że wjechał trochę efekt Podolskiego; gdyby Okunuki grał w jakimś Zagłębiu albo Piaście, to pewnie nikt by nie zwrócił uwagi, a tak to, ehh)
tymczasem młodego Nędzę (imo dojebana ksywa dla rapera) w Zabrzu ma zastąpić Seba Musiolik; gdyby był młodszy, to powiedziałbym, że pójdzie tą samą ścieżką, biorąc pod uwagę jak urodził się ten transfer na zachód Włodara, dlatego jedyna szansa to nabić nim te kilka bramek zanim Podolski pójdzie na emeryturę i szukać jelenia w ekstraklasie (chociaż ja akurat cenię takich napastników, po Vukoballu mi zostało)
natomiast wydane pieniążki (nawet jeśli to Lech, słynący z dopisywania do sumy kwoty transferowej kosztów taryfy z Ławicy na Bułgarską i zużytego papieru na wydrukowanie umowy) robią wrażenie (dla odmiany: zwłaszcza, że to Lech) i nadzieję, że to kroczek w stronę Europy. chociaż uczciwie przyznam, że inaczej sobie te "grube nazwiska" z ich listy wyobrażałem, tak bardziej w stylu tego Sinkgravena (o którym wiem tyle, że jest na kontrakcie w BL, nie znam typa) niż tego Szweda
jeszcze co do Okunukiego - to jest mega fajny piłkarz i to prawda, że bardzo żal będzie go już nie oglądać w tej lidze, natomiast smutna prawda jest taka, że poza top3 (i też nie zawsze), to my jeszcze nie możemy konkurować na rynku z 2BL i niestety trzeba się do tego przyzwyczaić (choć akurat tutaj wydaje mi się, że wjechał trochę efekt Podolskiego; gdyby Okunuki grał w jakimś Zagłębiu albo Piaście, to pewnie nikt by nie zwrócił uwagi, a tak to, ehh)
tymczasem młodego Nędzę (imo dojebana ksywa dla rapera) w Zabrzu ma zastąpić Seba Musiolik; gdyby był młodszy, to powiedziałbym, że pójdzie tą samą ścieżką, biorąc pod uwagę jak urodził się ten transfer na zachód Włodara, dlatego jedyna szansa to nabić nim te kilka bramek zanim Podolski pójdzie na emeryturę i szukać jelenia w ekstraklasie (chociaż ja akurat cenię takich napastników, po Vukoballu mi zostało)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Jak widzę, co się dzieje w Śląsku - dyrektor sportowy z krainy ołomunieckich baśni, minimum jedenastu piłkarzy potrzebnych do składu na już - to mam nieodparte wrażenie, że dzięki logice Ekstraklasy spokojnie się utrzymają.
- FruitOffTheWall
warto też dodac ze te hity za hajsiwo, typu ten murzyn z czeskiej ligi z lecha ba loua, sappinen czy vida np zawsze kurwa nie wypalali. Wiec klątwa ekstraklasy i futbolowi bogowie mogą maczać w tym palcejoey pisze: ↑01 lip 2023, 11:31 według mnie jest więcej znaków zapytania, niż podstaw do hajpowania (totalnie inna kultura, towarzystwo też niehalal, do tego ta kontuzja), ale pewnie dlatego wypali i na początku rundy zimowej będzie miał luźne double-double
rip zioloziolo