Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Pau Torres w Aston Villi, niezłą ekipę tam montują.
A Lucas Hernandez ma iść do PSG, podobno ultrasi już coś szykują dla gościa urodzonego w Marsylii.
A Lucas Hernandez ma iść do PSG, podobno ultrasi już coś szykują dla gościa urodzonego w Marsylii.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Podobno Kane buduje sobie nowy dom w Londynie, więc chyba będzie legendą Tottkow i zostanie.
Oczywiście to multimilioner więc to niczego nie musi oznaczać, ale nie sądzę że bawilby się w takie rzeczy jakby miał iść do United i Baya teraz.
Oczywiście to multimilioner więc to niczego nie musi oznaczać, ale nie sądzę że bawilby się w takie rzeczy jakby miał iść do United i Baya teraz.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Niech tam gnije, chuj w niego
Mount w United, 55mln funtów i kolejne 5 w bonusach
- Cz4rny1337
- Moderator
Czystka w składzie, że aż w szoku 
wieloletni kontrakt z Salibą dogadany podobno, ogłoszenie za jakiś czas bo są ważniejsze rzeczy
młody Nwaneri na którego się czaiło wiele dużych klubów też wygląda na to że zostanie
+ dogadali się z Ajaxem w sprawie Timbera, 42 mln euro
aż chyba zacznę jakieś mecze w tym sezonie oglądać po 3 letniej przerwie
młody Nwaneri na którego się czaiło wiele dużych klubów też wygląda na to że zostanie
+ dogadali się z Ajaxem w sprawie Timbera, 42 mln euro
aż chyba zacznę jakieś mecze w tym sezonie oglądać po 3 letniej przerwie
- the badman
- Artysta
Nie wiem po chuj w On skoro macie Tomiyasu który jak grał to ogarniał zawsze. Plus White, Saliba, Kiwior, Gabriel i Holding. Polecam kupić jeszcze z 3 środkowych, prawych obrońców.
To mój nieszczesny Liverpool by mógł go wziąć żeby obsadzić i środek obrony w razie wu i prawą obronę jakby Trent miał grać wyżej, ale to Liverpool
To mój nieszczesny Liverpool by mógł go wziąć żeby obsadzić i środek obrony w razie wu i prawą obronę jakby Trent miał grać wyżej, ale to Liverpool
Ja podejrzewam, że on będzie takim Zinchenką z drugiej strony. Schodzący do pomocy w razie potrzeby. Przynajmniej tak by mi pasowało z jego profilu, który widziałem w necie (bo nie bede ukrywał, nie oglądałem)
no a ogólnie w obronie masz Zina, Tomiyasu, Gabriel, Kiwior, Saliba, White, Timber. Zakładając ze Tierney odchodzi jak się mówiło dużo w czasie sezonu i zakładając że Holding jest mega chujowy (czyli nie trzeba nic zakładać). Wtedy masz 7 na 4 pozycje, w tym jeszcze nie w pełni pewny Kiwior i łamiący się w najważniejszych momentach Tomiyasu.
no a ogólnie w obronie masz Zina, Tomiyasu, Gabriel, Kiwior, Saliba, White, Timber. Zakładając ze Tierney odchodzi jak się mówiło dużo w czasie sezonu i zakładając że Holding jest mega chujowy (czyli nie trzeba nic zakładać). Wtedy masz 7 na 4 pozycje, w tym jeszcze nie w pełni pewny Kiwior i łamiący się w najważniejszych momentach Tomiyasu.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ciekawe kto do Chelsea, martwi że jednak ten bramkarz to do rywalizacji a nie jedynka :/ Plus pisze się o Gabrim Veiga z Celty czy Cherkim, no i o Caicedo wiadomo.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Romano- Brozovic i Firmino deal done w Arabii.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Tomiyasu to super chłopak, ale na rezerwę. Timber poczebny. Tomi to nie jest koleś, który mógłby grać w pierwszym składzie takiego City, dlatego i my nie możemy się na nim zbyt mocno opierać.the badman pisze: ↑29 cze 2023, 21:28 Nie wiem po chuj w On skoro macie Tomiyasu który jak grał to ogarniał zawsze. Plus White, Saliba, Kiwior, Gabriel i Holding. Polecam kupić jeszcze z 3 środkowych, prawych obrońców.
To mój nieszczesny Liverpool by mógł go wziąć żeby obsadzić i środek obrony w razie wu i prawą obronę jakby Trent miał grać wyżej, ale to Liverpool![]()
-
RIVALDO111
- Zbanowany
- ConeyIsland
kolo był wybrany graczem roku 2020–21 i 2021–22 w czelsi. nie wiem prawdę mowiąc gdzie go ten hag będzie chciał wystawiać... ogladałem jakieś 3/4 meczów united (<3) w ub. sezonie i albo bruno na skrzydlo a mount na 10, albo mount na skrzydło (gdzieś czytałem że na skrzydle mount w the blues gorzej wypadał...)
Wow!!!!!!!!111oneoneone dostał za to dyplom?