Piszesz, jakby oni obaj reklamowali co najmniej szampony Head n Shoulders i byli twarzami perfumów od Armaniego. Te ich współprace to pokazanie mordy na instagramie z jakimś logo od suplmentów diety i trucia się dymem z CBD co najwyżej. I nie chodzi o wizerunek, tylko o popularność i powtarzalność wyświetleń danego logo bez większego związku z bohaterem akcji promocyjnej.LWD pisze: ↑22 cze 2023, 20:38 pod względem współprac reklamowych zdecydowanie na minus, bo już byłoby wiadomo, że mają sporo ludzi negatywnie nastawionych do tejże persony, pod względem koncertów podobnie, dodatkowo też może im tych fanów ubyć, bo jakaś tam wspólna część ich publik by musiała zacząć wybierać kogo chcą słuchać
PEJA vs PALUCH: POZNAŃSKA WOJNA DOMOWA
- gods bidness
Re: PEJA vs PALUCH: POZNAŃSKA WOJNA DOMOWA
Źródło: https://rapnews.pl/peja-nawija-o-paluch ... ej-plycie/Peja o Paluchu na „HIP HOP 50”
Zapowiada się zatem, że na nadchodzącym albumie możemy spodziewać się mocnych, bezkompromisowych tekstów. Raper zdradził, że na „HIP HOP 50” wymieni kilka ksyw postaci z branży, których użył w różnych kontekstach.
„Mimo, że nie przetrawią wciąż pytają o beef…” – Na HH_50 wymieniam kilka ksyw, których użyłem w rożnym kontekście. Mój ulubieniec też tam jest i nie nagrałem tego wczoraj – przekazał Rychu.
Ciekawostką jest fakt, że Peja podkreślił to, że utwór nie został nagrany w ostatnich dniach. Premiera projektu „HIP HOP 50” została zaplanowana na 11 sierpnia, ale już niedługo ruszy sprzedaż preorderów.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
A "ulubieniec" to nie po prostu Tede?
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Biorąc pod uwagę to całe podkreślanie że nie nagrał tego wczoraj jestem w stanie uwierzyć w Palca. Jakby chciał zaczepić Tede, to na obecnym etapie po prostu by to zrobił, a tym podkreślaniem że to bez związku z ostatnimi wydarzeniami może chce zaznaczyć, że Paluch wkurwiał go już wcześniej, więc dostałby i z dramą na instagramie i bez.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
Na dobrą sprawę to by było dużo śmieszniej i ciekawiej jakby na nowej płycie zamiast Palucha, Tedego zdissował całym numerem.
Tak czy siak, to będzie tak chujowe, że nie mogę się doczekać. Uwielbiam to swędzenie żenady przy słuchaniu Peji.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Tylko Peja, król Jeżyc, jeśli potrafiłby się wkurwić jak w legendarnym 10 minutowym dissie na Parias, to rozjebałby Palca na mikrocząsteczki.
Nie wiem, jak ktoś może słuchać Palucha na poważnie, chodzić w ciuchach BOR i świrować ulicznika, cancelowałbym, może Rychu miał wpadkę z TVNem, może miał gorszą sytuację finansową, nie wiem, ta zadra na jego bogatej karierze nie zmieni mojego zdania, Rychu bawił uczył edukował, zanim Paluch wydukał pierwsze sylaby do mikrofonu.
W kwestii Lubin-Nitro, obaj do jebania, ale Nitro 100% racjiq, Lubin świruje jakiegoś TrueMC, a chłopa nikt nie zna, pierdoli 3 po 3, żeby złapać trochę viewsów.
Dawać te dissy panowie, róbcie rap róbcie hiphop, wyłącznie internety i przed mikrofony, start
Nie wiem, jak ktoś może słuchać Palucha na poważnie, chodzić w ciuchach BOR i świrować ulicznika, cancelowałbym, może Rychu miał wpadkę z TVNem, może miał gorszą sytuację finansową, nie wiem, ta zadra na jego bogatej karierze nie zmieni mojego zdania, Rychu bawił uczył edukował, zanim Paluch wydukał pierwsze sylaby do mikrofonu.
W kwestii Lubin-Nitro, obaj do jebania, ale Nitro 100% racjiq, Lubin świruje jakiegoś TrueMC, a chłopa nikt nie zna, pierdoli 3 po 3, żeby złapać trochę viewsów.
Dawać te dissy panowie, róbcie rap róbcie hiphop, wyłącznie internety i przed mikrofony, start
Najciekawsze jest to, że za ten diss lecą obecnie same propsy, a gdy wychodził to na ślizgu leciały same niepropsy.
Spoiler
<skrecz> po fali hejtów nadchodzi fala propsów </skrecz>
styl zakręcony jak czas akkusativ
- scam_sakawa
Co? Pamiętam ten beef jak mało co w swoim życiu, przecież Rysia propsowali wszyscy za rozpierdolenie całego Pariasu w 10 minut.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
stare konie strzelają do siebie kapiszonami na instagramie, pif paf
dokąd ta kultura zaszła...
dokąd ta kultura zaszła...
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
No czekają kto zacznie, bo zawsze o wiele lepiej odpowiadać, tylko szkoda że pewnie we dwóch o tym samym pomyśleli
Tak sie dzieje kiedy sie jest suchym alkohilikiem jak juz jeden uzytkownik wczesniej wspomnial
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
jak nawinał ktoś, kiedyś, gdzieś..To miał być Hip-Hop, igrzyska MC, jest pizda, festiwal piosenki studenckiej
Rap moją religią, na jej tle wojny nie będzie
To jednak uprzedzam: przypierdolę swoją kwestię
Dawaj Rysiek, co masz do stracenia, odbezpiecz broń i wal
To jednak uprzedzam: przypierdolę swoją kwestię
Dawaj Rysiek, co masz do stracenia, odbezpiecz broń i wal
- Bryx Fenrir
@CobraBOY Już zapowiedział, że będzie pocisk na płycie i sądzę, że dopiero wtedy się rozkręci, bo Paluch obok pocisku na płycie nie będzie mógł przejść obojętnie
@Bryx Fenrir
Ooo dzięki za info, nie dotarło do mnie
Bardzo mnie to cieszy, Onomato jeszcze nie schodzi ze sceny, a Palucha ktoś mógłby przytemperować
Ooo dzięki za info, nie dotarło do mnie
Bardzo mnie to cieszy, Onomato jeszcze nie schodzi ze sceny, a Palucha ktoś mógłby przytemperować
- FruitOffTheWall
komentarz faziego
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Kiedy zamieniasz przeklenstwo jako przecinek, kurwa
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night