Bunnymen77 pisze: ↑22 cze 2023, 8:51
Ja filmiku nie mam, ale to bylo jak byl w grubym sztosie, jednoczesnie mocno propsowal peje
coś tam było, że paluch kurwo jebana i z klamką siedział, albo groził że go odjebie, i że jedyny prawdziwy raper w poznaniu to peja
o jest, najlepsze jak następnego dnia zamiast się tłumaczyć jakby można się zazwyczaj spodziewać, to mówi że był najebany, ale on to wszystko podtrzymuje
Bla, bla, bla, tak od lat gadają o mnie śmietnik
Każdy wers, każdy track wynosił mnie na świecznik
W skarbówce donosy, prosimy go przеświetlić
Nie ma nic, czysty zysk, ile możеcie męczyć
Wszystkie szury, anonimy tworzą o mnie mity
Narkomani mają filmy, żeby mnie naliczyć
Nie ukrywam się jak szczury, mam tu zapas zniczy
Jeśli mój teren naruszysz, nie udźwigniesz wixy, kurwo
Przypomnialo mi sie jak Paluch nagrywal kiedys diss na Fokusa, nawet dobre to bylo ale ten drugi sie wtedy obsral i odpuścil. Tutaj zawodnik duzo powazniejszy i do tego z jego miasta, czuje ze Lukaszek nic nie nagra - za duzy kalkulator i pewnie taki beef móglby troche potrwać jak w przypadku peja vs tede
z drugiej strony sporo poznańskich raperów trzyma z Paluchem, chociazby wsrh? a bananami raczej nie są
Fokus najpierw nagrał to a potem Paluch odpowiedział, to już tak nawiasem mówiąc (po odpowiedzi i innych akcjach się obsrał, proponując wspólny numer i wiele innych panicznych akcji). A Fokus odpowiedział na zaczepkę na kawałku Wiarygodność
co do fokusa to on ten "diss" nagrał rok po zaczepce palucha, akurat przy okazji premiery filmu o paktofonice (diss w cudzysłowie, bo tam nie ma absolutnie nic o paluchu, fokus po prostu wyjął jakiś stary odrzut z szuflady i podpisał to jako diss)