Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Transfery
Saul z Atletico już blisko Arabii.
Bernardo Silva wg nowych źródeł też rozważa Arabię.
Czy właśnie obserwujemy początek powstania najlepszej ligi świata.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
kurwa jakie hot-tejki lecą XDSaul z Atletico już blisko Arabii.
Romero co bajki wymyśla
Ogólnie ten Romero to ostatnio nie ma najlepszych dni. Totalnie nie wie co się dzieje. Chyba mu źródełko w klubie wyschło
Co za bzdury z tymi Bernardo i Bruno 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Romano potwierdził że Kovacic piłkarzem City. Trochę dziwne że na całym rynku nie było lepszej alternatywy za Gundogana 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Słyszałem z nazwiska, ktoś coś o typie?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Kovacic super piłkarz. Props dla City. W dobrze funkcjonującym organizmie będzie kozakiem, który odbierze, poda, wyreguluje tempo i przedrybluje w środkowej strefie, co jest na wagę złota, a robi to lepiej niż np. Gundogan. Jedyny mankament to liczby, ale kto wie, może Guardiola to widzi i wie jak to poprawić. Szkoda, że za stary na to, by zainteresował się nim LFC, bo śledzę od czasów Interu i jest to Pan Piłkarz.
Ze wszystkich zawodników którzy odejdą z Chelsea najbardziej mi szkoda właśnie Kovy, ten zawodnik miewał zajebiste mecze, właśnie najbardziej ceniłem w nim ta gibkość i zdolność do szybkiego poderwania akcji mając zawodników na plecach. Guardiola może z niego wycisnąć jeszce więcej a jak ustabilizuje formę to będzie mocnym punktem drużyny, niestety w Chelsea częstą ja gubił, no i te urazy nieszczęsne.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

w sumie Gundogan zaczął na poważnie liczby zbierać u Guardioli, wiec nie odbierajmy nadziei Kovaciciowi
w fmie zajebisty :P all-rounder
pytanie gdzie będą chcieli nim grać, bo na OŚ gostek będzie (szczególnie w PL) odstawał mocno fizycznie, chyba że biorą go żeby mieć większą głębie składu, bo typ grywał już na OŚ, OP, DPŚ, Prawym Wahadle, więc mogą go rzucać po pozycjach, w razie kontuzji czy kartek
- rozklad_gaussa
najwiekszym plusem tego transferu jest niechybne pozbycie sie holdiniego ze składu
co do pozycji to raczej po i początkowo jako pozszerzenie skladu bo nie wyobrazam sobie, zeby mikel posadzil swojego ulubienca bena (i slusznie zreszta)
co do pozycji to raczej po i początkowo jako pozszerzenie skladu bo nie wyobrazam sobie, zeby mikel posadzil swojego ulubienca bena (i slusznie zreszta)
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Ej, dalibyście 100 mln euro za Rice’a? Moim zdaniem, biorąc pod uwagę, że Bellingham kosztował 20 mln więcej, to chora cena.
100 mln to można dać za Kimmicha, a nie za Rice’a.
100 mln to można dać za Kimmicha, a nie za Rice’a.
Anglik + 40 baniek do wartości.
- bialyjelen
zwlaszcza anglik nie opuszczajacy premier league
zwlaszcza anglik nie opuszczajacy premier league, który ma 24 lata, jest jednym z najlepszych dmów na świecie i regularnie ciągnie za uszy słaby zespół
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
-
szoumidelej
no i raczej wszystko w temacie, z drugiej strony najwazniejsza pozycja zabezpieczona na pare lat, a partey chyba ma na stole oferte od arabow
zapowiada sie na 3241 jak u pepa w przyszlym sezonie z havertzem obok odegaarda a w miejsce stonesa najbardziej pasuje mi white a timber chyba do trojki z saliba i gabrielem
problem jest taki ze na razie zadnego here we go nie ma a edu wyslal dzis 75+15 ktora west ham od razu ma odrzucic
plus 'sytuacja kontraktowa' Bellingham była trochę inna, ogólnie to na rynku wartość transferu nie odzwierciedla 1:1 skillsów gracza ale to chyba oczywiste, te 100mln nie wydaje się kompletnie abstrakcyjne jak np. kasa za mudryka czy cucurelle
ale osobiście na miejscu dyrektora sportowego w arsenalu wolałbym te 100mln wydać sobie inaczej