Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
swoim fanom wpierdoliłby
.........
Ostatnio zmieniony 31 lip 2025, 16:14 przez frikz, łącznie zmieniany 1 raz.
styl zakręcony jak czas akkusativ
- Bryx Fenrir
Pamiętajcie, że z dużo mniejszym Arabem w boksie też dostał w mazak
-
JackHerrer
Tym bardziej że kizo wywodzi się z boksu a arab z parteru.
Kizo to jakiś paradoks, niby kibol Lechii Gdańsk a wpierdol obskoczyłby od syna psa filipka
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Serio ktoś rzuci słuchania Kizo bo dostał od Mielonidasa.zuperhero pisze: ↑31 maja 2023, 0:46 swoją drogą to jak to się stało że mimo że kizo ma wizreunek sympatycznego ale jednak groźnego kafara, to porażka z mielonidasem nie wyrządziła mu specjalnie PR'owo krzywdy, przecież to tak teorytycznie mógł być dla jego 'kariery' nokałt, po którym już się nie wstaje, coś na miarę fristajlu eldoki
A jeśli już brać ten wątek na poważnie to i tak w mainstreamie tylko Kizo,Arab ,Jongmem i bracia od Malika mieliby jakieś szanse w bitce.
Reszta Nyplow ,Kinny Zimnerow czy Avi bez podejścia, więc Kizo nadal tu robi za kafara.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- gods bidness
Kizo to dobry mainstreamowy rap, dobry dobór bitów. Typ nie jest gorszy na majku niż jakiś Onar i dobrze się słucha tych niezobowiązujących do niczego bengerów. Odnajduje się na bicie, wersów nie ma żenujących, nie ma wydziwiających, ma takie w sam raz. To wystarczy, żeby być w top 10, bo chyba ciężko wymienić 10 raperów w PL, których chciałoby się słuchać. Kizo Top!
jeszcze z zalet kizo warto wymienic, że opanował podstawy języka polskiego, ma aparat gębowy, a nagrania z jego sesji w studiu się zapisały
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Kiedyś się zastanawiałem jak to możliwe że ten facet idzie na 1 mln subow, ale uświadomiłem sobie że obecnie Polska spuszcza się do Maty gdzie ja mam ciężko zrozumieć 3 słowa co on tam mamrocze ,więc fenomen Kiza już mnie tak nie zaskakuje jak kiedyś.gods bidness pisze: ↑02 cze 2023, 18:29 Kizo to dobry mainstreamowy rap, dobry dobór bitów. Typ nie jest gorszy na majku niż jakiś Onar i dobrze się słucha tych niezobowiązujących do niczego bengerów. Odnajduje się na bicie, wersów nie ma żenujących, nie ma wydziwiających, ma takie w sam raz. To wystarczy, żeby być w top 10, bo chyba ciężko wymienić 10 raperów w PL, których chciałoby się słuchać. Kizo Top!
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
''to trudna droga - predzej miny a nie kocie lby
wszyscy takie miny - mordo, tak wlasnie brzmi skill
chcialem bling bling i panie w miniówach
a takie sny dzis, ze za granie - ''stówa''
wszyscy takie miny - mordo, tak wlasnie brzmi skill
chcialem bling bling i panie w miniówach
a takie sny dzis, ze za granie - ''stówa''
Nikt tak nie zmarnował dobrego bitu jak Taco na Anji
- przedszkolanek
tako zmarnował każdy bit na którym nawijał
to chyba nie jest kontrowersyjna opinia
to chyba nie jest kontrowersyjna opinia
nie no bez przesady, trochę zamulasto płynie ale często zdarza mu się rzucić fajne linijki
znaki zapytania, avengers, eden hazard, madagaskar, arabska noc czy teen kasia/matcha latte akurat bardzo dobrze wykorzystał, więc przyznam że jakieś 80-90% bitów zmarnował
Teen Kasia dobry numer. Ale mnie ten Quebo wkurwia jak można się tym (aż tak) jarać? Jest masa lepszych raperów Paluch Major SPZ w primie, Bonus RPK, Kiełas, OSTR, Pezet, Sokół Rychu Peja
Zbuku, Onar
kark to nie debil, mówił mi tak laik
dorzucilbym chociazby moj faworyt od niego czyli harry angel
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels