VKIE
- Moltisanti
Re: VKIE
Vkie chujowo maks za to pierwszy raz słyszę Maciasa, kojarzyłem go tylko z high league, i w szoku jestem bo pierwszy raz od dawna poczułem powiew świeżości a myslalem ze to jakis randomowy jutuber
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Macias to członek White Widów
Grupa która wbiła potężnie do meja rok temu z Rusina,Vkie i Assterem
Grupa która wbiła potężnie do meja rok temu z Rusina,Vkie i Assterem
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
O vkie śpiewający o cipkach. Nowe nie znałem 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- Bryx Fenrir
klip:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chciałem sprawdzić ale po 3 sekundach musiałem zrezygnować bo strasznie ten głos wkur...a
- przedszkolanek
witch house trapu to się w tym temacie nie spodziewałem
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan