Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- rozklad_gaussa
Re: Transfery
zapomnialem o nim szczerze mowiac
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
z niego taki napastnik jak z Havertza, bardziej jako drugi albo za plecami. Tuchel wystawiał go na wahadle w PSG, przypominam 
żeby nie było, ja jestem fanem Nkunku, ale no w Bundes to i Werner był kozakiem.
żeby nie było, ja jestem fanem Nkunku, ale no w Bundes to i Werner był kozakiem.
Jakieś włoskie plotki mówią, że Chelsea chce zrobić deale łączone z Vlahovicem i Barellą, w drugą stronę mają iść Casadei z Lukaku 
Havertz podobno coraz bliżej Arsenalu. Z jednej strony spoko, bo to wciąż zawodnik z dużym potencjałem, który może obsadzić kilka pozycji w razie potrzeby (docelowo za plecami Jesusa? Mam taką nadzieję)
Z drugiej strony, jak już teraz nie wypali, to Arsenal po raz kolejny straci na grubym transferze, bo raz armatki nie potrafią sprzedawać, dwa już się żaden duży klub po raz kolejny nie nabierze na skillsy pana Kai
Mimo wszystko powodzonka z fartem
Z drugiej strony, jak już teraz nie wypali, to Arsenal po raz kolejny straci na grubym transferze, bo raz armatki nie potrafią sprzedawać, dwa już się żaden duży klub po raz kolejny nie nabierze na skillsy pana Kai
Mimo wszystko powodzonka z fartem
Jak dla mnie to on bedzie grał teoretycznie jako druga 8, w praktyce podejrzewam, że gdy Jesus będzie się cofał do rozegrania to Kai będzie wbiegał i zajmował jego miejsce w ataku. Jedyny minus tutaj to chujowość Ziny w obronie, bo Havertz go asekurowac jak Xhaka nie bedzie
A ze sprzedażami to ciezko powiedziec, wczesniej w składzie była taka chujnia opłacana kupą kasy, ze ciezko to było wypchnąć. Zobaczymy jak ogarną Tierneya i Baloguna, jak po taniosci to faktycznie nie potrafią
A ze sprzedażami to ciezko powiedziec, wczesniej w składzie była taka chujnia opłacana kupą kasy, ze ciezko to było wypchnąć. Zobaczymy jak ogarną Tierneya i Baloguna, jak po taniosci to faktycznie nie potrafią
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Serio?
Mi śmigało gdzieś, że koło 60, to już to tak trochę boli 
ktos chyba znalazł w biurowcu czelsi ukryte notatki mariny do negocjacji
No nawet jeśli w Euro to się zwróci, bo za tyle przychodził
Nawet w euro to popierdoliło tego Edu potężnie jak tak będzie
Uważam, że Havertz ma potencjał, ale dawać za niego tyle siana
btw. Romano podaje, że Partey może odejść. Niby są mocne plotki, że ma przyjść Lavia ale w sumie nie wiem do konca jak on gra, Southmapton mnie meczyło za bardzo. Tak czy tak wtedy jest Rice/Jorginho/Lavia/ESR/Vieira/Kai/Ode i od biedy Elneny, jeszcze ktos by sie przydał w zależności od wiary w ESR i Vieire (u mnie średnia)
btw. Romano podaje, że Partey może odejść. Niby są mocne plotki, że ma przyjść Lavia ale w sumie nie wiem do konca jak on gra, Southmapton mnie meczyło za bardzo. Tak czy tak wtedy jest Rice/Jorginho/Lavia/ESR/Vieira/Kai/Ode i od biedy Elneny, jeszcze ktos by sie przydał w zależności od wiary w ESR i Vieire (u mnie średnia)
- rozklad_gaussa
farmazon z tymi 80, od poczatku sie mowi, ze 70 w funtach nie chca zaplacic i schodzili do 55, wiec nie wierze ze z dupy nagle znowu rzuca tyle co na poczatku chelsea chciala
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Ruben Neves idzie z Wolves do Arabii za 55mln ojro według Relevo, ładnie się tam bawią xD
Kocham, pozdrawiam
A miał iść do Barcelony, Mendes chciał go tam wepchnąć, ale Xavi nie chciał 
- ebismolarek
Miał być Nagelsmann ale nie wypalilo, teraz niby już Enrique blisko PSG xdd
z tymi arabami to złoty interes, najwięcej mówi się o Ziyechu, potem Mendy i Koulibaly
Generalnie czystka wydaje się zmierzać w dobrą stronę, w mediach mówi się, że oferty mają Kovavic, Kante, Havertz, Ziyech, Koulibaly czy Mendy, kolejni w kolejce RLC, Gallagher, Pulisic, Mount i Auba plus wracający z wypożyczeń Lukaku czy Ampadu. Wpadnie pewnie nowy bramkarz (Onana?) plus ten Caicedo, Nkunku i Jackson i można walczyć o 7 miejsce w przyszłym sezonie.
Lukaku też ma ofertę z Arabii, ale uparty na Inter.
Onane odpuścili, więc raczej Kepa i Słonina na przyszły sezon, chyba że Emi Martinez??? Kto wie.
Onane odpuścili, więc raczej Kepa i Słonina na przyszły sezon, chyba że Emi Martinez??? Kto wie.