OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Nowy sezon Black Mirror wjechał na rejon, oglądał już ktoś jakieś odcinki?
Kocham, pozdrawiam
mam nadzieję, że będzie lepiej niż w chujowym 5 sezonie, czekam z penisem w dłoni
Pierwszy odcinek taki se, drugi taki se, trzeci odcinek polecam, czwarty to chujnia taka, że ostatniego mi się już nie chciało włączyć
pierwszy mega chujowy i nawet nie sprawdzałem pozostałych, odpalę trzeci skoro polecasz
no ten odcinek ze statkiem kosmicznym kozak reszta syf
- MalkoNTENT
Serio wam się podobał? Był tak żałośnie przewidywalny
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
The Offer - ciekawy serial o powstawaniu Ojca Chrzestnego, mozna zobaczyc na Skyshowtime, polecam
@kuszmen To zdecydowanie jedna z topek w 22.
Pewnie #nikogo, ale ten nowy spin-off TWD zapowiada się naprawdę dobrze.
Morgan i Cohen są producentami wykonawczymi.
Budżet pierwszego sezonu The Walking Dead: Dead City wyniósł około 72 miliony dolarów
Cały sezon ma mieć tylko 6 odcinków, czyli unikamy rozwleczenia do 16 odcinków.
Pierwszy odcinek zapowiadający okej, drugi już super, miło widzieć mniej grzecznego Negana.
Widać, że sianko się zgadzało (chyba, że ponad 10 baniek na odcinek to normalka, nie orientuję się), bo ten apokaliptyczny Manhattan wygląda dobrze i wszystko jest w takich niebieskich? barwach.
Na imdb ocena ludu aktualnie 8,0
Jebałem TWD od połowy siódmego sezonu jak mogłem, więc miłe zaskoczenie.
Na ten moment czekam bardziej niż na odcinki TLOU, ale Dead City ma przewagę, bo jednak w TLOU fabułę znałem na pamięć, a HBO od drugiego odcinka zaczęło odpierdalać manianę.
Budżet pierwszego sezonu The Walking Dead: Dead City wyniósł około 72 miliony dolarów
Pierwszy odcinek zapowiadający okej, drugi już super, miło widzieć mniej grzecznego Negana.
Widać, że sianko się zgadzało (chyba, że ponad 10 baniek na odcinek to normalka, nie orientuję się), bo ten apokaliptyczny Manhattan wygląda dobrze i wszystko jest w takich niebieskich? barwach.
Na ten moment czekam bardziej niż na odcinki TLOU, ale Dead City ma przewagę, bo jednak w TLOU fabułę znałem na pamięć, a HBO od drugiego odcinka zaczęło odpierdalać manianę.
Nic z tego dobrego nie będzie dalej te same idiotyzmy co w podstawie, jedno co trzeba przyznać to w tym pierwszym epizodzie była całkiem dobra ścieżka dźwiękowa.
Dzięki, nie wiedziałem że takie coś wyszło, będzie sprawdzane. Tylko jeśli oglądałem oryginał do 7 czy tam 8 sezonu to coś zmienia ? bo pierdołę nadrabianie jeszcze 4 sezonówkapper1 pisze: ↑22 cze 2023, 23:22 Pewnie #nikogo, ale ten nowy spin-off TWD zapowiada się naprawdę dobrze.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Oprócz tego, że Maggie dalej ma w głowie, kto zajebał jej męża i Negan się zresocjalizował jakoś tam to nie.
Wystarczy wiedzieć, że nie pałają do siebie miłością
Nawiązania w dialogach i postaci też są głównie do 7. i 8. sezonu
Wystarczy wiedzieć, że nie pałają do siebie miłością
Nawiązania w dialogach i postaci też są głównie do 7. i 8. sezonu
Ostatnio zmieniony 28 cze 2023, 17:25 przez kapper1, łącznie zmieniany 1 raz.
- ConeyIsland
lece z good doctorem od kilku tygodni i do pewnego momentu człowiek widzi postacie a nie kolor skory postaci ale to co sie w s04e09 odjebalo to
mudżinka mówi “I got tired of working that hard to make white people comfortable.”
ogólnie co parę odcinków jest zły facet (biały ofc, czarni raczej bardziej 'good' niż good doctor), czarni majo trudniej by sie dostac na medycyne, geje się całują w scenach kompletnie tego nie potrzebujących, etc.
ech... mało seriali mainstreamowych (?) chyba oglądam bo podobno to jest chleb powszedni. w moich skandynawskich kryminałach z viaplaya tego jakoś nie widywałem.
mudżinka mówi “I got tired of working that hard to make white people comfortable.”
ogólnie co parę odcinków jest zły facet (biały ofc, czarni raczej bardziej 'good' niż good doctor), czarni majo trudniej by sie dostac na medycyne, geje się całują w scenach kompletnie tego nie potrzebujących, etc.
ech... mało seriali mainstreamowych (?) chyba oglądam bo podobno to jest chleb powszedni. w moich skandynawskich kryminałach z viaplaya tego jakoś nie widywałem.
a które te skandynawskie kryminały z viaplay polecasz?
- ConeyIsland
Most nad sundem >>>
Cardinal też dobry. Forbrydelsen, Dochodzenie ewentualnie.
w broen ani jednej gejowskiej pary potwierdzam mozna smialo wlaczac
Wciągnałem w 3 dni, dzięki. Jestem zdziwiony, że główny aktor nie grał Elvisa w niedawnym filmie biograficznym. Z tym co grał, to wyłączyłem po pół h.
Blondyneczka z Teda Lasso, też uniosła. W sumie kurcze ten aktor co Charliego grał, czy Boba no imo dowozili w chuj. Świetny casting. Polecam dalej.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Most oczywiście znamConeyIsland pisze: ↑28 cze 2023, 17:59 Most nad sundem >>>
The Killing jest tylko skandynawska wersja czyli właśnie Forbrydelsen, słyszałem że amerykańska jest lepsza? a to to na Disneyu tylko
- ConeyIsland
Forbrydelsen pierwszy sezon obejrzałem, drugi zacząłem ale mnie nie wciągnał wiec se darowałem. Ja z kolei slyszalem ze oryg. (skandyn.) lepszy niż US Killing 
Wleciały 3 pierwsze odcinki 3 sezonu Warrior na HBO Max, zajebista sprawa. Mieli anulować, a jednak rzucili większym budżetem i to widać. Jeżeli podobało wam się Banshee to polecam sprawdzić.