I liga i niżej

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Czy Jurij Szatałow utrzyma Górnika Łęczna w I lidze?

Owszem
5
33%
A skądże
10
67%

Liczba głosów: 15

Bisclavret

Re: I liga i niżej

Post autor: Bisclavret »

Spoko sezon, w pewnym momencie Stomil był najmocniejszy w lidze, ale końcówka sezonu dramatycznie położona (remis z siarka u siebie głównie, czy 0-3 z Puławami które później w barażach gładko opierdolil)
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Halo Stomil, jak wyjmiecie Pana Ozgę to powinniście być zadowoleni.
https://pogonsportnet.pl/news/ozga-przejmie-stomil
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

a Kolendowicza jak oceniasz, bo też latają ploty, ze ma iść na swoje? pamiętam chłopa jako skrzydłowego bez liczb, który się w jakiś sposób doczłapał do debiutu w kadrze w tych ciemnych wiekach polskiego futbolu, a tu teraz talent trenerski - btw zanim doczytałem na weszło, ze chodzi o Ozgę, uznałem domyslnie, ze to właśnie Kolendowicz i nieźle się zdziwiłem patrząc na tego grubola na zdjeciu zmartwiony, ze poszedł droga starego Koseckiego czy Cyca Lewandowskiego i dalej ładuje w siebie chore ilości kalorii przy jednoczesnym odpuszczeniu ruszania się
Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

robert kolendowicz legenda mojej szczakowianki jaworzno w starym cmie :oops:
wielkie pozdro dla niego niech mu się wiedzie
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Raczej Robert K. :lol: Chyba nawet skazano go za korupcje.
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Kolendowicza nie ocenię, niech w końcu idzie, bo według wielu z nas jest po prostu pijawką siedzącą w Pogoni po znajomości i powinien w końcu iść na swoje, ale panu Ozdze bardzo kibicuję, zrobił 2 miejsce w lidze z zespołem rezerw, który nie był zbytnio wzmacniany piłkarzami z pierwszego zespołu. W sumie z taką ekstraklasową przeszłością to w rezerwach gra pan piłkarz Wojciech Lisowski (wcześniej Stal Mielec) i Bartosz Ława nasz arkowiec. Wyróżnia się bardzo dobrą pracą z młodzieżą, pod jego okiem najbardziej rozwinęło się dwóch chłopaków ściągniętych ze szkółki w...Iranie i mam nadzieję, że niedługo zadebiutują w pierwszym zespole. Ligę przegrał tylko z Olimpią Grudziądz, sezon lepszy od mocnego Zawiszy lub Gedanii. Poprzednio pracował w Świcie Szczecin, też zajął drugie miejsce w lidze ustępując tylko toruńskiej Elanie. No mam jakieś wrażenie, że będzie z niego pociecha w Olsztynie.

Dodano po 1 dniu 52 minutach 8 sekundach:
popularny Cycu w Termalice
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Jak patrzę kogo te kluby biorą to znowu ktoś z drugiego szeregu awansuje, jedyny ruch gdzie jest mało wątpliwości to Grabowski do Lechii. Poza tym Miedź mocno aktywna na rynku jesli chodzi o ligowców i powinno to wyjść im na dobre, branie tylu zawodników mało grających w ostatnim czasie zawaliło im sezon
Influencer.
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

A Łobo w Arce. Współczuję mu. xd
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

Kurde czyli jednak eksperyment z Ryszardem Wieczorkiem zakończył się niepowodzeniem?
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

nie wiem co myśleć o tym Łobo, no bo tak: w I lidze jego Miedź grała świetnie, zdominowała ligę, na żywo ich widziałem i wyglądali świetnie, no a w Ekstraklasie kupa. Czy to wina trenera to nie wiem, może za dużo wonderkidów z FMa i to był błąd bardziej tego pana Ubycha. No ale teraz Łobodziński nie dał rady w Wieczystej i spektakularnie spierdolił tam końcówkę sezonu. Oczywiście to jest klub mem, zmieniają tam tych trenerów co i rusz więc jednoznacznie trudno to ocenić, ale no jednak nie poszło mu. W Arce też są cyrki z panami Kołakowskimi także jestem bardzo ciekawy tej przygody.
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

W Miedzi trenerzy są współodpowiedzialni za transfery i z tego co mówił Dadełło to Łobodziński sam chciał takich zawodników do odbudowy
Influencer.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Marek Zub trenerem Stali Rzeszów

No i fajnie :)
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Zaglądając sporo niżej, piękne historie :D
Spoiler

Jeden wielki :bowdown:
wujot
ave

Post autor: wujot »

właśnie miałem wrzucać, niewiarygodne zbiegi okoliczności :bowdown:
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

https://weszlo.com/2023/06/30/chuca-mie ... de-ferrol/

XD chuca kozak wiadomo ale on kurwa pierwszy sezon w Wiśle ssał mocno, on sie imo tam nie zaaklimatyzuje na początku i cyk powrót do miedzi albo warty
rip zioloziolo

Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Feio nie ma nowej umowy, piłkarze protestują i nie jada do Łęcznej na sparing :lol: długo w Motorze było normalnie, ze 3 tygodnie :lol: to i tak najdłużej odkąd pamiętam
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

bez przesady, że taki Chuca nie dałby rady w drugiej holenderskiej.

W ogóle jak już jesteśmy w temacie Hiszpanów to ciekawi mnie Wisła, bo co by nie mówić znów robią rewolucję. I ruchy tych piłkarzy, których znam wyglądają na przemyślane (Goku mega gość, Sobczak uzupełnienie ataku, Olejarka na skrzydełku + pisze się o powrocie Lloncha), to Fernandez, Mula czy Igbekeme po stronie strat to duże nazwiska. Do tego słaby trener Sobolewski został więc znów mogą być ciężary.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

ja to tej kurwa wisly nie rozumiem, jak teraz nie wejdą to bekunia bedzie 2115x większa niz rok temu, hiszpany co grały w la lidze lub drugiej la lidze a nie potrafią wjechać kurwa do ekstraklasy :D :D

wiem ze to nei jest takie proste i takie kluby jak chrobry, puszcza czy jakis kurwa górnik łeczna lub odra, są idealne żeby zgubić punkty. Ale szanowni państwo to tylko pierwsza liga ( lub aż)

chociaż przykład takiej arki co siedzi tam x lat to gruba czopka, spadnięcie do pierwszej ligi i awans z bomby to tylko górnikowi się chyba udało w tym pojebanym sezonie gdzie mieli 1% szans :D

dziękujmy jebanemu pzpn za baraże btw
rip zioloziolo

Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

jeszcze ten gornik od razu po awansie zrobil puchary XD
Awatar użytkownika
Minutka

Post autor: Minutka »

Pamiętam jak w Olsztynie dostawali na pizde 2:0 do przerwy, a skończyło się 2:4. To było jeszcze jakoś zaraz po śmierci Andrzeja Biedrzyckiego. Stomil zawsze potrafił zapewnić emocje
ODPOWIEDZ