Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- the badman
- Artysta
Re: Transfery
Po co te dymy tu jakieś jak jak właśnie Hiszpański został zawodnikiem Wisły Płock
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ja od dawna nie śledzę ligi polskiej. Nie wiem co ty do mnie mówisz.the badman pisze: ↑14 cze 2023, 22:11 Po co te dymy tu jakieś jak jak właśnie Hiszpański został zawodnikiem Wisły Płock
Angielska i LM w 90 procentach. I 10 procent hiszpańska, tak to u mnie dziś wygląda.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
i 87% nicolo barellaRIVALDO111 pisze: ↑14 cze 2023, 22:23
Angielska i LM w 90 procentach. I 10 procent hiszpańska, tak to u mnie dziś wygląda.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
Bisclavret
O NIE TO JEDNAK NIEPRAWDA Z TYM BARELLA
60 mln Ł za Havertza i między nami spoko @Piters. Byłem fanem, liczyłem na wiele (w przeciwieństwie do Wernera, tutaj czułem flopa), ale poza golem w finale LM to niczym mnie nie urzekł i bez żalu pożegnam.
Dodano po 24 minutach 59 sekundach:
Dodano po 24 minutach 59 sekundach:
FLoo pisze: ↑13 cze 2023, 19:49Kim Min-jae jest gotowy, by dołączyć do Manchesteru United
Oczekuje się, że od 1 lipca będzie zawodnikiem Manchesteru United, gdy opłacą jego klauzulę odstępnego wynoszącą 60 milionów euro
Obrońca „zaakceptował” ofertę kontraktu o wartości 9 milionów funtów rocznie [Il Mattino]
wszystko co możemy dać to 40 i mega durnie stracona bramka w jednym z dwóch meczów sezonu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
dajcie baloguna na wymianę i spk
Najgorzej ze United skonczy bez topowego napastnika bo ten żyd nie sprzeda Kane’a albo kupią jakiegoś lamusa z Atalanty
wymiana bez hajsu to w sumie byłaby spoko opcja, każdy by zyskał
Dodano po 7 godzinach 44 minutach 45 sekundach:
Pierwsza oferta za Ryża została wysłana rano, odrzucona. Oferowali 80 + 10, płatne w 6 lat
Poszła niby teraz druga, już na 100 mln. Bez szczegółów
Arsenal odpuszcza Caicedo. Chwile później wypływa, że Brighton chce podobno 120, żeby naciąć Chelsea wiadomo
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Wg lekipa idzie do OM
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Sprzeda , bo Kane będzie free agentem w 2024.
A Totty potrzebują masy szmalu pod nowe fundamenty.
Nawet za darmo niech biorą
Dodano po 23 minutach 22 sekundach:
Chuj wie kto to jest
Jackson dobry gość, ale moim zdaniem za wcześnie dla niego na taki klub
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Nom, takie Crystal Palace byłoby akurat dobrym kierunkiem 
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
ta chelsea to zamierza kupic 50 zawodnikow zeby miec w czym wybierac czy o co chodzi
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Tam połowa idzie na sprzedaż po tragicznym sezonie, więc masz powtórkę z rozrywki.
Mówi się że moze polecieć tylko na szybko - Aubameyang,Ziyech,Kai Havertz, Pulisic,Kovacic czy Mount , a to jeszcze nie musi być koniec.
- rozklad_gaussa
ale napastnik to im akurat potrzebny
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.