Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
A Arsenal closing to Declan Ryż, z bonusami ponad 100 mln
a slyszeliscie o kylianie w realu
oby Ryż podpisany szybko bo nie moge się doczekać
Jeszcze niby dalej mocno zainteresowani Caicedo i Gundo
Jeszcze niby dalej mocno zainteresowani Caicedo i Gundo
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- rozklad_gaussa
kroenke pojebalo jesli jeszcze na caicedo da hajs
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
w sumie to by było jakies 170 mln, + z 20 na ŚO/PO i tyle
Patrząc że ma być sporo sprzedaży to nie jest aż tak dużo
Patrząc że ma być sporo sprzedaży to nie jest aż tak dużo
- ebismolarek
-
szoumidelej
zobaczymy za ile w końcu wbije rice, widziałem już parę twitów 92 + 10 i od razu po tym transferze xhake do leverkusen pewnie ogłoszą
saliba przedłużył o 4 lata to można traktować jako transfer
jeśli za gvardiola lipsk chce ok. 100mln to będzie kompromitacja edu i zarządu jeśli pozwolą mu odejść za parę lat do realu albo psg za frytasy
noo caicedo dobry przecinak i tutaj fajnie byłoby bank rozbić ale z innymi transerami to będzie 200+ ze świeższych tematów niby zainteresowanie castagne z lester jako backup
saliba przedłużył o 4 lata to można traktować jako transfer
Pewnie pójdzie do Barcy i tak, no ale brzmi dobrze
Właśnie co do Declana to widziałem wcześniej 90+10, teraz coś dają że chyba więcej, chuj wie troche.
A Castagne to nie wiem, mieszane uczucia mam, nie grał jakos wybitnie ostatnimi czasy, do systemu nie pasuje, jedyny plus ze moze obskoczyć i lewa, i prawą obrone. Ale ogolnie chyba jestem na nie
-
szoumidelej
pewnie kierują się tym że z championship to go wyciągną za ~15mln sezon taki se w jego wykonaniu ale potrafi się podłączyć w ofensywie i w kadrze normalnie pyka
ciekawe za ile pójdzie balogun jeśli dobrze rozkminią to imo 45mln w zasięgu
btw roma fajne ruchy za friko ndicka z aouarem i chcą scammacce na wypo który się odbił od west hamu
ciekawe za ile pójdzie balogun jeśli dobrze rozkminią to imo 45mln w zasięgu
btw roma fajne ruchy za friko ndicka z aouarem i chcą scammacce na wypo który się odbił od west hamu
Al Hilal zainteresowane Lakaką, wspaniałe było by to okno
Po co Gundo miałby iść do Arsenalu 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No to już pozamiatane. Teraz tylko pytanie gdzie i za ile.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
no bardzo fajne: Aouar jakieś trzy lata za późno, żarł gruz już od dawna i nawet kibicom Lyonu nie szkoda, Scamacca czyli totalny niewypał i do tego kontuzjowany więc nie będzie gotowy na początek sezonu, ale no może we Włoszech znów zacznie coś grać, rok temu oprócz WHU chciało go przecież PSG, a ten Ndicka to nie wiem, bo to z Bundes.szoumidelej pisze: ↑13 cze 2023, 12:39 btw roma fajne ruchy za friko ndicka z aouarem i chcą scammacce na wypo który się odbił od west hamu
Tego Caicedo Chelsea pewnie łatwo nie odpuści, zwłaszcza że z tym Ugarte chyba się nie uda.
juz zdementowal ploty i powiedzial, ze zostaje w PSG w przyszlym sezonie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
no w przyszłym spoko, ale co dalej 
na miejscu tego Mbappe to bym dzwonił do arabów i pytał czy zapłacą 500 za sezon
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Fajnie tylko on będzie free agentem w 2024.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
szoumidelej
bez odstepnego beda uzupelnienia w kazdej w formacji mimo wszystko raczej kojarzonymi nazwiskami w europie i wciaz jest przestrzen na transfery gotowkowe. podobny ruch jak tielemans za darmoszke pomimo slabego sezonu Belga. przy dobrych wiatrach moze sie zakreca w okolicy 12 miejscapotter pisze: ↑13 cze 2023, 15:40no bardzo fajne: Aouar jakieś trzy lata za późno, żarł gruz już od dawna i nawet kibicom Lyonu nie szkoda, Scamacca czyli totalny niewypał i do tego kontuzjowany więc nie będzie gotowy na początek sezonu, ale no może we Włoszech znów zacznie coś grać, rok temu oprócz WHU chciało go przecież PSG, a ten Ndicka to nie wiem, bo to z Bundes.szoumidelej pisze: ↑13 cze 2023, 12:39 btw roma fajne ruchy za friko ndicka z aouarem i chcą scammacce na wypo który się odbił od west hamu
Chce kontrakt 3 letni, City dawało tylko rok. Chyba że chodzi, że Barca dużo lepsza to o ile koniec końców się zgadzam, że na jego miejscu wybrałbym Barce, tak wchodzi dużo czynników typu kraj, znajomość z Artetą, hajs itd.