Jest to gdzieś jeszcze?
Paweł Bokun
Re: Paweł Bokun
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
@drzeworyt Zalezy co bylo w linku, jezeli tam bylo "bocconi" to jest dalej na spotku z tego co widze
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy

Ciekawe czy chodzi o muzykę czy shitposting na ig...

"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
Na razie przelecialem na szybko ale wydaje sie spoko, fajnie ze znowu cos wydal lubie jego poczucie humoru i nawijke, no i bity tez czesto przyjemne takie do potuptania wybiera
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
podbijam epkę z 2025 (oczywiście zrobił reupload xd)
naprawdę spoko muzyczka i teksty, jak się zraziliście jakimiś poprzednimi rzeczami, bo były bezbekowe, to tutaj poszedł w inną stronę i imo wyszło
naprawdę spoko muzyczka i teksty, jak się zraziliście jakimiś poprzednimi rzeczami, bo były bezbekowe, to tutaj poszedł w inną stronę i imo wyszło
O sprawdze bo chyba nie sluchalem, Pawel Bokun props, ja lubilem jego bezbekowe rzeczy i uwazalem je za w sumie nie bezbekowe, pozdro jak to czytasz
Dodano po 1 godzinie 59 sekundach:
No kurde tylko p i ł i mi siadlo ale i tak props, odswieze sobie stare kawalki przy okazji bo dawno nie sluchalem.
Lubie ten jego luzny styl, przyjemna nawijke i humorek, mam nadzieje ze jeszcze cos nagra
Dodano po 10 godzinach 13 minutach 51 sekundach:
dobra siedze sobie w biurze i slucham Pjeska, przyjemnie sie tego bardzo slucha, melodyjny ten bokun imo cos jak taki bardziej oczytany i grzeczny Sentino
Dodano po 44 sekundach:
Soundtrack:
Dodano po 3 godzinach 29 minutach 9 sekundach:
Dobra teraz przykul moja uwage ten kawalek:
Piekne polaczenie bitow i klimatow, a ten drugi to w ogole ma pierdolniecie jak normal punch saitamy

Dodano po 1 godzinie 59 sekundach:
No kurde tylko p i ł i mi siadlo ale i tak props, odswieze sobie stare kawalki przy okazji bo dawno nie sluchalem.
Lubie ten jego luzny styl, przyjemna nawijke i humorek, mam nadzieje ze jeszcze cos nagra
Dodano po 10 godzinach 13 minutach 51 sekundach:
dobra siedze sobie w biurze i slucham Pjeska, przyjemnie sie tego bardzo slucha, melodyjny ten bokun imo cos jak taki bardziej oczytany i grzeczny Sentino
Dodano po 44 sekundach:
Soundtrack:
Dodano po 3 godzinach 29 minutach 9 sekundach:
Dobra teraz przykul moja uwage ten kawalek:
Piekne polaczenie bitow i klimatow, a ten drugi to w ogole ma pierdolniecie jak normal punch saitamy