Mokebe - Chwil Gablota (2023)
- Pietrek_Kogucik
Mokebe - Chwil Gablota (2023)
14.04 ruszył preorder od Mokebe, czyli gościa który udzielił się gościnnie na płycie 1988 oraz byłego uczestnika SBM Starter. Dystrybucja Sony.
Małolacik ma niecodzienną stylówę, takżę polecam sprawdzić.
LINK DO PREORDERU https://mokebe.pl/
Małolacik ma niecodzienną stylówę, takżę polecam sprawdzić.
LINK DO PREORDERU https://mokebe.pl/
Re: Mokebe - Chwil Gablota
tytuł grafomański w chuj, ale i tak sprawdzę, bo talenciak i oryginał.
Czekajcie, czekajcie, bo będzie dobry materiał.
Merch też polecam, bo przyłożyłem do tego rękę
Merch też polecam, bo przyłożyłem do tego rękę
to szpaku??
Fajna nazwa uzytkownika
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- Pietrek_Kogucik
Podobieństwo nie jest przypadkowe, obaj urwali się z drzewa Pospolito Chujowwa
takie samo jak wszystkie smutne dzieciaki wkurwione dzieciaki biedne dzieciaki
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Re: Mokebe - Chwil Gablota (2023) [zapowiedź]
Klimatyczny krążek, bardzo fajnie się słuchało, wszystko spójne, podkłady i rapik euforyczne, momentami czuć ducha i koloryt 1988, nie wiem kto robił bity, nie ma info na płycie, ale kozaki, ogólnie dobry album i bardzo dobrze wymasterowany, ocieka charakterem oraz nastrojowością, nie dla każdego, jak na debiucik to całkiem udany.
Wiem ile pasji, ile wysiłku zostało w to włożone. Mix/master robił sam, wszystko w sumie robił sam oprócz beatów. Merchyk to moja robota, więc jak ktoś się zastanawiał to poziom moich forumowych realizacji został podniesiony i możecie brać w ciemno. Na spoti macie producentów, pierwszy numer jest na bicie 1988 i to jest mój ulubiony numer na płycie.SiNi pisze: ↑07 cze 2023, 17:26 Klimatyczny krążek, bardzo fajnie się słuchało, wszystko spójne, podkłady i rapik euforyczne, momentami czuć ducha i koloryt 1988, nie wiem kto robił bity, nie ma info na płycie, ale kozaki, ogólnie dobry album i bardzo dobrze wymasterowany, ocieka charakterem oraz nastrojowością, nie dla każdego, jak na debiucik to całkiem udany.
Napisze to samo co u siebie na insta, doceniasz artystów, a nie produkty to chociaż raz przesłuchaj ten album
@emde Oj nie sprawdzam i nawet nie włączam tej szmiry jaką jest spoti, cały post dotyczył oczywiście fizyka na którym nie widziałem wymienionych producentów, więc dziękuje za jakiś odzew w tym kierunku, wielki ukłon w stronę realizacji bo płyta jest lepiej wymasterowana, niż niejeden top raperski album w PL i chce się też przez to do niej wracać, czuć na tym krążku to co najlepsze w muzyce i to co podkreśliłeś czyli pasję, na pewno jest to jedno z zaskoczeń w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
jestem tu wariaty
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- przedszkolanek
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Mokebe - Chwil Gablota (2023)
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
@emde Orientujesz się czy epka "Letnich parę jeszcze" była do kupienia w wersji fizycznej?
- Bryx Fenrir
Niby to nie jest jakieś mega chujowe, natomiast gość uważam poza pierwszym numerem leci wszystko na jedno kopyto jak koń bez trzech nóg. Nie da się na dłuższą metę tego słuchać, Mati Szert z gości poleciał bardzo ładnie, natomiast sam gospodarz dostał ciekawe biciki, ale na każdym brzmi tak samo, często na pograniczu mumble rapu, tekstowo dla mnie ciekawe są tylko wersy o piłce, natomiast dla postronnego słuchacza nie ma tam nic czym mógłby zainteresować. Gość musi mieć nie więcej niż 17 lat, patrząc na to jak ocenia świat wersami. Dla mnie nie ma tam nic ciekawego. 2+/6
-
RIVALDO111
- Zbanowany
pomyliles sie o 7 lat. Rocznik 1999Bryx Fenrir pisze: ↑26 sie 2023, 21:29 ość musi mieć nie więcej niż 17 lat, patrząc na to jak ocenia świat wersami. Dla mnie nie ma tam nic ciekawego. 2+/6