Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Ale się nakręciła Czeszka
GG, Czeszka mocniejsza psycha
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
W końcu Iga zaczęła grać mniej asekuracyjnie i od razu widać efekt.
I as teraz
I as teraz
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Muchova potwierdza to, co przez cały turniej - świetny serwis
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Nie odpierdalaj znowu
Lool
Ale zrywami gra dzisiaj
- the badman
- Artysta
Kurcze Iga dziś gra jak taki zwykły przebijak który stara się tylko nie popełniać błędów, zero ataków, skrótów itp. A trochę jej meczów oglądałem i jednak potrafiła dużo więcej. Mam nadzieję że nie nastawiła się że mecz sam się wygra
No serwis dzisiaj tragedia, nie da się wygrać meczu tak serwując
E: przecież zawsze bazowała na grze z głębi kortu, unika jak ognia grania przy siatce
Dodano po 5 minutach 25 sekundach:
I chuj, taką okazję miała na przełamanie
E: przecież zawsze bazowała na grze z głębi kortu, unika jak ognia grania przy siatce
Dodano po 5 minutach 25 sekundach:
I chuj, taką okazję miała na przełamanie