SB Maffija - Hotel Maffija 3
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: SB Maffija - Hotel Maffija 3
@SiNi
Szybko skumalem co i jak, więc mam prawo zabierać głos. Wystarczyło poznać wytwórnie SBM,Quequality,Gugu,2020 i mam obecny ,,rapik" w garści.
Szybko skumalem co i jak, więc mam prawo zabierać głos. Wystarczyło poznać wytwórnie SBM,Quequality,Gugu,2020 i mam obecny ,,rapik" w garści.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
To nie bardzo wyszło Ci to "skumanie".
Jak Sokół się pojawił, to w sumie Laik też by mógł
fajnosc, ale kompletnie nie kumam na jakiej podstawie oni dobieraja gostkow na numery… przeciez Deys by rozpierdolil ten instrumental xD
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Mam takie mieszane uczucia. Dużo średnich kawałków, ale są też całkiem niezłe jak "Mówi się trudno".
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Istnieje jakis drugi dobry oprócz Mówi się trudno?
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Rusztom jeszcze imo bardzo fajne
w ogole w tyhc kawalkach Tomb tym swoim troche kalekim flow wpasowuje się idealnie niczym Ameer Vann w Brockhamptonie - idealna odskocznia na którą się czeka
no i przypomniał mi jak można mieć banana na mordzie przy odsłuchu wersów
w ogole w tyhc kawalkach Tomb tym swoim troche kalekim flow wpasowuje się idealnie niczym Ameer Vann w Brockhamptonie - idealna odskocznia na którą się czeka
no i przypomniał mi jak można mieć banana na mordzie przy odsłuchu wersów
Pustka to musi być jakieś prowo. Niesamowity bubel
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ile ten koleś może mieć lat który mało się nie popłakał że dotknął White2115 w 4:48
Nawet skubany ma jego tatuaż
Nawet skubany ma jego tatuaż
w sumie to mogliby wydac cala plyte na takim spolszczonym rage'u a wyszloby im na lepsze, utwor obcy jest wporzondaluRIVALDO111 pisze: ↑04 cze 2023, 22:04 Ten Bandura mniej wkurwiajacy od odkrycia rapowego roku. Pchają tego Zimmera na te kawałki, no ale Julki mokre więc tak trzeba.
Dodano po 9 minutach 24 sekundach:
Dodano po 6 godzinach 39 minutach 24 sekundach:
A był już L E G E N D A R N A akcja z Jak zrobić dookoła świata?? 2023 będzie C H U J O W Y jeśli jej nie będzie
-
niuskultonowytruskul

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- bialyjelen
ciekawe o czym nawijalby chief keef gdyby smigal do podstawowki w chelmie
jego mama pewnie w ciazy palila fajki z chelmskiego deptaku
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
jacus ok, bit nie, bambi usun konto
Bambi wiadomo topka
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia