MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
tomeczek2301
Re: MMA panowie MMA
A jednak, liczyłem po cichu na trylogie
Z Adesanya ma racje, chłop rajcuje się jakby wygrał z nim 3 razy i te ciągłe wstawki na ig, dałby se już spokój xD
Z Adesanya ma racje, chłop rajcuje się jakby wygrał z nim 3 razy i te ciągłe wstawki na ig, dałby se już spokój xD
Dawać z Jankiem go
Wiadomo już jaka pauza po tym nokaucie? Jakas numerowana gala w sierpniu by siadła idealnie
Kurwa czarno to widzę, walka z blachowiczem byłaby Ok, ankalaev będzie z nim leżał przez 3 rundy, Jimmy Crute mógłby być zajebistym przeciwnikiem na dzień dobry w lhw tez
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Top 5 od razu wjezdza imo. Jedna walka i jak wygra to o pas, no w zaleznosci od powrotu Prochazki. Zbyt duzy potencjal w 3 walce z adesanya o double champa, zeby go blokowali w nudnej dywizji
rzucą mu pewnie jakiegoś Joniego Łejkelera o ile wygra ze Smithem 
idealny matchup żeby się podbudować przed walką o pas ze zwycięzcą Hill - Prochazka
idealny matchup żeby się podbudować przed walką o pas ze zwycięzcą Hill - Prochazka
Borrachinha wywołuje Blachowicza do tablicy, chce soluwke 6 maja 
CAŁE ŻYCIE MAM
Juz się Jano odniósł, że dostał ofertę pare dni temu i sie zgodził. Ale wtedy brazol nie chciał

Michaliszyn jak zdrowie pozwoli...to 
To prawda, dobrze się zaprezentował.
Dobra aljo, nic się już kurwa nie odzywam, ani słowa więcej.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Anik wyznał że jego żona jest Polką
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Bald goof w tej sekundzie ogłosił że Janek vs Pereira co-main event ufc 291. 
całe szczęście że Costa odrzucił walke 
main event o tytuł btw 
Spoiler

-
RIVALDO111
- Zbanowany
Jakiś czas temu dawno straciłem zapał do zawodowego MMA ale chyba na ta kartę się skusze.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ponad 200 tysięcy wejść w 2 dni na francuskim kanale RMC Sport. Trochę szok.
KSW KSW KSW

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
O KURWA JAKI NOKAUT GLOWKI JA PIERDOLE

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Gleba ty idioto 
Dodano po 2 minutach 40 sekundach:
nokaut wieczoru chyba znany
Dodano po 2 minutach 40 sekundach:
nokaut wieczoru chyba znany
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE